IGEN!!!!!EZ AZ!!!!Végre valaki aki ilyen mélyebb téren is egyet tud velem érteni!!!!Azért látszik, hogy a bajzás illetve volt bajzás hogy össze tud fogni és védelmezi az egyik a másikat ami forditott helyzetben természetesen törvényszerű egymás védelme! :)))))
GYEREKEK!!!!!!!!!!!Holnap megyek gyolatáborba!!!!!!!Ha még nem mondtam akkor elmondom, hogy felvettek Humán eRőforrás Menedzser szakra!!!Erre akartam menni!Csak az a baj vele, hogy nem államis.Szal lehet pengetni a lovét, mint andrás, ákos, boti és kérlek bocsássatok meg akit kihagytam de még komás vagyok mert most keltem fel!
hogy a nöi kezisek mar megint kikaptak a geci franciaktol, ez hihetetlen...
Maci, Gerda, mar lassan felejtjük a felnötte valassal valo küzdelem bélügyi vadhajtásait - de aztán nehogy online-szex legyen itt a következö tiltakozási akció a nagykorúság ellen!!!:))) Meg jo, hogy apukaja elküldte Gerdat aludni, különben elkepzelni is szürnyü, mi lett volna még itt együttjárás ügyben...
Katikám, kifelejtettük a szexualis felvilagositast a gyerekeknek a kiscsoportrol...
jol vagyok köszönöm szépen a kérdésed!Csak Gerdát várom, hogy jöjjön a chat.hu-ra.De nem tudom, hogy jön-e egyáltalán.Lehet, hogy bealudt.Vagy nem tudom.Motorozni?Hideg van ittt ahhoz!Inkább kocsikázzunk. :DDD
A Macisról nekem az a véleményem,hogy Macika drága egy okos,intelligens srác,aki kézzel lábbal ellenkezik a felnötté válás ellen és ezért vannak ezek a poénok...bár tényleg gusztustalanok ,néha:)
ujra itt vagyok huzok el szombatonn kirandulni a haverokkal ,most szerkesztem a szorolapokat (kata zoly)!Andras elfelejtettel cd-t adni szerencsere maci egyet irt majd tovabbitom enikonek.......anett reka email cime kellene koszike
kedves meleg baratom ors!kellene a te cimed is mindenfel email stb...
MARGARINOS kenyér megbolondítva paprikával bocs!!!! '99. Esztelnek ugye, és bónuszpoén: KILENCVENKILENC !!!!!!!!!!. :) aki nemérti mert nem értheti attól bocs.
Ja és nem hagyhatom ki: - Na mid van nálam? hm? Csak nem a szíved hagytad nálam pici? És akkor mi a másik?
Én nem értem mi a baj Macival. Mit vártok tőle? Majdnem két hétig lakott a Nagy-Jónás-Lévay táborvezetői triumvirátus faháza mellett... Csoda, hogy írni tud még.