Na itt vagyok,csak közben meg kellett néznem a Tiltott Városról szóló filmet.A dög jelentem finom volt.----------------UTÁLLLAK!!!!
A bor is.----UTÁLLAK!!!
Paellát még nem ettem,de majd most májusban Andalúziában ez is megtörténik.-------------UTÁLLAK!!!!!
Krokodilhús nekem izlett,bár én azt Thaiföldön ettem.--------------MÉG JOBBAN UTÁLLLAKKK!!!!
Sziciliában nem volt botrány amíg én ott voltam.Csak mióta eljöttem,azóta lett ez a focibotány,meg kitört a Stromboli is.Hiába kicsit nem figyel az ember :)))------------------NA LÁTOD, HOGY MIÉRT UTÁLLLLLAKKKK???? :)))))
Hour,mi vonattal utaztunk : Róma-Nápoly-Catania-Siracusa és Messina-Róma távon.---------------------nam hour is utálni fog!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
Foci még,májusban pont akkor játszik otthon a spanyol bajnokság éllovasa a Sevilla,amikor ott leszünk.Már beindítottam a jegybeszerzést :)))-------------------------------annnyita utálllllak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
Na itt vagyok,csak közben meg kellett néznem a Tiltott Városról szóló filmet.A dög jelentem finom volt.A bor is.Paellát még nem ettem,de majd most májusban Andalúziában ez is megtörténik.Krokodilhús nekem izlett,bár én azt Thaiföldön ettem.
Sziciliában nem volt botrány amíg én ott voltam.Csak mióta eljöttem,azóta lett ez a focibotány,meg kitört a Stromboli is.Hiába kicsit nem figyel az ember :)))
Hour,mi vonattal utaztunk : Róma-Nápoly-Catania-Siracusa és Messina-Róma távon.
Foci még,májusban pont akkor játszik otthon a spanyol bajnokság éllovasa a Sevilla,amikor ott leszünk.Már beindítottam a jegybeszerzést :)))
ritkán tehetem meg, hogy ennyit fórumozom, de mostanában magányos estéim vannak, így többt láttok a neten... de már nem sokáig, mert minden hétvégére programot tervezek... :))
Köszi, imádom a pezsEgőt! :))) ---- A TÖBBIEK MÁR TUGGGGGYÁK... .)))
A krokodilhús fehér volt, a pulykához hasonlított, illetve, amikor már ettem struccot, akkor talán a strucchoz.
De ne flancoljunk, fehér és száraz volt, mint egy csirkemell, talán kicsit zaftosabb, ezért pulyka....)
A lényeg, hogy semmi elrettentő íze nem volt, pláne semmi tengeri herkentyűkhöz hasonló íze...
Mivel krokodilfarmon ettük, feltételezem, hogy nem vágtak át, bár nem kizárt, hogy magyar pulykát ettünk.... :((( átcsomagoltat.... :((((
jó, hüjjjje vitz vót....
teknősbéka-levest is ettem, de nem volt annyira maradandó ízélmény, hogy le tudnám írni, mihez hasonlatos... finom volt, de nem ismerném meg, hogy nnnna, ez teknősbéka volt!!! :))))
hm...:)) ha a szemnek kellemes, természetesen nem mondtam volna rá nemet...finom lehetett!:)) képzeld, most égettem szénné egy kenyeret...na, szellőztethetek a konyhában...:(((
A halálom az, hogy én lent főzöm, a társam meg fönt punnyad a szgép előtt,
ezt nem bírom!
Akit meghívok, és a vendégem, azt kap, amit én készítek.
Amúgy meg olyan társra vágyom, akivel együtt lehet készíteni a kajákat, miközben estleg az ételt (...) locsolgatjuk a hozzá illő borocskával, jó zenét hallgatunk, beszélgetünk, kóstolgatunk, együtt megterítünk, és nagyon élvezzük mindezt együtt, na ez az ÁLMOM, úgyhogy hagyjatok békén, megyek alunni............................(((((((((((((((((
hm, akkor én erősen le vagyok maradva...:))) ami nem tetszik a szememnek, az nem kell!!!:))) de sokat kaptam már ezért... most pedig egy összetákolt melegszendviccsel leszek kénytelen beérni, mégpedig egyedül....
Ari vagy, nekem a társaság a lényeg az étkezésnél,
külföldön pedig a helyi ételeket szeretem kipróbálni, még akkor is, ha nem ízlik, mert hiszen akkor tudom elmondani, hogy igen, ettem, megkóstoltam, ízlett, vagy nem...
Nekem senki ne mondjon úgy kritikát, hogy meg sem kóstolta... :((((