Mert a franciák utolsó úszója Yannick Agnel - igaz repülőrajttal - világcsúcs időt úszott. Tegnap láthattad ahogy 200-on tönkreverte a mezőnyt és sztem 100-on sem esélytelen.
Ez nekem is megfordult a fejemben ma délelőtt... Remélem ők is gondolnak erre és mégsem lesz annyira véresen komoly az a 200 vegyes. Gondolom az elődöntő után megnézik, hogy hová juthat a 200 pille döntőjében és ennek fényében úszik majd a 200 vegyesen.
Legyen igazad. Csak nem szeretek előre inni a medve bőrire, nehogy aztán pofáraesés legyen. Remélem, holnap estig a Himnuszt kicserélése is aktuális lesz...
Én azt mondtam, hogy 2:07.5 körüli idő kell és annyi meglesz, te azt mondtad nem vagy benne biztos, hogy kell ennyi. Úgy fest Dani nagyobb teret hagyott magának és már az elődöntőben akarja ezt az időt. Valszeg ő jobban tudja :))
Nem tartom én sem elképzelhetetlennek, hogy ha nagyon megszorítja valaki, akkor ne menjen ebben a formában esetleg 2:07 alá.
Szerintem Daniban egy kettőhatos idő is simán benne van, pláne, ha versenyre is készteti valaki. Ő fejben is tökéletesen ott van, nemcsak a technikája meg az erőnléte:)
Viszont ami fantasztikus, az a 200as váltó döntőbe jutása, bár szegény Laci ott is belefulladt az utolsó méterekre.