Pedig elhiheted, a Civic leljesen gyári! Régi cimborám a srác.
Ennek ellenére a GSi-t lehagyta volna, én is azt hiszem!!! (igazából nem értem, mi volt azon olyan extra, vagy mit hagyott ott, ami meglepő lett volna...)
Ellenben a SAXO-ról alkotott véleményedet furcsálom, mivel az indulás után kb. 1,5-2 sec-el már egy autó előnye volt velem szembe, s csak a későbbiekben sikerült utolérnem, illetve lehagynom.:))) Vagyis ami nagyon meglepett, az a rajtkészsége volt! Erőben kevés...
A Civic-el egyébként már nem 1x versenyeztünk, s az esetek 90%-ban alulmaradt...
Hát lecserélődött a fehér suzuki, de még a CRX-el nem vagyok megelégedve, ha van valakinek ötlete a szokványos tuningon kívül(chip, katalizátor, kipuff)akkor várom az ötleteket!:-)
Mindenesetre péntekre próbálok egy kicsit javítani, remélem sikerül visszavágnom a 2,5 V6 Mondeonak! :-)
gyonggy: neeem, kijössz vele természetesen, aztán megyünk mind2-vel egy karikát :)
Crybaby_69: nem, én nem indultam kint senkivel sem.
És akkor: Illegális: http://www.extra.hu/ganxstazolee/illegalis/Picture%20003.jpg - től http://www.extra.hu/ganxstazolee/illegalis/Picture%20023.jpg - ig itt van több luk a képek között.
A helyszín: ja és van egy ismerős is a képen :))))
Hát pedig a Civic hihetetlenül ment ám, szerintem a piros GSI-t is elpicsázta volna.
Ott kellett chip-nek is lennie, mert a sima 160 paci ire nem hiszem hogy képes, bár lehet hogy a srác tudott nagyon vezetni és végig az egekben tartotta a fordulatszámot.
Ellenben a Saxo énszerintem nem volt olyan király.
Menni ment, de nem ájultam el tőle. Egy UNo IE tuti elverné. Majd talán az enyém ha megint lesz egy LOL:-)
Ajjajj most megkaptam, még a végén kiderül hogy a corsában nagyobb a hely mint egy 5ösben ;))))
Zöldséggel nem foglalkozom (még:)) úgyhogy azt nem de ilyen erősítők, esetleg komplett ülések kidobálása gyorsulás érdekében bevett szokás azthiszem :) bár én kihagynám :)
Azt nem de végülis lenne mit kihajítani az autóból :))) viszont nem csak a gyorsulás a lényeg, szóval marad minden, csak a srácokat teszem át egy másik autóba :) fő a kényelem ;)