Albert Abraham Michelson (1852-1931), Nobel-díjas amerikai fizikus, aki az éter kimutatására irányuló kísérletek kiagyalója és végrehajtója volt. Az egyértelmű véleménye Einstein relativitáselméletéről:
„Az Einstein-elmélet téveszme. Egy elmélet, mely szerint az éter nem létezik és a gravitáció nem erő, hanem a térnek a sajátja, csak mint egy őrült szeszély írható le, ami korunk szégyene.
Attól is 'összepisilnéd' magadat örömödben, ha annyi nemzetközi könyvértékesítő kiadó felvenné a kínálatába, mint az enyémet. Ami ugye magyar nyelven íródott, de még is árulják Japánban, Ausztráliában, USA-ban, Olaszországban, Francia országban, Portugáliában, stb .... Ami még így sem jelent igazán áttörő sikert. Az az angol nyelvű, bővített változat hozza majd meg.
A teljesség igénye nélkül:
Z-Library
Apple Books
Bol com - Hollandia
Bookline - Szlovákia
PantaRhei - Szlovákia
Bookline - Románia
Rakuten Books - Japán
Google Play books store
LaFeltrinelli - Olaszország
Chapters / Indigo - Kanada
Barnes & Noble Booksellers - USA
Scibrid - USA / előfizetéses streaming
Fnac - Franciaország +Spanyolország +Portugália +Svájc +Belgium
Sőt ahogyan régebben a vixran olvasgattam, elképzelhető hogy már sokan mások megelőztek ebben. Rémlik nekem ilyesmi onnét. Névvel, arccal és publikálási helyen való közzététellel. ( a névtelen netes fórum nem az) Tehát az ötleted plagizált, vagy sem elsődleges, csak sokadlagos.
Ja és ha publikálni akarod, akkor pont azzal a kutatással kell kezdened, hogy nem-e írta ezt már le előtted valaki korábban. Attól tartok leírták.
Ezért javasoltam, hogy az MM kísérletet végezzék el újra, mert szerintem a nemzetközi űrállomáson pozitív eredményt fognak kapni. Ez az én előrejelzésem.
Ha viszont null eredményt kapnának, akkor ez lenne az első olyan kísérlet, amely kézzelfoghatóan bizonyítaná a fénysebesség einsteini állandóságát, és ezzel együtt a relativitáselmélet helyességét.
Tehát mindkét fél számára sorsdöntő lenne a kísérlet. Ez egy valóságos experimentum crucis lenne, mert egyértelműen döntene a relativitáselmélet és az én Szuperfizikám között.
Ezt a mérést minden tudományosan gondolkodó embernek kutya kötelessége lenne támogatni. Csupán azok ágálnának ellene, akik nyíltan ugyan nem merik megkérdőjelezni a relativitáselmélet helyességét, de titkon félnek a mérés eredményétől. Vagy azok, akik elvakultságuk miatt nem akarják, hogy kiderüljön az igazság.