Nagyon szomorú hírrel kell kezdjük ezt szép őszi vasárnap reggelt. Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, Blaze Bayley…
…felesége Debbie, pár hónappal ezelőtt agyvérzést kapott és kórházba szállították. Blaze akkor nagyon letört volt, de bizakodóan, szinte minden percét kedvese mellett töltötte. Sajnos Debie tegnap újabb agyvérzést kapott, amit szervezete már nem tudott elviselni és a kórházban elhunyt.
A Metallica új lemezéről is sikerült "jó" kritikát írnia: http://quart.hu/cikk.php?id=2859
Egyébként valószínűleg azért, mert nagyon kicsi a nézettsége (olvasottsága) ennek a gagyi quart oldalnak. Ha írnának egy korrekt kritikát, akkor elolvasnák, és minimális % talán odaírná, h tetszet, vagy vmi ilyesmi. Viszont ha ilyen gyökerek írnak fikázó cikkekket, akiknek fingjuk sincs az egészről, pl. meg sem hallgatják a lemezt, amit ész nélkül erőltetett jópofáskodással fikáznak, így sikerül elérniük, h minél több ember regisztráljon a kritikán aluli oldalukra, akinek nem tetszik a firkálmányuk, és ezt szeretnék kommentben közölni.
Emlékeztek még a Quart-os maiden cikkre? Most írtak egy kritikát az új Queen albumról, ami pl nekem egészen tetszik. Az egy dolog, hogy lehúzták, de a maiden cikkhez hasonló stílusban, és a cikk írója az elején dicsekszik vele, hogy ő még életében nem hallgatott végig egy queen albumot sem, és szerinte Mercury vicces, a We Will Rock You pedig egy sz*r szám, Paul Rodgers-nek meg elviselhetetlen a hangja. Az objektív újságírás megint kapott egy pofont...
Értelmezné nekem valaki, hogy mi ez az oldal? Azt értem, hogy ha valaki ír neki, hogy megvenne tőle valamit, arra nem fog válaszolni. De most csak dicsekszik a gyűjteményével, vagy cserélni szeretne? (Bocsi, baromi gyenge az angolom.)
Itt a link: http://www.maidencolorado.com/custom3.html
A következő sor nagyon felkeltette az érdeklődésemet!!!!!! Iron Maiden / 1983.12.18 Dortmund (PRO) including Scorpions gig PAL
Ez sajna nem a "villás buli" :D de jó lenne megszerezni.
A Blaze időszakban nekem is megvolt minden (kivéve az egyik verziója a Virus maxinak), gyűjtöttem őket, bíztam benne, hogy majd csak megkedvelem Blaze-t is. Aztán nem jött össze. Nincs is meg semmi abból a korszakból már. Viszont sok mást is eladtam, amiket persze most nagyon bánok. Alig maradt stúdió albumom is tőlük. :( Azokat pedig tuti begyűjtöm újra! Te is bánod már, hogy megszabadultál attól a pár First Ten Years lemeztől? Mert én már nagyon. Jelenleg úgy érzem, hogy még sincs kedvem összeszedegetni a régi maxikat, inkább valahonnan megveszem a Best of B Sides-t, azon sok minden rajta van.
Van egy haverom, rengeteg maxi bakelitje van a Maidentől. Annak idején totál fanatikus volt, mindent beszerzett tőlük. A mai napig őrzi őket. Igaz,most is az: a felnőtt fiával együtt tombolt a Szigeten augusztusban. :-)) Egy másik cimbimnek van egy jugoszláv nyomatú kislemeze, a Wrathchild/Twilight Zone dalokkal.
Hát amikor kiskoromban Derek-utódnak képzeltem magam, óvatosan ketté téptem (kinyithatóvá) a borítót és fogva a kor szuper író eszközét, egy Pax tollat, neki láttam a borítót jó erősen átrajzolni, majd a borító alatt lévő A3-as lenyomatot kiszíneztem és így megvolt a saját Live after death rajzom:)
Csak hát szegény borító... Furcsán mutat a kék toll nyoma rajta:)
95 után minden megvan (nem minden verzió, csak minden anyag. Csak a Run-ból van meg 2 verzió, mert egyik lé a Clive-ért alapítványba ment), 95 előttről semmi.
Dühömben azt a párat is eladtam, amit sikerült beszerezni ( First ten years maxikból ) :)
Mire lett volna pénzem, megelőztek:) VHS-ből csak a Piece hiányzik.
Amúgy érdekes, hogy a honlapon lévő video-dvd-k között nincs ott a Rock in Rio.?
A Best of the Beast-hez lévő könyv tényleg nagyon szuper. Nekem csak CD méretűben van meg, el tudom képzelni, hogy mennyire szuper lehet olyan nagy méretben. :)