Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

geri 74 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2091
Csak megjegyezném..mi nem szoktunk ennyit hisztizni!
Ha kell a kocsi nem ezen fog múlni,a szerelem sokmindent elvisel ugye.
Ha meg ez sok neked,vegyél suzukit..ennyi
ui :sokunknak van kisebb fogyasztású autója azért...de nem nagyon ülünk bele!
Mesértődni nem kell
üdv
geri
Előzmény: livesound (2089)
livesound Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2090

"Nem lehet minden röhejesen olcsó, mert akkor nem működne a rendszer."? Csak azért mert valaki az íróasztal mögül sokszázezer, millió forintos fizetéssel kitalál valamit annak se kéne működnie. Én elviszek kb. 10m forint értékű felszerelést egy rendezvényre, természetesen oda kell szállítanom, rajtam kívül + 1 - 2 ember, előtte néhány órával már pakolunk, végig dolgozom a rendezvényt, utána néhány óra pakolás ez általában kitesz egy napot, és tudnak érte fizetni, jó esetben nettó 60-70e forintot de többnyire ez bruttó. Ez is röhejesen olcsó de sajnos csak így működik, mert "nincs rá több"!

Szeretném én is, ha azt mondom,

- nincs rá több

- akkor úgy is jó.

Előzmény: 4.0V6 (2088)
livesound Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2089

Bocs! figyelmetlenül olvastam.

Akkor viszont pláne nincs mit magyarázni. Nekem ez igy összeségében sok. A benzin is sok de az kell, mert nélküle nem megy, ezért viszont nem kapok semmit.

Sajnálom, mert már úgy vagyok mint abban a régi suzukis reklámban "más autóra rá se néz, csak az explorer, az kell neki"

:)

Előzmény: 4.0V6 (2087)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2088

Ez 2 munkaóra díja sincs márkaszervízben. Röhejesen olcsó.

Minden nem lehet röhejesen olcsó, mert akkor nem működne a rendszer. Nem kívánok szociológiai okfejtésbe bonyolódni, nem is ide való, de azért legyen egy picit szélesebb a látómező. Pazarló egészségügy, hibás foglakoztatási struktúra, nem folytatom.

Látod Te szerinted 10-40 milla közötti kocsik a luxus kocsik. Itt pedig havi 3e Ft -on nyammogunk.

Megjegyzem OT-re nincs súlyadó/luxusadó.

Előzmény: Boarder001 (2084)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2087

Azt írtam, hogy havi 3000 FT +. Az nálam azt jelenti, hogy eddig kellett fizetni kb 30ezret egy évben súlyadóként, most kell kb havi 3ex12 = 36e pluszt tehát 65 körül.

Előzmény: livesound (2085)
livesound Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2086

Na!  Pl. Ez egy nagyon jó alternatíva, persze biztos lenne olyan akinek rossz lenne de sokkal igazságosabb, és nem került volna annyiba a kidolgozása!

:)

Előzmény: Boarder001 (2084)
livesound Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2085

Bocs ha Valakit megbántottam közületek így ismeretlenül!

Igaz, tőlem nem kér bocsánatot egyik csoport sem pl. amikor az utcán, üzletben, bevásárlóközpontban az utat elállva hangoskodnak, veszekednek, verekednek (az utóbbi szada cba) vagy a parkolóban a segélyből vásárolt új X akárhányas bmw-jével két helyet foglalva pöffeszkedik mert neki úgy esik jól, úgysem mer neki szólni senki ő úgyis felsőbbrendű és ehhez minden alapot meg is kap (tudjuk kitől) vagy a műválság miatt a hitelek törlesztő részeteinek emelkedéséért, amit mint tudjuk megint csak az a bizonyos bibliai népcsoport váltott ki és irányít de azért az nekem furcsa, hogy őket miért nem érinti a válság, csak tartják a markukat mert nekik az jár, hisz aláírtad! Miért csak nekünk kerül minden többe, a banknak miért nem? A harmadik csoporttal meg semmi bajom nem lenne (többnyire nem tehet róla, hogy olyan) ha nem hirdetnék, milyen jó is ez! Aki nem olyan az sem megy ki az utcára, azt hirdetni.

4.0V6

Kifejtenéd a 3000Ft-ot?! Szerintem a 150akárhány Kw-os explorer teljesítményadójaként így pont a dupláját kell fizetni, mintha nem lenne ez a nagyszerűen kitalált, átgondolt LUXUSADÓ. Vagy neked 3000Ft a telj. adód? Egyéb fizetni valóról én nem beszéltem, azokkal számoltam és azok alapján döntöttem el, hogy kell a dömper.

Egyébként szerintem a benzin adótartalmából elég komoly bevétele van az államnak, tehát nekik az a jó ha fogy! Namármost ha ott tartunk, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene, (én nem gondolom így!)akkor nem a szuzukis, marutis megy egyéb kisfogyasztású és jóval drágább autók tulajdonosait kéne inkább büntetni? Hisz a bevétel kell!

Boarder001 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2084
Nekem csak 17800,- az éves kötelezőm. B8 35 év, Győr.

Ez a luxusautóadó szerintem is egy f@szság. 10 év fölötti autó ha nem veterán ne legyen már luxus. A luxus ma Magyarországon szvsz. a 10 milla feletti értékű 5 évesnél nem idősebb gépjármű.
Előzmény: 4.0V6 (2083)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2083

Megnézted mennyi is az annyi ?

Beszülünk olyan havi max. 3000 Ft +ról. A 97-esnek évi 55.500 Ft az enyémnek 99-es-nek pedig 69.000 Ft lesz a " luxusadója". Miközben a kötelezőm évi 40ezer körül van. Pesti vagyok B5-vagy 6 talán. 37 éves. Más ekkora kocsinak 100 alatt nemigen van. az egyik viszi a másikat.

Ne szomorkodj ezek szerint nem Te vagy a használt Explorerek célcsoportja. Akkor mennyire szomorkodtál volna befigyel egy 150-200 ezres javítás, mint ló az ablakon.

Itt nem írunk olyanokat mint lent, itt minden szép és jó, éljen sokáig kormányunk, a parkolóőr értékes tagja a társadalomnak, szép kerek az egész, mert explorerrel járunk, gondtalanúl autózunk és élvezzük az utazást, minden percben arra várunk mikor ülhetünk ismét rajongásunk tárgyában.

Toleránsak vagyunk társadalmunk kissebségi tagjai iránt, szubkultúrákat előítéletek nélkül elfogadunk, és a bibliai iránymutatást elfogadjuk a sokat szevedett népek tekintetében.

http://adozona.hu/kalkulator_gepkocsiado.aspx

Előzmény: livesound (2080)
cmena Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2082
kar de add fel '!!
a regi 4.0L az csak 163 lo!! boven eleg az is keress olyat es annak raadasul sose hullik szejjel a motorja.

C

ui.: az empiripikus dolgok mar csak ilyenek

GrG Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2081

Szia

Sajnálom, hogy lemondasz az explorerről és kívánom, hogy találj másik olyan autót, amiért lelkesedni tudsz. Amit írsz a luxusadóról, meg a benzinről, azért lássuk be, hogy komolytalan tételek (1-2 benzin ára a pluszba évente. Az ár emelés meg szar, de öszintén kb annyit számit, hogy 14 vagy 15,4 a kocsi fogyasztása... Ha erősődik a forint, akkor meg vissza is megy. De megértem, ha így együt soknak tartod, bár szerintem nem ez a sok az autózásban..... (értékvesztés, szervíz, stb).

Viszont a leveled vége szerintem vállalhatatlan, ha lehet törölni azt megköszönném.

G

livesound Creative Commons License 2009.12.31 0 0 2080

Sziasztok. :( :( :(

Azt hiszem le kell mondanom az explorer vásárlásról. Tegnap jutott tudomásomra, hogy 170LE felett az amúgy sem kevésnek mondható teljesítményadó, (a semmiért) dupláját kell fizetni LUXUSADÓ címen! Ezt én nem tudom vállalni sajnos. A benzin árának komoly emelése nem elég büntetés?! Egy 10 év körüli kb. 1m Ft értékű autó az LUXUS??? A "kedves" kormányunknak ezt azért jobban átkellett volna gondolnia. Nem az igazságtalanságon vagyok kiakadva, mert ezt már megszoktatták velünk, hanem azon, hogy még mindíg csinálhattják!!!!!! Vajon hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk? Nekünk is csak 1 van! ők meg minek vágatják le?

ROHADJANAK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szomorú vagyok.

És végül egy idézet egy barátomtól:

,,Aki lop a másik embertől az 90 %-ban cigány, a görbe orrú sunyi geci az általábann zsidó, akinek meg fasz jár a seggébe az általában buzi....sajna így van ez, köcsög liberális patkányok."

Bocs, de nagyon elvagyok keseredve.

4.0V6 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2079
Zárt belterjes egy világunk van annyi szent.
Előzmény: murkel (2078)
murkel Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2078
Pedig nem is beszéltünk össze. :D
Előzmény: 4.0V6 (2077)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2077

Van a másik forumon egy topik talán onnan.

http://v8cars.hu/forum/topic.php?topic=70

Előzmény: Belabatyo (2075)
murkel Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2076

Szia!

Tipp megy emailen. 

Előzmény: Belabatyo (2075)
Belabatyo Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2075
Urak! Nehanyatokat mar zaklattalak azzal, hogy en is ujitanam kicsit a vasat. De ezek alapjan akkor kihez lehet vinni? Pl.: kihez vigye az ember, ha valtot szeretne ujittatni, vagy ha eppen vezerlest szeretne generaloztatni? Kezdjunk mar osszeszedni valami megbizhato szervizlistat! Vagy Ti, akik ertetek az Expikhez mondjatok mar el! Nem baj ha nem Pest, legyen barhol az orszagban, de jo lenne nevvel, cimmel... Akar ugy is, hogy egy levlistat csinalunk (megcsinalom szivesen) es azon, zart rendszerben... Vagy google wave...
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2074

Egyszerűbb volna azokat említeni akikben bízni lehet.

Én az elmúlt szűk 1.5 Millió km alatt nem tudok olyan szervízt aki korrekt lett volna.

Jobb eset ha apróságért beviszed és nem vernek át, csak később amikor nagyobb dolognál próbálkoznak be.

Előzmény: Törölt nick (2073)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2072

Irigylem az ilyet a ráérő ideje miatt.

http://www.indavideo.hu/video/Jet_ski_a_jakuzziban

4.0V6 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2071

Célszerű olyan helyre tervezni ahol lehet enni-inni beszélgetni, valami fedett, vagy hasonló hely.

A V8cars-ok a Lurdy ház parkolójában, télen mélygarázsában szoktak találkozni minden csütörtökön, ahhoz hasonló hely volna célszerű.

Én XVIII. kerületi vagyok, de nem esik le a gumi a felniről, ha elruccanok ésszű távoságban bárhová.

geri 74 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2070
Igen ez jó ötlet vmelyik du este ,szerintem összehozható 1-2 órára
én benne vagyok
murkel Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2069

Amúgy jó lenne összefutni egyszer egymás explorerét megnézegetni, lefikázni :D

Tegye fel a kezét aki Vác közelében él, szoktam látni rendszeresen ugyanazokat az expiket, vagy 3-4 explorert, csak van itt a fórumon valaki közülük?

Zöld, szürke, fekete, fehér, csak pirosat meg kéket nem szoktam látni

murkel Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2068

De a v8 traktorosé volt.

Én még mindig jóhiszemű balfasz vagyok és feltételezem, hogy ő valóban törődött volna a kocsijával, csak nem értett hozzá lófaszt se, szépen elvitte az americar-hoz és ott jól átbaszták, és bedumálták neki, hogy az úgy milyen kurva jó lesz.

Itt a fórumon is leírta, hogy első kardánt cseréltette, és 60-80 között berázott az autó, és azt mondták neki az okosok, centríroztatni kell csak az új kardánt :D:D

Hát kiderült, hogy a váltó volt halálán, csoda, hogy nem fosta le a v8traktor lábát. Mióta jó a váltó, érdekes módon megszűnt a rázás....

Szerintem a srác nem hazudozott, hanem kurvára átbaszta valami kókányoló faszfej, és ha jól tudom az AMERICAR vagy CAR-AMERICA vagy mifasznak hívják ezt a geciputtony bandát, na ők voltak.

Soha ne menjetek az americarhoz.

Amúgy nekem a fogyasztás egyszer 12,5 vidéken 90-100 kmh folyamatos haladással, most télen volt 17,5 is egy helyben pörgéssel meg drifteléssel a hóban :D

Amúgy kisvárosi lámpák, kisebb dugók, tötymörgések + országút mindig 14-15 között volt.

Rohadt jók ezek az autók, csak hát ebben a szarfészekben mindenki átbasz mindenkit, és könnyen szopóka lesz egy jó vásárból...

Előzmény: geri 74 (2048)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2067

De. Nem.

Bővebben itt : http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Explorer

Előzmény: livesound (2065)
livesound Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2066

Igen, a fogyasztás! Amiatt kicsit gondolkodtam, én ugyan csak elképzelni tudom mit tud nyújtani egy ilyen "szuzuki" http://videa.hu/videok/jarmuvek/ford-explorer-es-opel-monterey-bamako-budapest-nora-tulipan-9fQc96PeCItfjCFA már eldőlt. Kell. 

Geri 74 néztem azokat a képeket meg mást is a gázosításról, megfordult a fejemben és ha működik is rendesen akkor valószínűleg meg is lépem (ha meg lesz).

Üdv.:

Előzmény: geri 74 (2048)
livesound Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2065
Ja, meg légzsák?
livesound Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2064

4.0V6

Igen, épp ma láttam én is, köszi!

ABS, tempomat, klíma valóban nem mindegyikben van? Vagy csak nem jelölik be?

Előzmény: 4.0V6 (2053)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2063
Akkor én is szívnám egy kicsit a véred.
Előzmény: Törölt nick (2062)
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2061
Ja lehet...már ő is -))
Te a szilentekkel mizu??
Előzmény: Törölt nick (2060)
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2059
igen az övé volt,sokat szívott vele szegény,de már rendben van
Előzmény: Törölt nick (2058)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!