szia! az eloado jamie winchester, szokasos pannon-zene keszito. egyelore nagyon ugy tunik, hogy kifejezetten a reklamnak keszitettek, de nem hinnem, hogy tekintve, mekkora sikere van, de adnak ki.. de aztan lehet, hogy egy regi szama, de szerintem ez mar kiderult volna.
Sziasztook! Nem tudom ki ismerte annak idején az MTV1-en a Jani házhoz megy című műsort?? Nekem annak a főcímzenéje kéne ha valaki ismeri írja meg PLSS!! Köszi nektek előre is
tom h már kérdezték, de nagyon kérek mindenkit, ha tudja h a nokia n70-est milyen zenei betéttel reklámozzák, legyen szives irja meg.[léci, léci, léci....]...thx
A Dr. Oetker karácsonyi reklámjának (Hány eper kell egy tortára - Honnan tud apu egyáltalán sütni kérdések hangzanak el benne, és a reklám végén a kiscsaj kitátja a sütivel teli száját, elég gusztustalan. . . ) a zenéje nincs meg valakinek?
Megvan. . . sikerült !! Mikor a Flashget el akarta kezdeni a letöltést, odakattintottam, hogy mégse, és így a Windows Media Player elkezdte letölteni a teljes zenét. :)))))))))))))))
Amúgy a Vodafone weblapján a reklám is fent van, de a narrátor hangja elég rossz minőségű. . . :(
van egy reklám, aminek tök szép zenéje van....azt hiszem a hungaria biztosító, de nem vagyok benne biztos...aki rájön, h mire gondolok, és megvan neki ez a szám, megköszönném, ha elküldené!! Jah, a reklám végén piros alapon írnak fehérrel....asszem.....hát, tudom, h "értelmes" amit írtam, de tényleg nem ugrik be melyik reklám lehet ez.....De a zenéről rögtön vmi indiánzene jut az eszembe. Egy csaj énekli....
Szeretném +köszönni a segítséget mindenkinek, de legfőképpen Piqla-nak és BiaggioNero-nak, de most már én is a vokál nélküli verziót keresem.
Vkik ezt mondja + nekem:
a SonyEricsson K700i vagy 750i -ben van 1 gyári csengőhang és pedig ez a címe: After the rain nem tudja valaki, hogy ez 1 szám részlet vagy van-e ennek teljes verziója, ja és persze ha van akkor ki ennek az előadója, mert szeretném letölteni!
Hát annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy írtam a fórumukba, és remélem majd tudnak nekem infoval szolgálni.. persze látom mekkora kereslet van erre a relámzenére, szóval ha madj meglesz, mindenképpen megírom nektek a címet és az előadót:)
Egy 60 éses reklám zenéje jár a fejemben....legalábbis csak a dallama..a reklám vmi ilyesmi volt: a nöci egy vízesés alatt állt "zuhanyozott".végülis ez egy tusfürö reklám volt, csak nem tom melyiké...talán Fa....Esetleg valaki emléxik rá és esetleg még a szám címét is ismeri?
Ezt már nagyon sokan kérdezték, de sajnos senkinek sem sikerült eddig megtalálnia ezt a számot.. sokak szerint csak ehhez a rekihez készült, ezért nincs is teljes verzió:(
Üdv Mindenki! Bár már valószínűleg sokan megtaláltátok, a voda reklám zenéjével kapcsolatban K-Os "the love song"-ját kell keresnetek! Töltsétek 1000-rel...