A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Erről nekem az a klip jut eszembe, ahol Bruno Mars a zongorát húzza kötélen, de az mégiscsak egy videóklip, abban bármilyen ökörség lehet.... Én még azt nem értem, mért kell átvinni a falun, nem volna egyszerűbb elásni a templomkertben? Végülis egy koporsónak a föld alatt a helye...
Szerintem ez Vikike, aki eddig még sosem járt a faházban....
Kíváncsi vagyok, arra kapunk-e magyarázatot, hogy Pálinkás Mesternek, a motorosának és Vikikének minek kellett idejönni beszélgetni, ahelyett, hogy pl. a csokigyárban beszélgetnének.
Ja, és Boni nem a fegyvereket veszi ki a koporsóból és pl. egy nylonzacskóban elviszi valahová azokat és elássa, hanem a koporsót egy kötéllel a betonúton húzza, ami cseppet sem feltűnő és kb. olyan hangja lehet, hogy még a pár kilométerre lévő Vologyában is meghallják....
Ja, azt is megtudhattuk, hogy a templom teljes és alapos átkutatásakor kizálag a fegyverrejtegetéssel gyanúsított Boni szobáját nem nézték meg, olyan szinten sem, hogy legalább az ágy alá bekukkantsanak, ahová Boni cseppet sem feltűnő módon egy koporsót dugott....
És nem csak a két debil, de az értelmesebbnek bemutatott Márk sem....
Tibitivi az azonnali bevetéshez indulás előtt az ott lévő Márk helyett a két idiótát akarja visszarendelni.
Akiket egyébként ő küldött Budapestre, ami az ukrán határtól legalább 3 óra autóút (különösen ha a főokos nem hajlandó felmenni az autópályára).
Azaz, ha netán eléri telefonon a két debilt, és vissza tudja őket rendelni, akkor ott vár a kocsiban 3 órát az azonnali bevetés előtt, amíg visszaérnek?
Az értesítés nem azt jelenti, hogy várja is meg míg odamegy. Kocsival kb. 5 másodperc telefonon szólni, már az üldözés alatt és elmondani 1 rövid mondatot és kész. Hogy legalább azok ne keressék, ne aggódjanak. Nekem nem lenne gond, bár én nem is vagyok Zsiga.
Bár ezt a sztori vonalában Zsiga nem tudhatta, hogy Petra eltűnéséről ők tudnak, sőt már keresik is, netán valami hülyeségre készülnek, mert számára adhoc jött az eset, de jogosan feltételezheti.
Az baszott volna be ha Tivadarékat riasszák, szerencsére vannak még más rendőrök is az országban/megyében/körzetben. Az átadás meg relatív, mert most csak úgy mehetett volna, hogy 5-10 percre üres marad a határ, ami ugyan nem jó, de még mindig jobb, mint órákra... mert evidens, hogy az üldözést nem szabadott volna abbahagyni. NA de alapesetben ez az egész 1 rendőrös határ abnormális, mert nincs az a kishatár ahol egy rendőr egyedül lenne. Én mentem már ilyen kishatárokon át, minimum ketten, de legalább 3-n vannak, Pl. Jánossomorjánál is, ami kishatár a legutóbb 6-t számoltam meg, de még Kázmérpusztánál is voltak legalább 3-n, csak a magyar oldalon. Akkor meg még mindig maradna ember, aki ott marad.
Semmit nem ért volna vele, a lányt így is simán kiszabadították, egyébként pedig a késlekedéssel más irányt vehetett volna a történet!
Nekem az volt a legfurcsább, hogy kiderült: milyen államtitkár is Róza mama haverja (aki nem mellesleg rögtön tudta, honnan fúj a szél! Ráadásul az is egyértelmű, kit hívott fel azonnal Sótonyi, tehát már ez sem titok előtte. Nem is értem, Rózának miért nem szól).
Vidékfejlesztési...de Sótonyi simán engedelmeskedett neki, amikor megkapta a parancsot, hogy "üljön át egy másik autóba", holott ez elvileg a belügyminiszter reszortja! :D
Nekem az egész "petrarablásból" az jött le: a Mester nem tudott az akcióról, az hirtelen jött ötlet volt, ezért sem tudta pontosan a motoros, mit kezdjen a lánnyal. Először elvitte arra a rejtekhelyre, ahol a másik lányt is éjszakáztatta, majd elvitte a csokigyárba, bezsebelni az öregtől a dicséretet, de -mert nem találta ott- tovább akarta vinni az erdei házba. Amikor a Mester megtudta, rögtön ráparancsolt, hogy engedje el, mert még nincs itt az ideje az ismerkedésnek.
Amiatt, hogy nem riasztották Zsigáék Tivadarékat, nem rovom meg őket, inkább piros pontot adok, mert a három hülye csak elrontotta volna az akciót. A jelentősdivel, határátadogatással sok időt vesztettek volna és szem elől tévesztik Petráékat.
Az akció éppen így volt jó -és mulatságos- ahogyan láthattuk, ez a két fazon a sorozat legjobbja!
Pityke : Húz zsákot szép lány fejére, kell hívni rendőrség!
Zsiga : Mi vagyunk a rendőrség :D
Az is érdekes, hogy Janiék is jártak a raktárban, de miután megtalálták a táskáját se a szerelmes fiú, se a kétségbeesett apa nem kereste tovább, hanem szépen hazamentek, otthon aggódni a nőkkel... :P Róza meg mért csak reggel hívta befolyásos barátját, éjjel akármi történhetett volna a lánnyal...
Ez a Tivitibi tényleg egy idióta. Ahelyett, hogy megbízna az egyetlen normális emberében, inkább mindenféle ostobasággal meggyanúsítja,
Ha áttekerek minden rendőrös rész felett - éppenséggel nézhető a sorozat. És röhej: egyáltalán nem hiányoznak a rendőrös részek a cselekményből.
Az amúgy is kínosan szájbarágós és ismételgetős párbeszédekből úgyis kiderül mit műveltek - de áttekerve legalább nem kel szekunder szégyenérzetet elviselni Hámori Barbara mérhetetlen ízléshiánya miatt.
Ez a Tivitibi tényleg egy idióta. Ahelyett, hogy megbízna az egyetlen normális emberében, inkább mindenféle ostobasággal meggyanúsítja, és inkább bízik a két debil rendőrben, akik mindenn mozdulatukkal azt támasztják alá, hogy a valóságban semmilyen kritériumnak nem felelnének meg, ha rendőrök akarnának lenni. Persze, minden rendőrviccnek a fele igaz, vannak bugyuta rendőrök, de könyörgöm, ilyen debil agyhalottakat, mint ez a két majom, a rendőrképző közelébe nem engednének.
Petra táskája meg hogy került a csokigyárba?! Tudtommal arra nem jártak a motorossal. Ha csak nem annak pincéjében voltak elsőre, (bár Mirellát is ott tartotta, az meg csak felismerte volna a helyet.)
Na Zsigus is megéri a pénzét, mint rendőr... persze kimentették Petrát ez egy piros pont, na de mennyire ciki már futva menekülni egy civil, egy bűnöző elöl?! Miközben "elvileg" ő a szerv és még fegyver is van nála. Miután Petrát biztonságos távolságba küldöm én tuti nem futottam volna el. Pityke a másik fele, most oké, hogy nála nincs fegyver, de ketten nem tudnak ártalmatlanítani egy bűnözőt?! Szégyen komolyan.
Minden nő azt szajkózza, hogy az én apám, az én nagyapám, mintha ez kizárná, hogy másé is lehessen... Az öregnek eddig négy nőtől (ennyit tudunk) születtek gyerekei, szép nagy család, csak mindet otthagyta.... Az is lehet, hogy a határőrcsajjal csak vmi akciónál ismerkedett meg és feltünt neki a közös név...