Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GombVTI Creative Commons License 2002.07.28 0 0 783
ÁÁÁ! Mondom ez nem az én kategóriám,ahogy te sem! Egyszer mentem egy 530i-vel,azzal még megbírkóztam 100,majd fék,mivel állt a sor elöttünk,de ha tovább gyorsulunk a ccm fölény biztos érvényesült volna.
Cumbályspile Creative Commons License 2002.07.28 0 0 782
Az egy 91-es Eclipse
Előzmény: GombVTI (780)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 781
Nézd azt irtam is hogy ha együtt vagy jól kaptam volna el a rajtot akkor szerintem 100-ig 120-ig eggyütt mentünk volna ugyhogy azt nem kell irni hogy az én autóm sokkal jobb meg ilyesmi de mondom te sokkal jobban indulsz mint én és ez kurva sokat számi fölleg itt ahol csak azt nézik az emberek hogy az első 50-m-en ki van elöl aztán már meg is van a győztes.
GombVTI Creative Commons License 2002.07.28 0 0 780
Fehér GSI-t nem ismerem. Miért,olyan jó? A piros astrához képest hogy megy? Csak azért,mert én hozzá képest mérem az autókat,mert az enyém is úgy megy. Az eclipse a videón,melyik kasznis volt? 1995 elötti,vagy utána?
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 779
Nem sajna nem mentem vele de ez a én hibám ő ment volna velem.egy kicsit nekem még uj ez, nagy a feszültség bennem ilyenkor és nem vagyok az az igazi vérbeli rajtóló.Még valszeg megverne egy jó M5 ezt azért hansúlyozom hogy JÓ M5 mert naygon sok szar van ithon belöle ez tapasztalat.
Te mentél vele?
GombVTI Creative Commons License 2002.07.28 0 0 778
Azt nem is vitattam,hogy jobb a verdád,sőt... Megvan a felvétel,de szerintem csak az eleje,mert aztán befutottak mindig a nézők,de majd megnézem,mert nem emlékszem. Viszont felrakni nem tudom,sehova,max.a talin tudom odadni. De nem győzöm hangsúlyozni nem tartom trófeának,mert biztos,hogy nem stimmelt minden a futammal. M5-tel mentél már? Ahhoz képest milyen a verdád? Csak kiváncsiság...
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 777
Ja ja 2,7-es azt hittem az evidens a hangjából hogy turbos szokott fütyülni,de lehet hogy a hangzavarban nem lehetett hallani mert mindenki azt hitte hogy 40-es vagy M5.
ha még itt vagy egy kérdés a fehér GSi-t te ismered és mentél már vele?
GombVTI Creative Commons License 2002.07.28 0 0 776
Fish(525 Touring)!

Igen emlékszem,hogy dumcsiztunk már itt! Örülök,hogy nincs harag!
És ne felejtsük ez csak "play",persze "fair play"!

Ja,amúgy mikor kérdeztem a gyorsulásunk elött,hogy mi van a gépben,azt mondtad: 525i felpiszkálva 2700ccm-re. A turbót el felejtetted! Most kell megtudnom?! :)
Akkor pénteken talizunk!

Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 775
különben meg van videód róla? nekünk pont az nem sikerült!Ha van kellene hogy legyen egy negativ trófeám is!
Köszi
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 774
Ha mondhatok még valamit azon az oldalon ahol indultam ellened onnan szarabbul tudtam minden esetben indulni!azt néztük tele volt porral és valszeg nem tud ugy tapadni mint normális uton kellene.A másik az hogy a Golf 130-nál elment meletted én meg minden esetben elverem a golfot gond nélkül.akkor ténleg az marad hogy én basztam el fölleg a rajtot mégha elörébb voltál is.ennyi nem szabadna hogy számitson.
Cumbályspile Creative Commons License 2002.07.28 0 0 773
18 vagyok és nincs saját autom, a családi Sigmát meg nem nagyon adnák oda erre a célra pedig azért tud menni az is szerintem.

De igyekszem eccer kimenni

Előzmény: gyonggy (746)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.28 0 0 772
Na hogy ne legyen harag ,nem akartalak megbántani sőt de elhiheted nem féltem attól hogy elolvasod vagy nem.a másik az hogy egyáltalán nem az a heccem hogy "alacsonyabb kategoriát szivatok" énszerintem a honda VTi nem az fölleg a tied.
Mert be kell hogy valjam a tied jól megy és jól is tudod uralni.
A helyzetre voltam mérges meg az inkoretségre igazábol nem rád vagyis egy kicsit rád is.A nagy tuti az hogy tegnap vagy azelött beszélgettünk pont egymással a topicon.Nem gyüjtöm a trófeákat most voltam igazán először illegálisan úgyhogy mentem is.Nem is nagyon szeretem azt hogy ezren vannak elöttem mikor nekiindulok ezerrel!
Ja és azért gondoltam hogy a Hondád nem gyári mert elég hondát vertem már ugy hogy még turbó sem volt az automban,de elhiszem hogy gyári tudom nagyon sokat számit ki hogyan vezet,és lehet hogy egy kicsit elaludtam csak az idegesített hogy mozgásban voltál és elörébb indultál és egy kicsit elöbb is.
De ezek szerint még mindig kell hogy reszeljek a verdán hogy ha ilyen történik akkor ne legyen ilyen meglepetés!
Nekem 3-asba 165-170-et megy!

Nálam nincs harag és akkor talizunk ha kimegyek!

GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 771
A celicát láttam rendesen lealázta az ibiza cuprát! Hol vették ki neked a tiltást,esetleg engemm is érdekelne a dolog,ha nem túl költséges! :) Érdemes? Így mennyit pörög? És mit eszik a verda? Az én VTI-m sajnos alap,de már nem nagyon bántom,mert ősszel szeretném lecserélni!
lolga Creative Commons License 2002.07.27 0 0 770
érdemes.:)
eddig a legjobb honda, amit vezettem.:)
bár ha van pénzed, akkor várd meg a keménytetős s2000-et. az tud valamit.
gyorsulási érték változó 7.0 és 7.6 közé rakják a fan site-ok.

menjünk, menjünk. köv.péntek.:)

volt már velem partiban 1.6vti,vtec civic. a szentmihályin toltunk úgy 180-ig. az nagyon meg volt bolondítva, mert fej-fej mellett mentünk végig és takkra együtt váltottunk, ami azért nem kis teljesítmény egy 600ccm-vel kisebb motortól.

cimborámat is kibolondítottam. ő volt azzal a régi fekete Celicával.... hát annak semmilyen ellenfél nem akadt a felhozatalból...:)))

Előzmény: GombVTI (769)
GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 769
Kerestelek,hogy mennyivel mész jobban,mert a jövőbeni terveimben szerepel egy ilyen prelude talán. Gyárilag 7.5 százra,de a 2.2-es motor garantál némi gyorsuást 100 felett is. Sajna az enyém 8.0 százra,de 100 felett már elég gyenguska. De mehetnénk egyett csak hogy megnézzem érdemes-e olyat venni! :)
lolga Creative Commons License 2002.07.27 0 0 768
nyert. én voltam.
csak egy nyűgős baráttal, meg két lánnyal.
szóval elindultunk hazafelé. szegény corsa! levillogtam, pedig késve indultam egy cseppet és megígértem, hogy nem nyomom!:)

egyébként annyi a kocsi, amit láttál. kicsit meg van piszkálva a komputer, hogy ne tiltson le 8000-nél, de semmi több.:) jah. meg négykerék-kormányzás, ami nagyon kellemes tud lenni.
elég az. a legtöbb nagyhangú aszfaltbetyár a 7000-től is retteg...:)
örömmel olvastam, hogy 150-nél váltasz négyest. jó ezt hallani.:)
én 165 környékén. nagyjából ez az a honda, ami nem megy....200 felett....:)

Előzmény: GombVTI (767)
GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 767
lolga!

Csak nem te voltál azzal a 2.2Vti prelude-del!! Ha igen figyeltelek ám! :) Csak hazamentél mielött még összefutottunk volna! Te voltál az? Ha nem, írd le milyen a masinád! Ha te voltál,akkor is! :)

lolga Creative Commons License 2002.07.27 0 0 766
GombVTI!

rád kíváncsi vagyok.:)
nemcsak azért, mert te hívtál meg először, hanem mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen "gyári" civic-kel mit megy a prelude-öm...:)
btw tényleg nem értem a hisztériát.(Fish!)
ez szórakozás, nem? én az adrenalinért csinálom, a győzelmet lesz**rom, pedig az autóm garantálna egy párat...

Előzmény: GombVTI (765)
GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 765
Fish! Most néztem meg a videóidat az E30 topicban! Hát azok tényleg komolyak! Most már tényleg nem értem miért akartál te velem gyorsúlni,mert hogy nem az izgalmas versenyért az biztos! Valóban naqgyságrendekkel jobb a verdád! Hol vagyok én egy lanciahoz,még egy ilyen rajtoló soförrel is?!
GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 764
Na ennyit már rég írtam!! :)

AttiM3!

Te milyen verdával voltál,mert ezek szerint nem te vagy az E30M3!
Szóval?

GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 763
Fish!

Na itt vagyok a hondás!

Csak olvasok és mosolygok az írásodon! Reagálok,mert ahogy látom azóta se aludtál az eset óta. A versenyen is csak a hangodat lehetett hallani,ahogy magyarázod az esetet és itt is csak erről tudsz beszélni. Azt se tudom hol kezdjem a kijavításodat,mert sok valósat nem írtál!

Kezdjük ott hogy a Honda 1.6 VTI gyári + direktszűrö és remus dob. Ez kb még 10 lóerő plussz sem. SEMMI CHIP,MINT AHOGY TE AZT ÁLLÍTOD! Nem tudom szépíteni próbálod a helyzetedet,azért állítasz valótlant vagy csak rosszul emékszel! Mondtam neked,hogy szerintem késön indultál,te azt mondod én korán. Valóban gurult a verdám,kb 30centivel tényleg elöbb indultam,de mivel mi is kameráztunk visszanéztem és nem indultam elöbb,sajna kicsit elaludtál,de ha jobban odafigyelsz ezentúl,szerintem sikerülni fog neked!

Beszari vagyok?! Miért is?! Hisz kiálltam veled! Mitől félnék,hogy kikapok? És akkor mi van?! Ez játék! Ilyenek ne járjanak ki?! Szerintem lazíts egy kicsit,vagy ha nem bírod a feszültséget te ne járj ki. De ez csak tanács,veled ellentétben én nem akarom neked megmondani mit tegyél és mit ne!
Mégegyszerazért nem mentemveled,mert elötte 6-ot mentem már és még vártak rám kihívok,akiknek megigértem,hoy megyek!

"igy hogy elöbb indult 120 felett már megvolt csak gyorsan vészvillogózott hogy lássák ő nyert pedig ott már ugy előztem volna mintha állna"Az a 120 nekem 150 volt,mert ott váltom a negyediket és ott már nem szoktam huzatni,de még akkor sem voltál mellettem. Nekem nem úgy tünt,mintha ugy jöttél volna,mintha állva lettem volna! Álltalában ha kiélezett a verseny hagyom tovább,nehogy ezt mondják rám amit te,hogy gyorsan kitettem. Pl: diesel golf esete 130-ig sehol nem volt,majd utána valóban úgy ment el,mintha állva lettem volna.
"és az én verdám 1600kg nélkülem az övé meg max 1100" A verdám kereken 1200kg.
"ja de az biztos hogy nem volt gyári mert azok akkorát kapnak töllem hogy az már fáj."
Ugyhogy mondhatjuk gyárinak a verdám a légszűrő és a kipuffal együtt. Ha meg tudod hogy akkorát versz egy ilyenrehogy az már fáj,akkor minek engem hívtál ki! Ezt élvezed?! Szar lehet! Amúgy biztos sokkal jobban megy a verdád,mint az enyém,mert amiket leírtál róla sokkal jobban is kell hogy menjen! nem beszélve 100 felett,ahol a honda ereje valóban alább hagy, ahogy azt KIVÉTELESEN HELYESEN ÍRTAD,úgyhogy hidd el nem ámulnék!!!! Ezek után tényleg nem értem miért engem hívtál ki????? Gyüjtöd ezeket a videókat,mert hallom már 3 is van belőle! Gratulálok hozzá! Ez olyan,mintha én gyári suzukikat aláznék és ezekkel dicsekednék! Amint látod én nem írtam,hogy milyen király csávó vagyok hogy nyertem,mert én sem hiszem,hogy a maximumot hoztad ki abból a gébből akkor! Ha akarod mehetünk bármikor mégegyett,hogy mindenki lássa mennyivel jobb vagy! Sőt 3-at is,ha más szögből is fel akarjátok venni videóra. Hidd el nem fogok sírva fakadni,mert ez játék!
DE Szerintem legközelebb próbálj valami hozzád hasonló kategóriájú autót kihívni és ne egy 1.6-os hondátakkor hidd el, nem kell itt dicsőitened magad,hanem ezt mások fogják megtenni helyetted!
Remélem túlzottan nem bántottalak meg,bár amilyen stílusban nyomtad itt,az sem érdekel. De gondolom nem hitted,hogy itt leszek a fórumon és leírom az igazat,azért ferdítettél. Többet nem kívánok foglalkozni a dologgal,csak gondoltam leírom mindenkinek a dologról azén verziómat is és majd ők levonják a konzekvenciát.Bár szerintem annyira senkit sem érdekel a dolog. Remélem te is megnyugszol hamarosan és a következő versenyen,már minden harag nélkül találkozunk és mondom ha akarsz mehetünk hogy meglegyen az áhított trófeád,hidd el én nem fogok fújni rád!
Ui: A gurulás jogos volt,de nem direkt.

Üdv: GombVTI

AttiM3 Creative Commons License 2002.07.27 0 0 762
Fish,
A leírtak alapján a Hondás srác GombVTI volt. Majd hétfőn megbeszélitek. :^)
Az E30 M3 tényleg jól megy. Amikor én mentem vele, akkor elb@sztam a kettest, elment egy autónyit és a végén (170 körül) az ajtaáig tudtam feljönni.
Most töltögetem a videóidat, nagyon jó ez a fényképező!
Megvolt a lendülés az M5-ön?

Az eheti Expressz Auto Expoban (ami teljesen színes) benne van a totalcaros cikk, fotókkal. Az egyiken én is rajta vagyok, amikor indultam az E30 M3-al. Sajna csak a lámpáim látszanak, kár, hogy nem volt olyan jó gépe, mint Fishnek. :^)

Előzmény: Fish(525 Touring) (750)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.27 0 0 761
KKK: a TT coupe 225LE "nagy" turbo
ZolikA Creative Commons License 2002.07.27 0 0 760
Tudom , láttam róla a képeket ! :-)))

Amugy a K04-es van fönt vagy melyik ?

Előzmény: Fish(525 Touring) (759)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.27 0 0 759
2,7 S6 24V biturbo!
saját,haveri készítésű!
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.27 0 0 758
Szerintem most még nincs 300 felett de még csak most megy bele az okosság rettegjen csak az Honda.
Azért annyit elmondott a srác,hogy Chippelve van rémus dörci meg direct szürő tehát már nem gyári,de mondom kb ilyen konfiggal vértezett Hondát vertem már el 3 kocsi hosznyit kapott töllem.Videó van róla és akkor még nem volt turbós a verdám.
a másik engem sokkal jobban érdekel mit produkál az autó 100-200 felett mert ugye az a Honda csak ámulna mit kapna a pályán.
csak olyanokat mondok hogy porcshe Boxters meg saab 2,3 turbo szegények nyagyot kaptak az M7-esen.És akkor nem ment igy az autó!
ZolikA Creative Commons License 2002.07.27 0 0 757
Lehetett az széria is . Ha elöbb indul és kicsit gurul az baromi nagy előny ám !!!

Akkor nem rossz a verda ! :-)))

2,5-ös 24 szelepes két turbós verda , hmmmm abból minima kiszól 350 paci ha jók a cuccok benne és akkor még hajtva sincs ! :-))))

Előzmény: Fish(525 Touring) (755)
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.27 0 0 756
Bocsi a Zolikának irtam!!!!!
Fish(525 Touring) Creative Commons License 2002.07.27 0 0 755
falco: honda 1,6VTI és azért hogy megvert az tulzás igy hogy elöbb indult 120 felett már megvolt csak gyorsan vészvillogózott hogy lássák ő nyert pedig ott már ugy előztem volna mintha állna,ja és az én verdám 1600kg nélkülem az övé meg max 1100 hát igen,de az biztos hogy nem volt gyári mert azok akkorát kapnak töllem hogy az már fáj.
Hogy hány LE-s azt nem tudom de még ugy sincs kész ha jó lesz akkor leméretem.(most csak 0,5Bar-al töltenek a turbok)
De azért A Lancia EVO III meg a GSI simán megvolt!
Indulásnál kapna kicsit majd 140 nél meg csak zokogott volna!
Dehát nem mert emberünk kiállni mégegyszer!
ZolikA Creative Commons License 2002.07.27 0 0 754
FalCO !

Hány kiló és milyen váltóval van ? Minek kell 8,5 körül lennie ?

Amugy Téged elvert a kispók kint a ringen vagy Te voltál a jobb ?

350 Lóhoz nem indul az kicsit durvát ?

Előzmény: FalCO (752)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!