(Mo miniszterelnöke!!) parlamenti beszéde, a súlyos téboly jeleit mutatja.
Ilyen beszédre még nem volt példa: a frusztráltság, a paranoia és a teljes szellemi összeomlás példája.
Ha egy igazi politikusnak, ne nevezzük államférfinek; ezt mondják az ország nyilvánossága előtt:
"Orbán pártelnök úr! Itt állok önnel szemben. Hogyha ön fenntartja azt az állítását, hogy Magyarország gazdasága válságban van, nagyon kérem, számokkal, tényekkel, szemtől szembe tegye meg ezt az állítását, ne a hátunk mögött, amikor nem vagyunk ott, nem jelzőkkel leírva a helyzetet, hanem tényekkel és adatokkal. Egyenes demokrata így viselkedik."
... majd ezt válasz nélkül hagyja, na ne rongáljál már öregem.
Nem sírtam volna véresre a szemem, ha Kinában maradt volna az elvtársainál a Fleto, de hát haza jött, mert ott ha csórikázik valaki, nagyon meglakol érte, akkor meg minek maradjon. Aztán meg öregecskedő klárát melyik pártfunkci leánykájára cserélné?Még nincs hely és pénztárca ismerete!
A fletó bohóc igazából csak a cirkuszt csinálja, ahelyett hogy dolgoznának. Persze szó se róla, ez így még mindig jobb, Megyó is akkor tett a legtöbbet az országért amikor épp külföldön járt - addig sem ártott idehaza. Fletónak is többet kellene utaznia... Viszont ha OVI is odaláll ripacskodni fletó mellé akkor csak besegít neki, ráadásul az õ szintjére süllyedne, az pedig eléggé gáz.
Kedves Orbán fanok, tudatosítani kellene már a vezérben, hogy a parlamentet azért találták ki anno, hogy ott face to face vívják meg a csatát a politikusok. Én hülye meg azt hittem hogy a parlament arra való hogy törvényeket vitasson meg, és nem arra hogy az MSZP ott keresse az indentitását. Amúgy is elég gáz ha ma egy kormányon lévõ párt úgy határozza meg magát 5+3 év után is hogy utálom az Orbánt tehát vagyok...
Ez a falujárás megy az agyamra... legalább álruhában váratlanul tenné mint igazságos Mátyás királyunk tette anno... igaz őt felismernénk mindenhol..:)))))))))
Az, hogy nem nyuszi-muszi, az a tévé vita óta nálam már meggyőződés. Orbán éppen azért nőtt modern államférfivá a 15 év alatt, mert minden szituációban vagányként viselkedett. Megérett, rutinos lett, tapasztalt lett. Semmiből nem lesz egy ember, ahogy Gyurcsány mondta "Istenkirály".
Akkor hogy a rakba lehetne megkerdezni. Falura haknizni a Kudlik-Orban-Phillip trio jon a nagymamakhoz, max hoz egy-ket megbizhato jolevtarsembert (szuros-csintalan-pozsgai) a nagypapaknak. :)
Fletó, most már tudatosan provokálja Orbán nyulat minden lehetséges fórumon, szemtől-szemben is.
Orbán nyúl meg vagy a segédeit küldi harcba, vagy az Ő népe előtt válaszolgat, üzenget.
Kedves Orbán fanok, tudatosítani kellene már a vezérben, hogy a parlamentet azért találták ki anno, hogy ott face to face vívják meg a csatát a politikusok. Persze ezt csak az vállalja, akinek van kellő mennyiségű és minőségű konkrét érve egy-egy témakörben.
Mindenesetre a parlamenti padsorban a szemlesütött fejcsóválás, hallgatásssal egybekötve nagyon gyengus.
Egyébként hajrá gyerekek, anyázzátok a Ferit nyugodtan, úgy látszik elevenetekbe talál rendszeresen, mert egyébként nem foglalkoznátok vele.
Nekem ebből a szempontból tetszik ez az acsarkodás, a gyűlölet, a szitok áradat.
Úgy látom érzitek a veszélyt. Ezt nagyon megértem. Gyerünk tegyetek rá még egy lapáttal!
Szerintem kizárt, hogy "ballibsik" bejussanak egy ellenzéki zártkörű kampányrendezvényre. Nem hiszem, hogy (Sebaj)Tóbiás EU parlamenti választások előtti lebukása után egy ilyet bárki még egyszer megkockáztasson. De ha a te kormánypárti fantáziád ezt feltételezi, lelked rajta!
Sajnos ismerek egy olyan Nyíregyháza melletti falut (nem csórók lakják, a nyíregyi újgazdagok egy része oda költözött ki), ahol a postán a gagyilapok mellett KIZÁRÓLAG a Népszaga 1(!) példánya jár a politikai napilapok közül, az is csak azért, mert egy nyugdíjas ürge minden nap érte megy. (Csak hogy megerősítsem bizonyos "Sajtoskenyér" nick állítását, miszerint Orbánt kizárólag a nyugdíjasok hallgatják...)
És bárki is a hivatalban az elnök, a manipulációra gyakorlatilag nincs mód és lehetőség, az adott technológiai folyamatot figyelembe véve, s a nemzetközi előírásokat, amelyeket rendszeresen ellenőriznek. Nem tudom elképzelni, hogy bárki is legyen a KSH elnöke, mondjuk az ipari termelést vagy a fogyasztói árindexet még csak rövid távon is torzítani tudná.
Most írom le negyedszer: Áder nem hozzászólt! Napirend előtti felszólalásra jelentkezett. De ismételgesd csak, mint a nárcisztikust, ami annyira megtetszett neked. Nem kis öröm lehet, hogy sikerült megjegyezned egy idegen szót.
"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr pontosan tudta, hogy amikor ő szól, és beszédének jelentős részét - egyébként 15 éve ilyen nem fordult elő - (...) az ellenzék kritikájára fordítja, pocskondiázására fordítja (...), pontosan tudja ez a drága, bátor ember, hogy a másiknak nincs módja szólni" - mondta az alelnök.
Arra a riporteri felvetésre, hogy ez esetben hiba volt Orbán Viktort nem megválasztani frakcióvezető-helyettessé már korábban, Pokorni Zoltán azt mondta: "Nem, én azt gondolom, hogy ez egy jellemhiba, egy nagyon alapvető jellemhiba, a gyávaság hibája, amibe a miniszterelnök úr, Gyurcsány Ferenc, bizony belecsúszott."
"Az bizonyos, hogy Gyurcsány Ferenc úgy rugdosta az ellenzék vezetőjét, hogy pontosan tudta, hogy annak nincs módja visszaválaszolni" - mondta a nagyobbik ellenzéki párt alelnöke, hozzátéve: "szomorú", hogy "a Magyar Köztársaság kormányának első embere nem azzal foglalkozik, ami a dolga, hanem kampánycsata színterévé teszi a parlamentet".
Pokorni a parlamenti házszabályra hivatkozva azt állította, az Országgyűlés ülésein a miniszterelnök és a kormány tagjai bármikor szót kérhetnek, a frakciók részéről ez a jog azonban csak a frakcióvezetőt, vagy a frakcióvezető-helyettest illeti meg.
Mellárt szívesen alkalmazzák, alkalmaznák bárhol Európában, a statisztikában Fényes Elek óta nincs hozzá mérhető emberünk. Nem képzelhető róla, hogy megélhetési statisztikus lenne.
Akkor ha visszatérhetnénk az alapproblémára: miért nem tud (képes, mer, akar, bátorkodik, hajlandó...stb) megszólalni a Néma képviselő a Parlamentben? Fél, hogy kiderül, hogy meztelen a király ?