Keresés

Részletes keresés

ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4926
Na most jól visszakapod a kötözködést az arczodba, mert az mindentudó.

Nna, mára eloltottam a bosszúszomjamat Luna meg a Szigorúdeigazságos vérével.

[ZedIzDead]

Előzmény: Lunatic (4921)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4925
ez itt olyan topik, ahol csupa szépet és jót kell mondani

...Paulináról...

És harapott már meg macska, tényleg utálatos volt, a macskaszexről - veled ellentétben - nincsenek tapasztalataim.
De hogy jön ez ide?
És nem is fenyegetőztem, nekem nincs hatalmamban elhallgattatni téged, sőt, inkább csak próbáltalak gyengéden figyelmeztetni, hogy vigyázz a szvaidra, mert én ennyire aggódom érted, érted? És különben is, micsináltál a getommal, együtt lógattak fel benneteket, oszt ő meg sehol. Bár ma még nem lapoztam át a Kultúrát.

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (4924)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4924
na most Zed, ez itt olyan topik, ahol csupa szépet és jót kell mondani, semmi utálatost, szóval ne fenyegetőzz, mert az kifejezetten utálatos. és ha harapott már meg macska, tudhatnád, hogy az is utálatos. a szex, az nem utálatos, míg te depis voltál, pauval ezt meg is beszéltük. (bár mondjuk, macskával azért a szex is utálatos...)
Előzmény: ZedIzDead (4919)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4923
Én a helyedben mostanában jól meggondolnám, miket írok meg mondok, mert Paulinánál van valami, amire neked nagy-nagy szükséged van :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: SunshineSally (4922)
SunshineSally Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4922
na örülök, azok is, amint világra jönnek, tuti itt fogják nyomni az entert :-/
Előzmény: Lunatic (4921)
Lunatic Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4921
Köztudott, hogy Orákulum vagyok és mindenttudó!
Ne csodálkozz Póla...
Ikreid lesznek!
:-)

L.

Előzmény: paulinamartinez (4916)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4920
az a cica én vagyok, szal féljél jól :)
Előzmény: Törölt nick (4918)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4919
Némá, alig oldják fel az eltiltásból, máris elkezd könyörögni a következőért...

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (4918)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4918
az az ásító szájú bolhazsák nem valami vámpírmacska? én inkább félnék tőle, nem örülnék.
Előzmény: paulinamartinez (4917)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4917
ma kaptam két cicát, és ettől tök boldog lettem :)))) köszönöm drága Zed! :-****

most pedig télleg megyek már, mert mingyár kezdődik az etika előadás, jól, és előtte még be kéne kapni pár falatot....de télleg csak egy párat, épp, hogy éhen ne haljak :)))

puszmák,
cica

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4916
na, most egyszerre válaszolok, mert megőszülök, mire bármit is behoz ez a kaki rendszer...

hát akkor lássuk:

bélácska!!!
már aszittem megkergültél, de örömmel látom, hogy nem felejtetted el a kötélhágcsót, mint ahogy remélem ezt sem:
huh, de bosszant, hogy nincs még péntek du. 4... - merthogy aztán másnap péntek volt, és a négy óra is hamarosan eljött...meg aztán minden szépen a maga sorjában...ugye nem kell, hogy emlékeztesselek, kedvesem?...bár ami azt illeti, én szívesen feleleveníteném azt a délutánt...nem tudom, te hogy vagy ezzel...;-)))

Lunácska!!!
az hogy van, hogy előtted semmi sem maradhat titokban??? már megint biztos az a nagyszájú barátod, [Zed] fecsegte el a mi kis féltve őrzött titkunkat, amitől különben rendkívül boldogok vagyunk, nem igaz, [Zed] kedvesem??? :))) mellesleg meg ne csodálkozzon senki, a házasélet velejárója a gyermekáldás...(na meg az örökös nászéjszakáké :) )

Shalinácska!!!
te pedig télleg ne nyújtogasd a kezed a férjemnek, márcsak a fentebb említett okok miatt se nagyon....mert ugye nem vennéd a szívedre, ha feldúlnád a mi igen boldog, egyre terebélyesebb családunk életét? :))))

na csókolózok kedves mindnyájótokat, legyetek jók, este találkozunk (mégha nem is sokáig, merthogy ugye valamikor házas életet is kell élni :))) )
Zed, ma még alig ettem!!!
és már gondolkodom, de azt nem ígéren, hogy döntést is tudok hozni :)))

:-***
paucica

Shalina Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4915
Na szép, mondhatom. De én azért ne nyújtogassam a kezem Zednek, mi?
Előzmény: paulinamartinez (4912)
Lunatic Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4914
Pólácska,
mintha mostanában instabil lenne a lekiállapotod!
Terhes vagy?
:-))))))

L.

különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4913
jól van Pau, de legalább azt az egyet ígérd meg, hogy a kolostorban éjszakánként résnyire hagyod az ablakot...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4912
úgy érted már nem szerec????????????????????

:___((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

pau kolostorba vonul.....

ég veletek barátaim, jó volt veletek!

Előzmény: különböző béla (4911)
különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4911
ki volt ez a marha??? :)
Előzmény: paulinamartinez (4910)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4910
és a régi időkre emlékezve álljon itt néhány kedves sor bélánktól, a Lub születését megelőző napokból:

Tuttam! Tuttam, édes paulinám, hogy latin szappanoperákon csiszolódott érző szíved a "C variáns"-t fogja választani.

úgy érzem, mi igazán jól kijönnénk egymással intellektuálisan. Mennyi a mellbőséged?

Paulinám, való igaz, ma megszakad a hozzáférésem, és persze a szívem is, nincs mi vigasztaljon, bárha legalább kebleden sírhatnám ki magam! Apropó, a kebelméretet a napi betevő bosszankodásigényedet kielégítése végett kérdeztem, meg mer asszongyák, hogy a nőknél az 1 feletti IQ/mellbőség hányados igen rossz prognosztikai jel. Namost a 160-as IQ-d mellett nem sok esélyed marad (vegyük észre, hogy itt az ún. nyalás esete forog fenn!)

mi ez ahhoz a veszteséghez képest drága paulinám, hogy a jövőben nem sütkérezhetsz a szellem napfényénél, melyet a topicra vetettem. Ugye nem felejtesz el soha? Ha már elviselhetetlenné válik a hiányzom, esetleg nyithatsz egy "in memoriam k.b." topicot, ahol rajongóim népesedő táborával egyetemben fel-felidézhetitek nem halványuló, de ugyanakkor kedves emlékem.

mi ez ahhoz a veszteséghez képest drága paulinám, hogy a jövőben nem sütkérezhetsz a szellem napfényénél, melyet a topicra vetettem. Ugye nem felejtesz el soha? Ha már elviselhetetlenné válik a hiányzom, esetleg nyithatsz egy "in memoriam k.b." topicot, ahol rajongóim népesedő táborával egyetemben fel-felidézhetitek nem halványuló, de ugyanakkor kedves emlékem.

Minden, ami bosszant...édes paulinám,semmi ahhoz képest, hogy nekem most meg kell tőled válnom.
(válasz erre: mostantól:
KÜLÖNBÖZŐ BÉLÁNÉ A NEVEM!!!!!
)

Hja, drága paulinarulez, ugyan mi végleges ezen a bolondul pörgő sárgolyóbison, hacsak nem a mi örök szerelmünk

pmb mellett csupa napfény és derű az élet és eccerűen képtelen voltam bármin felbosszankodni. (Bár most éppen aggódásban vagyok, már napok óta nem jelentkezik a drága, csak nincs valami baj?) Mindazonáltal télleg asszem, hogy
szabadon szárnyaló, már-már éteri érzeményünk kinőtte ezen topic szűkös kereteit, úgyhogy merőben új címmel új topicot nyitok(1), ahol -távol a zavaró tekintetektől- továbbra is nyugodtan fényesre nyalhatjuk egymásét.
Minden, ami nem bosszant, avagy Paulinamartinez Fánk Lub (Index, Forum, Kultura)

jó éjt drágáim!

különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4909
pau, esetleg most megpróbálhatnánk a B-variánst...
Előzmény: paulinamartinez (4906)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4908
Kemény szavak ezek, Zed...vagyis kompromittáló adatok...mentségemre szóljon, hogy ez a pár sor ott és akkor teljesen aktuális és ontopic volt. Azt a bizonyos sz*r Voodoo Banshee-t pedig épp most próbálom rásózni Lunára :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: paulinamartinez (4905)
különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4907
ajvé, ki vagyok zárva? az ki van zárva...
Előzmény: paulinamartinez (4903)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4906
azt hiszem megtaláltam.....akkor akik eddig még nem tudták volna:
ahogy kezdődött:

különböző béla válasz erre | adatok | e-mail 2000-02-24 22:39:22 (104)

Édes paulinám! Megoldás mindig van, most pl.csupán két szó is segítene nekem:

"A" variáns: felhasználói neved + jelszavad
(feltéve, ha teljes körű hozzáférésed van)

"B" variáns: 1. 100000 Ft csekken + alatta becses
kézjegyed (feltéve, ha multimilliomos kisdobos vagy)

"C" variáns,(vigaszdíj): Szeretlek bélám!!!
(feltéve, ha nőnemű vagy)

Panaszaidat illetően: most már ideje, hogy pozitúrát váltsatok!

[előzmény : paulinamartinez, 2000.02.24 22:02]

paulinamartinez válasz erre | adatok | e-mail 2000-02-25 19:04:09 (106)

na de bélám!
pozitúraváltás...hát ez meg....na mindegy, elnézem neked ezt a kis huncutságot!
sajna tényleg aluszkáltam már, és álmodtam is. béláról!!!! na jó ez így?
ja igen: SZERETLEK BÉLÁM!!!!
ezenkívül megy egy virtuális torta is, amit még két napja kértél. hogy én mit meg nem teszek érted......:))))))
mai napi bú: nem látom a barátok köztet. ez szörnyű tragédia, valóban, nem igaz? de hát mennem kell, úgyhogy most el is búcsúzom....egészen holnapig!!!
na puszi:
pmb
[előzmény : különböző béla, 2000.02.25 00:18]

hüpp....

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4905
huha, mit találtam!!!! :)))

ZedIzDead válasz erre | adatok | e-mail 2000-01-10 20:04:11 (14)

Sz*r az egész Voodoo Banshee, mingyá kiveszem, és addig ugrálok rajta szöges bakancsban, amíg fááááj. Aztán bekötöm magam a helyére, velem talán nem csak 10-ből egyszer bootol be a masina, és nem fog kölleni VR-szemüveg se. Fákkit.

[ZedIzDead]

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4904
ezt meg inkább meg se hallottam...
most azt akarod, hogy keressem ki a románcunk első állomásait még anno a minden ami bosszantból, hogy megint a régi kerékvágásba kerülj, vagy mi?
Előzmény: különböző béla (4901)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4903
szija béla!

te meg már jobb lenne, ha télleg nem hallgatnál tovább, mert egyre jobban haragszom rád, és a végén még kizárlak az általad alapított lubból!

szóval tessék írni már, na!

vagy felfrissítsem kicsit a memóriádat, cicám?
:-****

pau

Előzmény: különböző béla (4899)
Shalina Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4902
És visszaemlékezős rész is lesz majd, de az sajna még egy kicsit odébb van...
Shal a nagyonlusta/nagyonelfoglalt (nem kívánt törlendő)
Előzmény: különböző béla (4900)
különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4901
Paulina, kedvesem, nekem lécci írj egy gyönyörű, szívhezszóló nyugdíjasbúcsúztatót ötezerre...
különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4900

"Paulinamartinez Fánk Lub" - A fékezett habzású, intelligens szappanopera, tízezer részben...

Előzmény: BreZol (4872)
különböző béla Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4899
hallgatni aranyt !
Előzmény: paulinamartinez (4898)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4898
...de nem írtatok....:(((

na szégyelljétek össze magatokat!
akkor leglább tessék szép hosszú leveleket írni nekem ide holnap reggelre, hogy ne haljak meg arany zoltán unalmas word óráján!

jóéjt, puszi

lina

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4897
na, de azért írhattok :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!