Valami rémlik, szerintem amúgy én lehettem az, akire gondolsz (dettó feketében voltam én is, talpig).
"Nagyon táncikáltál, nem zavarhattam meg ezt."
Ó köszönöm, de nyugodtan megzavarhattad volna ezt a későtavaszi agóniát, amit a színpad előtt műveltem. A koncert a Kupolában remélhetőleg pontosan kezdődik, ez alól pont a legutolsó alkalom volt kivétel (fél 1 helyett hajnali 3 körül kezdődött a buli :-). Mikor megy az uccsó hév?
ööö, hol kaphatóak? sőt, többen vannak?
Vagy megkérem szépen Hurráoptimistát !kérlekszépen!! /persze ehhez az kell, hogy megjelenjek pl. a pénteki koncin, és odabátortalankodjak menni az ismeretlen ismerőshöz./ ja.
szi, és én hová küldhetem a mennyit? sok 300k-s pic.
a live-ot még nem hallgattam, mert az mp3 volt.. de az audiok:
-----gyenge idegzetü müvészlelkek most vegyenek nagy levegőt, nincs bennem rossz szándék, mind1 rulez-----
szóval a NHT lemez csalódás volt. Kommerszebb, mint vártam, olyan "csináljunk trendi alter lemezt és akkor majd a rádióban is leadják meg dől a lé". Sarkitok persze!! de ez a main különbség: a Korai Demók milliószor jobb, hangulatosabb, közelebbinek érződik a születését létrehozó ihlethez, na, szóval nekem az tetszett, de nagyon!! meg a koncert persze!! tehát nincs szó romlásról, csak a lemez - a nászizé - szerintem kicsit erőlködősebb lett. A koraiakról A szél a kedvencem. De hogy visszatérjek a Nászht. fikázására :)) .. ami hiányzott: az összhang, arányok (értsd: keverés fos), kevés hegedű, szóló, hangulatelem, túl sok szinti (ilyen retro EU Kiadósan szólt), erős dob, nem állt össze, a gitár néha meg hát ööö.. penetránsan szól. A demóhangulattal együtt is összeforrottabb szerintem a másik CD. De "mind1", a fő, hogy végre hallgathatom orrvérzésig, hogy emlékezhessek arra a felemelő, életértelmét adó hangulatra, amit a koncert adott. Szal, demo 9 pont, NHT 7p (/10), nincs itt nagy baj, csak én fogalmazok feketefehéren. ;)
Rulez. Fan lettem.
Jajajajajjjj, földbe lettem döngölve?
Konstanntin ember amúgyilag csoporttársam volt első félévben, aztán úgy döntött, hogy nem kíván résztvenni a felsőoktatásban, de úgy láttam, hogy nem magyon akart megismerni. Mindegy.
A zenekart, ha nem is, engem azért idegesített, azt azért lehet, ugye? :-)
Nos. Kedves valahanynevanaptarban, nagyon nem egy frekvencián pörgünk. De sebaj. Csak hogy tudd: büszkeségről szó sincs, csupán a jó hangulatomról írtam lejjebb. Baj ez? Büszkeség ez? Nem tudom, ez nem jó szó. Egyébként mindent szabad ami nem tilos, így csörgőzni is.
Ami a hosszúhajú cimborát illeti, ő Konstantin, a Dante Pokla zenekar tagja, valamint a Kupola szervezője. Nem tudom mi zavart benne, túl sok vizet nem zavart szerintem, legalábbis a tagok később sem fakadtak ki, hogy miért is ment fel a színpadra közéjük.
Tolerancia kérem! Hajnal 4-kor, berúgva ez a bőven belefér. Sőt...
Kedvesa hurrá, azért én nem lenné olyan büszke, arra, hogy végigcsörgőzted az estét... :-)
Bár, ami igazából idegesítő volt, az a hosszúhajú cimbora színpadlátogatása volt a végefelé. Le kellett vón rugdosni onnan (de azért igaziból nem vagyok ilyen agresszív).
No, jó, tulajdonképp felhőtlenül szórakoztam. A repülőgépek is.
Köszönöm.