Megyek,mert az öcsém nekiállt parádézni,úgyhogy most én lettem a "család ellensége",hogy nem hagyom a kicsit aludni.Ha törik,ha szakad,valamit kitalálok,hogy átvigyem a szobámba a gépet,mert már a tököm kivan az állandó cseszegetéstől.
Sziasztok,jó éjszakát!
HAJRÁ PETE!!!
Ja, sajnos. Az aszcendensem is az...képzelheted. Kész katasztrófa :) legalábbis időnként:)
A skorpiók állítólag amúgy "alapban" is nagyon tudnak szenvdeni, hát akkor én aztán...
És tényleg:)
Keressünk valami más témát,mert ilyenkor mindig előjön belőlem az "Igazság bajnoka" és nehezen állítom le magam.Meg is jártam,már néhányszor a nagy pofám miatt,pedig csak azt védtem,akit jogtalanul bántottak.
Én meg most nézetm végig a félretett újságjaimat és találtam egy kis táblázatot,ez volt odaírva:
Legjobb férfiak(egyéni GS-elsőség):
1.Pete Sampras 13
2.Roy Emerson 12
3.Björn Borg 11
Rod Laver 11
...
Volt egy kép is mellette:Pete állt kezében a wimbledoni trófeával és mellette Agassi aki éppen fejet hajt,szimbolikus...
v. gy. semmit nem tud, nemhogy mi az a szociológia. Igaz, én sem tudtam meg belőle sokat (leszámítva a Pázmányos töri-szociológia szakos kitérőmet), mer szinte végig történelemről beszélt. :-)))
Giovi, mondtam, hogy hagyj békén azzal a meccsel!!! :-)))
Na jó,részemről a téma lezárva,még képes vagyok az ilyen hülyeségeken felhúzni magam,és akkor még meggondolatlanul írnék dolgokat.
Nyugi TyggeR!Hidd el,hogy csupa hasznos dolgot hallottál ma,és ha bemész a szerkesztőségbe egyből tudod is majd hasznosítani őket.A Volly Gy. pl. tuti az se tudja mi fán terem a szociológia,Te viszont máris képben vagy!
Nem szeretem Schumachert, a régebbiek közül nekem (is?) Prost volt a kedvencem, Senna meg egy zseni, bár soha se kedveltem. A maiak közül a most visszavonuló? szünetet tartó? Hakkinen az én emberem, aki marad, azok közül meg DC.
Csak hogy tudd:)
Fangiot, meg az összes többi nagyon régieket igen nehéz lenne összahasonlitani bármelyik maival (hogy egyet mondjak Fangio az 5 vb cime ellenére "csak" 24-szer nyert, szóval ez nem mérvadó)
Ja, Mansellt is birtam.
Sziasztok!
anyus!
Oké,tényleg ne nyissunk vitát a Forma 1-ről,főleg azért mert amióta Prost visszavonult azóta nem érdekel.De egy mondat:azért,mert mostanában divat Schumachert az égig emelni(holott ezzel a háttérrel a faterom is VB-t nyerne),szerintem Fangio mellett,Prost és Senna is nagyobb volt nála.Ez mondjuk az én véleményem,szóval ettől még tényleg nem feltétlenül kell vele egyetérteni.
TyggeR!
Bejött a 15-szörös odds,vagy leléptél 4 előtt a suliból?