Nemtom a hid közepén akart vki tolni 60körül, onnan kb... de sejtettem hogy kijön a drága így fel voltam készülve, nem kelett nagyon komolyan satuzni :) 150re egyébként gőzöm sincs mennyi idő alatt gyorsul, annyit tudok hogy gyárilag 6,8 a 100.
Ááá azért nem :) egész jó volt a buli, később viszont tényleg ideges lettem amikor egy sötét színű corsa pár leányzóval 150-nel kijött elém az Árpád híd budai oldalánál, úgy kb 50-el.
ooo, kosz a bokot :-))
azer balra...mert a haverom, akivel voltam, szolgalatba volt..es csak ugy "loptam" el kicsit, mert talizni akart v.kivel a kuton es utana vissza kellett vinnem...
majd legkozelebb...!? :-)
A piros Astraban tenyleg nincs semmi.Hazafele versenyeztunk vele, majd az Arpad hidnal dumaltunk is. A penteki nap legnagyobb autoja szerintem megis egy ezust szinu "capa" volt. Szinten egyutt jottunk vele haza.Hat az az auto nem semmi.3.5-os motor, forditott sportvalto,speer,2-3-ban nyikkanas es langcsova.
A piros Calibra tudja, hogy mirol beszelek.:-)))
Az uj helyszin nekem nagyon bejott.
Azt, hogy miert nem verszenyeznek a jobb autok, en sem ertem(lasd par hozzaszolassal alabb).Biztosan feltik.Nem akarjak a gatyajukat is javitasra kolteni:-)))
Az ezüst civicben sima VTI moci van, egy remus dobbal!
Viszont nem tudja valaki, hogy a kék saxo VTS-en milyen tuningok voltak? A srác szerint csak egy "N"??-es kipuff rendszer. Én nem nagyon hiszem...
Mindenesetre megizzasztott rendesen!!!
A 406 coupeba kb.200km volt! Szerintem azé nem ment! A civicbe meg ha jól tuom 1.6 vti moci van! A piros gsi astrába állítólag nincsen semmi, de ez eléggé hihetetlen!
autóban kb +300kg :) így nem volt annyira fényes a produkció, bár hátulról így is meg lettek ütve picit :))) mindenestere jó buli volt fogunk még menni :)
Zolika
Igazad van maximálisan!!!!
Tényleg felelötlenség 195 menni lakott területen....... meg azon kívül is!!!!
A Dedra turbod meg ugy lenyomna mint a sicc!!!! (méghogy csak Dedra!!! :))))D)