Bammmeg látod ?! :-))) Ugye milyen veszélyes a világ ? :-))) Már mindenki csak ugy beül más kocsijába! :-)) Amugy a rába ringi gyorsulásin ültem mikor GTI mutatványozott a benzinkúton az öngyujtójával ! :-))))
Olyan 1300 valamennyi kiló az 5 hengeres turbo . Komolyan .:-)))) Néztem már egy pár katalogust . Amugy meg az az igazán tuti mikor lemérlegelteted . A Dedra is 1230 és 1270-re van irva és kis benyával üresen nekem 1320-at mértek ! :-))))
Ezüst 3 ajtós. "H" val kezdődik a rencám,remélem megtalálsz.azért nem baj,ha nem írok ide alvázszámot,mindent? :-))
10 felé ott vagyok a kúton.még mindíg "az" a kút az?? dobj egy mailt,ha nem az.mert olyasmit hallottam,hogy már nem az.hanem emez,és nem amaz.:-))most amaz,ott a renyóéknál,vagy emez és máshol? .-)
Amolyan Fijat Kupé jelleget ! :-))))) Csak ez még régi meg Lancia de turbo de csak 8 szelep és mind ez Dedra köritésben ! :-)))) Persze kis okositással ! :-))) Egyszer leproszálhatjuk de nem az illegalitásoson . Amugy jó a verdád , én már ültem is benne ha nem emlékeznél . Legközlebb válogasd meg kiket engedsz be a verdába ! :-DDDD
Mendoza: hello, én voltam, nem BBS sajna :) de ettől függetlenül én meg vagyok vele elégedve, ja 17"-os. Ebben a topikban van kép is róla, ha érdekel vkit :))
Egyébként az elmúlt két hét eseményeiről fotók a GSI.Hu-n láthatók,egy csomó ismerősöm,haverom kocsijával.
Én a mostanit(júl.26)kihagyom-február óta a második hiányzásom-mert megyünk SIÓFOKRA nyaralni,bulizni.A helyszin már megvan,remélem jó lessz,sokan lesztek majd írjatok róla.
Ja és a Bráziéknak majd segitsetek rajtoltatni mert nélkülem bele fognak őrülni.:)
capri-3,lolga
Olvassatok pár százzal lejjebb ott van az egyik tali hely cime,időpontja.DE már többször irtunk róla.
Danika77
Matricát csak a Xantiástól tudsz szerezni,polók még készülnek mert elfogyott az a kevés amit a haverom csináltatott.
Ganxsta,AttiM3
Nem most pénteken,hanem a következőn(Aug.2)mi szinte tuti megyünk E-KLUBBA.Akkorra kéne megbeszélni hogy gyorsulás után ott buliznánk.Én most 1-körül léptem,hazadobtam a két csajt és 2-re lenn voltam.
GombVTI
Te voltál azzal a Civiccel aki egy hónapja Érdről hazafele versenyzett egy fehér CRX-el(D16A9),és egy fekete GSI KADETTTAL ugye?Egyébként én ÚJPALOTÁRÓL járok.
Matricát meg polot csak esténként lehet szerezni?Mert nekem kéne de a mostanira nem tudok elmenni sajnos.Nem tudnánk találkozni valamikor és nyélbe ütni az üzletet?