A napzáró Navracsics Tibor-beszéd alatt Orbán Viktor is átrándult a kongresszusnak helytadó, a végére meglehetősen kiürült pavilonból a szövetségesek fesztiváljára. A pártelnök kézfogókörútja percek alatt tömeghisztériává fajult a D pavilonban. A rövid vizit a rajongók megújuló hullámai miatt több mint egy órásra nyúlt.
a fegyveres testületek szakszervezete most épp azért készül tüntetni (újból) mert kiderólt, hogy hiába tárgyaltak a szakminiszterrel. Hiszen a minisztert kikerülve, Gyurcsány Ferike "reformbizottsága" hozza meg a döntéseket. Petrétei miniszter is csak pislogott, mert elfelejtették tájékoztatni, miközben szegényke már teljesen másról állapodott meg a szakszervezettel.
Elég lesz ennyi? Vagy kezdjük el sorolni a "terror veszélyt", a választások előtti ÁFAcsökkenést, - (majd visszacsinálálst) ?, vagy a kordont? Vagy Gyurcsány Feri könyvébből idézzünk??? ("mi csináltuk a köteles akciót, meg a 23 millió románt")
A demokrácia nemcsak a szólásszabadságból áll! Hanem példul abból, hogy a megválasztott képviselők döntsenek a parlamentben, és ne Gyurcsány úr önkényesen helyzetbe hozott emberei... az úgynevezett "reformbizottság".
Figyelj csak picibirka! Hitlert meg Sztálint jobb helyeken nem azért nem szeretik mert sok ember előtt beszéltek, hanem amiatt amit TETTEK! Érted? (nem mi?!).
Qurcsányi vezéred sokkal többet TETT a magyarországi demokrácia ellen, mintsem az egy normális országban elviselhető lenne.
Ez a vella is mutatja, hogy rosszabul elunk mint negy eve. Akkor meg negy aga volt, mara mar csak harom maradt a tobbit elvette a gonosz kormany adoban...
Megváltó? Hmm, mintha "Elkúrtuk" vezéretek sugalmazna ehhez hasonlókat. Mintha ő tetszelegne egyfolytában a Nagy Vörös Megmentő szerepében, ti meg nyájasan bólogattok minden ostobaságára.
Én a Kossuthot hallgattam ótóban, tiszteletre érdemes volt az az igyekezet, amivel a szerkesztő próbált valami kis hírértéket belevinni ebbe a büdös nagy semmibe. Természetesen ott is megkérdeztek vagy két utcahülyéjét, hasonló eredménnyel. :-)
Angyalbogaram, vegyél már vissza a permanens osztályharc állapottyából. Még megárt ez a folytonos erekció neked. Én speciel röhögni is szeretek, ahhoz meg ez a hír igazán kiváló alapanyag. Szerinted például melyik áll jobban Orbánnak? A vasvella, vagy a villáskulcs?