Keresés

Részletes keresés

playingtheangel.uw.hu Creative Commons License 2010.08.21 0 0 2278

Köszönöm, már megvan a szállás!Másik, nem ez.

Még az utolsó vacsorát vadászom, tudom hogy csak online lehet előre jegyet rá. Visszaolvasok, hátha többet tudok meg róla.

Üdv.

Köszönettel.

F.

Előzmény: inter83 (2272)
KirályLászló Creative Commons License 2010.08.17 0 0 2277
sziasztok!
van kozvetlen jarat is a ket repter kozt:

Előzmény: doondee (2266)
Livi1988 Creative Commons License 2010.08.16 0 0 2276

Adriána86: 800 szálat lehet vinni:)

Livi1988 Creative Commons License 2010.08.16 0 0 2275

Sziasztok!

A páromék, Besozzoban laknak, és miután egy pár hete a kedvesem is kiment, elgondolkoztam azon, hogy szívesen megpróbálnám én is.Sajnos egyenlőre csak angol nyelvtudásom van, de keresnék bármilyen munkát, Milánóban, Besozzoban vagy ezen a környéken.Előre is köszönöm mindannyiótok segítségét!(lakatos.livia@gmail.com)

Üdv,Lívia

Pötyi71 Creative Commons License 2010.08.09 0 0 2274
Köszönöm a válaszod. Ez nekem nagyon jó hír. Sem Rómában sem Nápolyban nem így van.
Előzmény: inter83 (2272)
Nanaga Creative Commons License 2010.08.09 0 0 2273
sziasztok

mi már kétszer is szálltunk meg a milánói Magyar Szálláson
szép, új, jó tömegközlekedéssel
csak ajánlani tudom
inter83 Creative Commons License 2010.08.09 0 0 2272

Szia,

24 órás

playingtheangel.uw.hu -nak:

Teljesen jó, korrekt és megbízható. Egy gond van: október 3 (Inter-Juve), ami azt jelenti, hogy lehet már most sincs hely, vagy ha nem igyekszel akkor nem lesz.

Előzmény: Pötyi71 (2271)
Pötyi71 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2271
Sziasztok!

A napi jegy aznap éjfélig érvényes, vagy 24 órán keresztül?
playingtheangel.uw.hu Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2270

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy szállás ügyben tudtok-e nekem segíteni.

Kis családommal, okt 1-3-ig Milánóban leszünk,olcsó-megbízható szállást keresnék, 11 főre. Aki tud valmi jót szóljon!

Mi a véleményetek a www.milanoimagyarszallas.hu oldalon lévő szállásról? volt már valaki? Tapasztalatok?

Ja és még egy dolog, az Utolsó vacsorára szeretnék jegyet online merre lehet? Tud valaki címet?

Köszönöm előre is a segítséget!

keeper1 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 2268
Nu, gyétyi,

Ha Adriana 86 ott is van már,és össszes vám érdekeltségű kérdésére választ kapott- különösen a cigaretták számara vonatkozóan- , úgy hajrá!!!....Irjatok, vgy kérdezzetek....
,akár Adri cigarettás kérdésére is ... hogy szokatlan..... vagy csak csempészeknek...de van még egy-két válaszolatlan is.......
Előzmény: adriána86 (2267)
adriána86 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 2267
Köszönöm szépen. ha valaki 5.-én Milánóban lesz azzal szívesen találkozok.
doondee Creative Commons License 2010.06.27 0 0 2266

Naponta kétszer van "közvetlen " járat,ami Bresciából megy a Malpensára és megáll a bergamói buszállomáson,igaz oda el kell jutni helyi járattal.

Itt az ár és a menetrend:

http://www.autostradale.it/sito2_grande/files/oraribsbg.pdf

Előzmény: attamatta (2259)
doondee Creative Commons License 2010.06.27 0 0 2265

Olvass vissza kb. 20-30 hozzászólást.

A valós ár 8 euro...

Azonban ezen az áron majd július 6-tól tudsz foglalni októberi időpontokra.

Ha hamarabb mentek,akár elfogadható is lehet,mert csak közvetítőtől tudsz venni,azoktól meg valahol itt kezdődhet az ára.

Előzmény: Boske63 (2262)
Micimalacka Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2264
Jövedéki termékekre vonatkozó speciális szabályok
Vannak bizonyos áruk, amelyek közösségen belüli mozgására különös figyelmet szentelnek az egyes nemzeti szabályok, meghatározva azt a mennyiséget, amely fölött már kereskedelmi mennyiségűnek számít az áru.
Így például a dohánytermékek közül 800 szál cigaretta vagy 200 db szivar, alkoholtermékek közül 110 liter sör, 90 liter bor vagy 10 liter tömény szeszesital fölötti mennyiség számít kereskedelmi mennyiségűnek, ezek birtoklása, szállítása csak szigorúbb feltételekkel történhet.
Fontos azonban, hogy több uniós állam az átlagosnál szigorúbban húzta meg a kereskedelmi mennyiség határait, például Ausztria 200 szálban maximálta a bevihető cigaretta mennyiségét, így külföldre utazás előtt ajánlatos a Vám- és Pénzügyőrségnél vagy a célország nagykövetségén előzetesen tájékozódni.
forrás:
http://www.vam.gov.hu/

guglizz utasforgalmi vámszabályok, vagy vámmentesen cigaretta

egyébként meg a tranzitban is megvásárolhatod
Előzmény: adriána86 (2263)
adriána86 Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2263
Sziasztok, tudna valaki válaszolni a kérdésemre, mert kedden megyek Londonba, juli.05 Milánóban leszek, ha valakinek van kedve találkozni az írjon, képet msn-en tudok mutatni.
Boske63 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 2262
Sziasztok!

Szeretnék jegyet foglalni "Az utolsó vacsorá"-ra, és amit találtam a neten 30,50 euro/fő a belépő. Szerintetek ez a reális ár?

köszi: Boske
FLaci Creative Commons License 2010.06.25 0 0 2261
Ehh, levágta a link végét a fórum... Szóval, itt van mindkét busz a pu. mellett.

Előzmény: FLaci (2260)
FLaci Creative Commons License 2010.06.25 0 0 2260
Legkevesebb átszállással: a bergamo-i reptérről az Autostradale/Terravision transzferbusszal Milánóba, onnan meg a Malpensa Shuttle busszal a másik reptérre.

http://www.autostradale.it/
http://www.terravision.eu/
http://www.malpensashuttle.it/

Mindkét busznak a Milano Centrale pályaudvarnál van a végállomása.
Előzmény: attamatta (2259)
attamatta Creative Commons License 2010.06.25 0 0 2259
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy Milánóban a Bergamo-reptérről miként és mennyire körülményesen lehetne eljutni a Malpensa-reptérre? Köszi!
adriána86 Creative Commons License 2010.06.24 0 0 2258
sziasztok. gondolom közületek sokan utaztak már repülővel, én először fogok, és a repülőn kézipoggyászban vihető cigi mennyisége érdekelne, egy barátom azt mondta 4 kartont simán kiengednek mert 800szál van meghatározva, és nem rég ő annyival ment ki Londonba, viszont sok olyan infót láttam ahol csak 200szálat írnak vagyis kb 1 karton, nálam 3 karton cigi lenne, de nem tudom most vigyem- vagy ne..
doondee Creative Commons License 2010.06.23 0 0 2257

Nézd,ha abból indulunk ki,hogy csak az Utolsó vacsora megnézése volt a cél,akkor 32-ből megúszhattad volna.

Én nem erőltethetem,hogy menjetek el a Brerába,de ha mégis szerintem nem bánjátok meg.Keressétek meg a Carlo Crivelli képeket,csodát láthattok.

Nekem a név teljesen ismeretlen volt,de a szemem felakadt.Azok a színek,a perspektíva,a kidolgozottság...na azóta egy e festőtől származó repró figyel az étkező falán.

Mellesleg nemolyan drága a vacsorázás,hogy a többszöröse legyen a "kárnak",ahogy írtad.

Bár ha betévedtek a D&G Gold Café-ba,a Finger's-be vagy a Cracco-Peck, Pescatore,Sorriso,Chatulle bármelyikébe,még igazad is lehet.

:-) 

keeper1 Creative Commons License 2010.06.19 0 0 2256
Kedves Doondee,

1, Igazad van. Elhagytam a járt és ajánlott utat, ráfáztam- volna - kicsit a 90-nel , kalap -kabát...
2, de itt nem erről van szó, hanem- jó esetben- elad olyan valamit , elveszi érte a pénzedet, ami a., tudja , hogy nem az, aminek mondja, b., nem is tudja, mit ad el. Sajnos azt hiszem- megnézvén a Brera honlapját , mi szerint a regular napi belépő 11 buzera, hogy esetemben még nem is erről vagyon szó, hanem arról, hogy "adtál mán 22,5 -et , biztos adsz még nyócat, de ha nem akkor is jó."
És igaza van a kurafinak, mert mivel "vacsorázni" akarok abban a pár napban, vagy otthagyom a Brerára kifizetett hányadot a tolvaj zsebében, vagy beledugok még nyócat . (Vagy nem " vacsorázok" , oszt perfenyegetéssel, 2-24 hó alatt viszzakapom a szaros 90 buzerát- 2x bankköltség)
Nem teper le, nyilván egy vacsoránk többszöröse lesz a differenciának, de hát opportunizmusom nem fejlődött ki olyannyira, hogy vigyorogjak, ha szívatnak.. No de ennél többet nem ér az ügy, de a jelenség miatt csak megnótáztam.
Előzmény: doondee (2254)
doondee Creative Commons License 2010.06.19 0 0 2255

Hogy más ne járjon így,az október-novemberi jegyek netes árusítása

július 6-án

kezdődik.

doondee Creative Commons License 2010.06.19 0 0 2254

Hát izé még 1x.

Szóval a vivaticketen mindez 4x(8+13) azaz 84 lett volna minden önkényes árukapcsolás nélkül.

Én időben szóltam...

E a hivatalos oldal,a többi viszonteladó,ennek megfelelően költségesebb.

Mondjuk a Brera idén tényleg kitesz magáért,ennyit adhatunk a kulturának.

Előzmény: keeper1 (2253)
keeper1 Creative Commons License 2010.06.18 0 0 2253
Tisztelt olvtársak, ( Okuljon aki akar..)

Úgy tünik az olasz kartársakkal nincs túl nagy szerencsém ..(2005-ben egy Sziciálig menő nyaralási expedíciót szervezetem oda a családdal .. Már Firenzében erős esküvést tettem , hogy a lábam többé talján földre nem teszem, mégis elcsábultam)
Itt is kértem segítséget az Utolsó Vacsora-ra való helyfoglalás ügyében, végül milan-museum.com-on foglaltam. Már gyanús lehetett volna, mert csak combóban adták más múzeumokkal együtt, de mert ezek mérsékelten érdekeltek.
így a legolcsóbb combót vettem , a Last supper + Brera Gallery, utóbbit azt se tudom, a világon van-é? Ez vót 90/4fő, szept 03 du-ra. A vacsorajegy megjött másnap reggel,+ 1 értesítés, hogy a Brera még nem nyitotta meg a foglalási periódusát ( akkor mi a fa..rt árúsítják ???)

Mára meg +1 mél jött , hogy a Brera közölte, hogy idén annyi, de annyi temp.exhib, meg világcsuda lesz ott , hogy még 8 péz/fő,... vagy kaphatunk helyette vacsora guide book-ot. 4-en 4-et. ( val.szeg s.papír leaflet lesz az, free of charge, osztogatós kat.) Tetves lehúzogatós férgek, hogy a harapós teve puszilgassa meg mindet. Már csak azért drukkolok magamnak, hogy a vacsorajegy ne kamu legyen.. bár nem esnék hanyatt.
gyzozo Creative Commons License 2010.06.18 0 0 2252
Valaki jön esetleg Milánóba a vasárnapi reggeli wizzel ?
Eszencia Creative Commons License 2010.06.18 0 0 2251

Milánóban megtehető az, ami álatlában járható, hogy a városban sétálva 1-2 órán belül találni szállást?

Ha igen, hova érdemes beutazni  és mivel a bergamói reptéről?

Köszönöm!

Eszencia Creative Commons License 2010.06.18 0 0 2250

Juni 20-22-én Milánóban leszek. Szívesen leülnék egy teára - tudom az olaszok inkább kávét isznak - valakivel, aki ismeri a várost, mert még nem jártam ott.

Hétfőre még van jegy a neten a Scalaba. Azonkívül csak szeretném a város és az észak-olaszok hangulatát megérezni.

Eszencia

40-es hölgy Budapestről

eszenciakonyha@freemail.hu

adriána86 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2249
köszönöm a segítséget, remélem most már nem tévedek el :-)
Előzmény: FLaci (2247)
roomeo- Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2248
Hali!
Tudna nekem abban valaki segíteni, hogy Milánóban egy metrójeggyel át lehet szállni? (M3-ról M1-re) Illetve a vasútállomás környékén hol lehet felszállni az S1 S3-as vonatra. Erre a vonatra érvényes a rendes vonatjegy (FS) vagy ez helyi vonat? Serenella megállóig mennyibe kerül egy jegy? Segítséget előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!