Ja,a tegnapi(Szombat)
MAI LAP-ban is van egy kis cikk a gyorsulásról,de azt a csákót kérdezték meg,aki most a hungaroringi versenyeket csinálja és nem volt túl jó véleménnyel erről...el sem hitte,hogy a rendőrök gyorsultak múltkor...
Mad Max,
"Ilyenkor örülök, hogy nem buzukiba ülök..."
...Meg, hogy nem vagy őz, nem?
De azért a barátnőd jól elmagyarázta. "Nagy szarva, nagy aganccsal." Aztán egy kis őzike volt. :^)
Lassan egy honapja van meg.1500 ig kiméltem és csak néha huzattam ki sztán most egy kicsit jobban nyomom,de csak a 2000es olajcsere után akarom neki jobban nyomni.Eddig jol vizsgázik és olyan 8 és 8,5 körül fogyaszt városba.Szerintem jol megy.Az előző egy Bravo volt és az volt a szempont,hogy 4be beleférjen és uj legyen és minél jobban menjen.Ja meg tetszik is a formája.Eddig nagyon bejön.Tegnap előtt legyorsultam egy vti Civicet a váci uton.Igen a gyári adat 8,6.Már legyorsultam egy két autot de nem mindig veszem fel a versenyt.Majd egy kicsit később.Most van egy kis problémám hétfőn megyek megnézetni a szervizbe.Amikor balra kanyarodok akkor valami kopog mintha alolam jönne a hang.De majd kiderül mit mondanak rá.De egyébként minden olyan amire számitottam.
OK! Remélem nekem is minden összejön! Kiváncsi lennék mennyit fog fogyasztani városban egy ilyen HGT. Mióta van meg? Meg vagy vele elégedve? Első benyomás? Mi alapján választottad ezt a tipus? 4-4.5 körül ostál egy ilyen nem? Ja most esett le hogy te a Punto HGT-vel való versenyem eredményét kérdezted. Tegnap volt egy Bravo HGT és azt hittem arra gondolsz. A puntoval a Hungária krt-on versenyeztem kb.3-szor lámpától lámpáig. Mindig nyertem,de nem sokkal,kb. egy kocsihosszal. Kb ez a papírforma. A HGT 8.6-ot,vagy 8.7-et gyorsul százra UGYE? A VTI 8.0-at. Beszéltem a sráccal és azt mondta szerinte azért megyek el mindig,mert neki 7000-nél vége van és az enyémet tovább lehet pörgetni. Én 8500-nál váltok sebességet. Kb. ennyivel megy jobban. De majd meglátjuk! Mióta megvan összeakadtál már valakivel,vagy muszály még kimélni?
HGT-vel nem mentem,de szerettem volna menni. 2-szer mentem a piros astrával és egyszer egy generációval öregebb vti civic-kel. A civicet levertem,az astrával 1:1 lett,de sajna egyik sem volt az igazi,mivel az elsőnél elk**tam a rajtot és behúzva maradt a kézifékem,hála a lejtős útnak (meg persze az ügyességemnek), a másodiknál nyertem,de akkor az astra 2 fővel volt mert pont ment haza.
Ha érdekel akkor nézd meg a www.atc.hu oldalon a rolunk irték rovatot ott irják mert átépitettek civic vti-t.Mi lett az eredménye HGT vel valo gyorsulásodnak?
De ha nem szeded le a dobozt,akkor hogy lesz abból direkt szűrő? A hossza nem vátozik elvileg,mivel a doboz helyére rakod a szűrőt. A magnumnál csak tisztították nekem,(gondoltam ezt rájuk bízhatom)mivel nem éri meg készletet venni,ha nem tartod meg sokáig az autót és ősszel tervezem eladni és tavaj szeptember óta van nálam.. A Magnumnál nem jelezték nekem,hogy nincs helyesen betéve,pedig gondolom megjegyezték volna,mert láttam a fejükön,hogy nem tetszik nekik,hogy nem náluk vett magnum van benne.
Nem akarlak elkeseriteni de ez igy nem a legjobb mert azt irták egy oldalon,hogy a légszűrőház eltávolítása kb 5 LE veszteséggel jár a hangolt szivócső hossz miatt.Szerintem nem érdemes a magnumhoz járni mert nem egy jo cég.Inkább vegyél tisztitószettet a légszűrődhöz és szerintem jobban járnál egy betétszűrővel vagy a K&N nél lehet valami csővel együtt kapni direktszűrőt.
Ki vagy hívva!!! Pénteken remélem már ki mersz állni velem gyorsulni,nem úgy mint múlthéten! : ) Feltéve,ha jó lesz a kocsim,mert szerintem féltengelyes lett. :(
Punto HGT?! Az se rossz!! 2 hete gyorsultam eggyel. A direkt szűrőt nem én rakta,m rá,már így vettem a paripát,de a gyári doboz ki van véve és a dobozhoz menő cső végére van rá rakva egy bilinccsel. Állítólag ami nekem fent van az kicsi az enyémbe. Ezt akkor mondták,mikor a Magnumhoz vittem tisztíttatni. De szerintem nagyon zoral szívó hangja van. Lehet pont azért,mert kicsi rá?!
Egy kék HGT Punto-val.Nem versenyeztem mert még csak 2ezer km van az autoban.Most fogok olajat cseréltetni benne és aztán mehet.Majd legközelebb.Hogy raktad be a direktszűrőt?Csak egy univerzális szűrő és rá a csőre és kész.
Én már vettem is matricát! Még este felraktam és jobban is ment utána a gép,legalább +10lóerő!!!! :) Nekem nem jött be ez a helyszín,de azért jó volt a verseny. A vége volt a legkomolyabb,amikor a lancia integrale, Audi s2 és impreza mentek körmeccseket. Végeredmény:
I. Subaru impreza
II. Lancia
III. Audi S2
Mind3 nagyon komoly volt!!!
Az ezüst VTI-ben egy Remus dobon és egy K&N direktszűrön kívűl nincs semmi.Ez tuti,mert az enyém.