Az a Syclone nem en voltam. Egyebkent M5-el meg nem mentem soha, de az E34-es kasznival szerintem alacsony 15s, magas 14s a legjobb amit mehetnek negyszazon. En ennel kb ket masodperccel jobb vagyok, ezert gondolom, hogy nem lenne gond.
Nagyon erdekes az autod! Milyen vezerlest hasznalsz?
>Hány kiló és milyen váltóval van ? Minek kell 8,5 körül lennie ?
Nem tudom, hogy hany kilo, de a hetekben le szeretnem meretni. Sok az biztos! ;-) Valto 4 sebesseges automata, GM 700r4. 8,5 az 1/8 merfoldon (201 m).
>Amugy Téged elvert a kispók kint a ringen vagy Te voltál a jobb ?
Megvertem, de minimalis kulonbseggel...
>350 Lóhoz nem indul az kicsit durvát ?
?? Ezt, hogy erted?
gyonggy: igen, már megint :) viszont gondolkodtam és rájöttem az én autómban van stopper, szóval már csak te kellesz egy kellemes méréshez :))) nem muszály megvárni a köv. pénteket sem ;)
AttiM3: pedig mondtam nem? az ismerős hölgyek külön voltak aztán el is húztak, viszont az nagyon tetszett amikor a kútra értem hozzájuk máris volt rajongótábor :)))))))))))
Blindmouse: a kútról indulásnál leállították a forgalmat a Váci ut egyik oldalán.
Ja és a mottonk :)) "hulye elmegy bazzeg, sssssoha nem eri utol :)))"
ezért kell kintről hozni,de nehogy azt hidd hogy szarok mert X évesek.az enyém is 94-es aztán majd viszlek egy kört és azt mondod na mindegy nem mondom ez nem BMW topic.Szóval tetszene és nem az hogy hogy megy hanem minden a csönd a fútómű meg stb...Szóval nagyon király és csak akkor tudod meg ha beleülsz és vezeted.
Elárulom az az álmom mióta kijött(1995),de szerintem álom is marad! A 3.0-s teljesítményével is beérném egyenlőre :) ,de azt már nem merném megvenni a kora miatt. Szerintem nem bírnám fizetni a szervízelését sem. Pedig már 3-3,5-ért lehet venni,gondolom nem túl jó állapotúak! ha belegondolok,hogy mit kaphattak azok kb.9-10 év alatt... ;)
az 1-esed meg a 2-esed nagyon jó!
Nekem 1:?nem szoktam nézni hamar vége van
2:115
3:165-170
4:220
5:250-nél forog 550öt itt eddig mindig elfogyot a benya de mostmár jó lett a chip.
Ugyhogy jövőhét kedden megyek megnézni ujra mit megy.
Áttétel szerint 270-280
a golfal mértünk már 7,2-öt,nekem sajna csak most lett kész úgy hogy igy megy.Elötte 7,6 volt.Most nem tudom mennyi lehet talán 7-alá tudok menni.Az eclipses aztmondta hogy 7-et tud menni és a gyárija 6,5.hát ha annak ugye adtam 2-3 kocsi hoszt akkor tudok kb 6,7-6,8-at KB.
Az eclipse-et azért kérdeztem,mert a '95 utáni turbós eclipse-et ismerem valamennyire,mert gondolkoztam annak a vásárlásán. Viszonyítás miatt kérdezetem,mert a '95 utáni 6,8 - 6,9-et gyorsul 100-ra,bár ebben a kategóriában szerintem ez nem annyira mérvadó,mint a negyed mérföld mondjuk. Az enyém gyárilag 8,0s alatt van 100-on. Kb.ennyit is tudhat,bár mértem már 7,2-t is de gondolom ez az óra sara. A tiéddel mit mértetek?
Akadtam már össze régebben olyan VTI-vel amit alég értem utol az M5-ös pályán 240-nel tudtam csak megelözni(akkor még non-turbos verda volt)megizasztott rendesen.
Mondom ott véletlen kurva jól kaptam el a rajtott meg a másik oldalt voltam ott nem volt tiszta por az egész.Úgylátszik 500LE-kell hogy ilyenek ne számitsanak4
nem tudom milyen a piroshoz mérve de azt láttam hogy apiros kurva jól megy!a fehéret nagyon elvertem pedig egy kicsit elöbb indult de 2-snél már ráelöztem aztán meg háát gondolod.a pirossal én is mennék nagyon jól rajtol ő is.
a eclipse az 92-es volt tök gyári.és nem azért mentünk vele hogy elverjük hanem forditva indult a dolog.egy barátja irta nekünk hogy bárkit elpicsáz evvel az autóval.Hát nem sikerült neki!
KB te mennyi alatt vagy százon?