Te már tisztítottál tükröt a gépen ? Az írásokból az derül ki ,hogy alkohollal kell tisztítani . Ha megfújjuk akkor lehet hogy bemegy a por a tükör alá az érzékelőre ! / ? / Szerinted ?
Ja hát láttam, hogy puffogva próbálsz belekötni valamibe, amit nem is mondtam, csak nem értettem, hogy minek? :) Főleg, hogy bedevicsnek írtam a homokos példát :)
hallod a másik topikban folytatott beszélgetésünket akarom ide terelni te figyelsz arra amit a másik fél mond neked vagy csak fújod a magadét? Akkor ha indokoltnak érzed ezeket az árakat (mert hát ugye védj egy kis homokot meg stb és próbáld otthon megcsinálni az obit) légyszíves felelj erre a kérdésre. Amikor én megvettem a Sigma obit a legjobb ár ajánlat 100,000Ft. Azóta ez lejött 70 ezerre és folyamatosan csökken az ára. hogy is van ez? Ki hagynak alkatrészeket belőle, kevesebb lencsetag kerül bele, vagy nem csiszolják rendesen be vagy spórolnak a homokkal és műanyaggal vagy hogy a fenébe csinálják hogy még is olcsóbban kerül az üzletbe? Hogy van az hogy a 90 mm tamron obi ide haza 110 ezer a hollandoknál viszont 70 ezerért már meglehet venni (nem tudom mi az áfa kulcs ott de szívesen megkérdezem az unokatesómat aki ott él) Erdélybe meg ugyanez közel 150ezerbe kerül (ott kisebb az áfa mind itt). Biztos külön gyártanak romániának, hollandiának és magyarországnak mert biztos más más technológiát alkalmaznak és az utolsó kérdés: hogy van az hogy bemész bármelyik márkás ruha üzletbe az őszi kollekciós polót kínálják 10ezer forintért egy év múlva ugyabnaz a poló 1500 ft ba kerül?
Ma nyitva volt a tüdőkórház kapuja, úgyhogy belógtam és beszéltem a építésvezetővel, vagy kivel. A néplap székház harmadik emeletén van a kht irodája, ott Kovácsné valakit kell keresni és vele kell lebeszélni a dolgot, az ő engedélye nélkül ki fogna rugdosni onnan minket. Nem árt igyekezni, mert napok kérdése és kezdik a munkálatokat. Mielőtt megkérdeznétek, azért nem mentem én, mert játszósruhában, vizesen-sarasan nem biztos, hogy azt a benyomást keltettem volna, ami az engedély megszerzéséhet nem árthat :)
hát úgy hogy lens pen ecsettel kíséreltem kitakarítani, aztán felfedeztem a tükrön egy szutykot (zsír vagy koszfolt) azt meg gyógyszesszel (70 fokossal) próbáltam letisztítani de jobban elkentem ilyen barbár módon jártam el