Tehát leginkább sztereo módban használnád a felszerelést.
Véleményem szerint akkor egy pár jó hangdobozt kellene inkább venni+egy subwoofert ha igényled. A hátsók már szerényebbek is lehetnek. Ezekkel a komplett 5.1-es szetekkel az a bajom, hogy nagyon silány a hangsugárzója. Nem ismerem az árakat de szétnézek az ebay-en és jelentkezem. DVD játékosból meg vedd meg a legócsóbbat és kész, az játszik mindent és ha bekakál akkor sem sajnálod eldobni. A drágább sem jobb csak azt sajnálni fogod:)
A Chicopee-nek 24%-os a fehérjetartalma, ami az állatorvos-eladó szerint sokkal jobb nagytestűeknél, mint a 30%-os, mivel afehérje felelős a növekedésért, és a 30%-tól sokkal gyorsabban nőne, ami nem tesz jót az ízületeinek, jobb, ha lassabban nő. Mondjuk, ha Te így eteted, ahogy leírtad, és mást is kap, nem hiszem, hogy gond lenne.
Szóval a dögik általában nem csípik a száraz tápot? Én azt hittem, de, azonban a főtt kajánál tényleg majd' megfullad :))
Alig bírtam lenyomni a torkán, nem tudom, mi lesz, ha nagy kutyi lesz, leharapja a karom :))
Reméljük, így legalább el tudod küldeni, ami alapján megállapíthatom, hogy redben van-e a harapása :)))
A Chicopee-t nem ösmerem, de mindenképp figyelj a Ca és P tartalomra is. Egyébként ennek mennyi a fehérjetartalma? Mindenképpen 28-30% között legyen!
Én a Hens Juniort is étel maradékba beáztatva adom neki. Szárazon szerintem egyáltalán nem fogadná el. Én se szeretnék mindig csak műzlit enni, sőt soha!
Szia! E-bayből ki vagyok kupálódva, a digit gépem is onnan van, azonkíül extra előnnyel indulok, mert van német bankszámlám, így az utalás is ingyenes :))
Erősítő: van egy kompakt mini-hifim, ami döglődik, helyette akartam valami "cuccot", és ismerősök mondták, h érdemesebb összerakni (erősítő+dvd-játszó+hangfalszett). Semmi extra, itthon rádió, CD háttérzenének, ritkán (kb. 1-2 havonta) kicsit hangosabban, de egyébként csak úgy, h beszélgetni is lehessen mellette, na meg főleg div-x-es filmeket nézni, ezért kéne a surround hangzás, meg 5.1, stb. Nem nagyon értek hozzá és nem is vagyok white-fülű :)) na meg nincs is sok lóvém... a Pioneer erősítő valami egyszerűbb Pioneer dvd játszóval, meg Eltax (vagy mi a fene) hangfalszettel valami 150 e körül jönne ki. Tudsz jobbat ennyiért?
Én ma vettem Pet-Phos 2-t kutyinak, de nem eszi meg, pedig állítólag ízesített. Alig bírtam lenyomni a torkán, nem tudom, mi lesz, ha nagy kutyi lesz, leharapja a karom :))
Képzeld, nem kapok Hens Juniort, illetve kapnék, de állítólag nem túl frankó a 30%-os fehérjetartalom miatt, így a Chicopee-re beszéltek rá. Képviselő hozza ki házhoz, és nem is túl drága, a 15 kilós 5690,-. Ma vettem neki 1 kilót próbaképp, sokkal szívsebenn eszi, mint a Henset.
Az ebay-re regisztrálni kell ahhoz, hogy licitálj.
A megnyert licit után át kell utalni a zsét, nem árt levelet váltani az eladóval, aki a pénz megérkezése után feladja a terméket postán vagy futárral. Az egész kb két hét alatt zajlik le. Annyi idő mire meg is kapod a cuccot.
Az árat úgy kalkuláld, hogy az átutalásért is jelentős összeget kell fizetni, az összeg nagyságától függ 2-4000 Ft is lehet. (OTP a legdrágább) A posta is 3-5000 Ft lehet.
Természetesen egy drágább cuccnál megéri.
Az erősítővel kapcsolatban:
Mit szeretnél hallgatni, mire használnád a sorround erősítőt?
Filmek, koncertek, ilyesmi?
Amit kinéztél mint erősítő elég kommersznek tűnik.Mi a cél? Mennyit áldozol rá?
Nem biztos, hogy érdemes az ebyról venni, szerintem:(
Szigorúan figyelek rá, hogy a két utolsó bordája tapintható, sőt látható legyen.
Tudod a csontozat miatt. Nem szabad, hogy hirtelen túl nagy terhelés legyen a kutyán, mert valóban ó lába lesz, de lehet, hogy még a háta is megrogyik.
Kecsketej - heti cirka 1-1,5 liter biztosítja a szükséges kalcium és foszfor bevitelt.
Cukorka, látszik, hogy jól érzi magát! De nem soványka kicsit? Nyilván más a német és a bordeauxi dog, az enyém a Tiedhez képest egy sószsák, dagadt disznó :)) (Ma mértem, 5,6 kiló, de kb. tacskó méretű és 2 hónapos)
Kösz a véleményt! BonBer ennyire értene hozzá? Hogyhogy? De ha így van, küldd máá' ide pls! Az ára jónak tűnik, ez kb. 20-25 ezerrel olcsóbb, mint itthon. A gond csupán az, hogy akitől itthon vettem volna, ismerős és be is szerelné, stb., viszont ha máshonnan szerezném be, nem lenne pofám beszereltetni, ismerősök között meg nincs olyan, akinek lenne ezirányú tapasztalata :(( meg amúgy aza ismerősökkel se szeretnék kitolni, de ha dvd játszó + erősítő + hangfalak össz. 50. 000 huf-fal olcsóbbak lennének így, akkor azért az számít! Azon kívül lehet, hogy kicsit várok, és olcsóbb Pioneer div-x-es dvd felvevőt veszek. Kibírom még azt a ~fél évet, eddig is éltem valahogy :))