Köszi a tippet :-)
Igazából olyan helyet keresük, ahol a hatóságokkal nem lesz semmi gondunk, szerintem nem olyan egyszerű, hogy csak rábökök a térképra, de ha valaki tud valami okosat mondani az írjon bártan!
Lehet, hogy egy kicsit elbsz...tuk, hogy engedtük az Aktívot magunkal jönni a legjobb helyre! :-( Adtunk a szarnak egy pofont, szerintem a redőrség nem teheti meg ,hogy tétlen marad sajnos!
Nem beszélve az indulatok és a közvélemény gerjesztéséről ami a műsor után várható!
Mindenesetre találtam egy új pályát, remélem mindenkinek tetszeni fog, de egyenlőre páran leteszteljük és ha működik a hétvégére már égett guminyomok árulkodhatnak ottjártunkról!
Üdv Mindenkinek!
Na mesélj hogy mi a jobb a Sy-ben mint az M5-ben ? :-))) Komolyan érdekel ! Amugy hogyne láttam volna a Ringen !!! Ilyet nem felejtek el ! :-)))) Iszonyat látvány amikor megül a segge és kilő mint amit puskából löttek volna ki ! :-)))
Erre találták ki ? Mért mi ez , nem teherautó véletlen ? :-)))))
Lattad a Hringen? :-D A Sy erre lett kitalalva. Gyari formajaban kepes lehet 1.70 koruli 60 labakat huzni. Egy vadi uj M5, a legjobb soforrel sem jon le 2.1-2.2 ala utcai gumikkal. Az nem erre valo. Ez negy tized az elso hatvan labon! 200 meteren innen mar nem jon fel. AWD rules the street! Az aftopalyan biztos beerne... ;-)
Igen, van egy Sy-m. Nem voltam meg penteken. Meglatjuk. Ha nem messzi a helyszin esetleg elmennek. Foleg ha vki megirja, hogy hol lesz a talalka. Igen, Typhoon-ban ugyanaz a tejes drivetrain.
Úgy értem hogy valami iszonyatot rajtol , azaz nagyon jól , túl jól rajtol 350 lóhoz , nem ? Ha lenyomsz egy M5-öt ami szintén ilyen kategória akkor az nagyon jó , nem ? :-))) Miért megy jobbat a Tiéd ?
NEked tényleg Syclonod van? Miért nem jársz ki gyorsulni, vagy csak én nem voltam amikor te is?
NAgyon király az a verda, mikor az USA-ban voltam pár hónapot láttam eleget.
Egyébként a Typhoonban (asszem így írják valahogy ;) )nem ugyanaz a moci van?
namost asszem, nagyon le fogom egetni magam, de ez van:)
Be kell hogy valljam hogy 97 ota van jogsim (azota osszvissz kb 2-3et mentem), de csak kb 3 hete (totalcar-on is megjeleno autozas delelottjetol) vezetek (ezalatt 2.5 ot autokaztam;).. s igazabol eddig csak barati alapon gyorsulgattam a GSI vel, hogy megtanuljak normalisan gyorsulni .. de vhogy eleg lassan haladok (multkor mar 1ben otthagyott):( .. elmeletben nem lenne vmi info amit érdemes lenne tudnom?:)
Szoval segitsetek pls:) Osszatok meg velem a tudasotok, had legyek en is ellenfel;)
Hát sokat filoztam mit érdemes választani egy bömcsit vagy egy hondát de én az utobbit
választottam.A tesztvezetés meggyözött vezettem
az 316i is igen ez egy bmw csak éppen a gyorsulás
hiányzott,de aztán mentem egy kört a Hondával
huuu ez igen mondom baa a hangja meg minden
nagyon megtetszett...
Elöször a srác mutatott egy két dolgot
1 6000 kb 2 vissza esik fordulat kb 4500 aztán
vissza vágta 1 be a moci 8000et pörgött namondom ez szét esik aztán 2 be huu ez nagyon nagy élmény volt.a hangja nagyon jo!
Nem rég vettem át a gépet..
de minden egyes kilométer élmény vele sose
birom megállni hogy ne toljam neki:)
a minap egy feket 530d bmw vel nyomtam egy lámpást:) esélye se volt:)
jham:) jol nyomtatok a leonnal, azt fittin lattam (csak full gyari 147 pacival, vezermucucccsereelott, nem akartam nagyon beszallni, de mentem ahogy tudtam;), a SAABos mokanal meg valoban elegge elemaradtam, annak csak talan a veget lattam. Pedig szep volt az a saab is.
Szentendren vhogy mindig all egy rendor/auto a lampanal ami miatt fekezni kell :o/, a minap egy 147essel valo autozasom zuztak szet:(
Szal valoban kellemes kis este volt:) .. remelem a most pentek se lesz rosszab:)
gyonggy mit szólnal szerdához? :) küldök egy mélt a számommal :) a részleteket magánban ;)
zecc: és frankó amit írtam? :))) jut eszembe nagyon elmaradtatok Szentendren, jo volt amikor 90-100rol fekezve egy kanyar után megérkeztem a törvény mellé, persze szol a zene, de át se néztek éberék nemtom biztos látták józanéletű ember van a volánnál :)))) na ez után nem nagyon jöttetek, meg persze gondolom nem jöttetek kifelé 220at szentendre után :)
A heti tali engem is érdekelne. A kocsi nem nagy szám, de azért jó lenne már kipróbálni.
Majd próbálom figyelni a jelentkezési lapot, de jó lenne, ha vkivel tudnék pontosítani. Előre is kösz a segítséget. Írjatok:
gamo@freestart.hu
Magyarazkodni mindig nehez.
"de autopalyan lemaradna"
Persze, hogy le, de a gyorsulasi verseny az arrol szol, hogy allo helyzetbol hogyan gyorsulunk. Tiszta ugy. Ket dolgot lehet elcseszni: Az elindulast (pl. leesik a fordulat), a valtasokat (pl. a fogak daralasa)
Ilyen alapon egy Boeing 737-es a legjobb. Igaz, hogy 1/4 merfoldon sokkal lassabb, mint egy auto, de meg foldon is joval tobb mint 300 km/h-s sebessegre lehet kepes.
nna nehogy mar ezen muljon...
ha telleg akarsz jonni, ennyire erdekel, hozzank biztosan befersz valamelyik kocsiba...meeg valogathatsz is... :-))
pentekig gondold at, es szolj batran, osszehozzuk!
hohó!:)
hát másra fogni nem nagyon tudom!:)))
jó reggelt magának is!:)
nem baj, kijössz mondeoval legközelebb...az legalább szép, mégha nem is megy...:)
Fassze,nagyon komoly volt a péntek.
Bár amit egy két ember művelt Szentendrétől az dúrva volt...:-))
Én 2:30-ig voltam, a Corsával akartam menni kezdetnek,de mire rászántam magam,ő már leparkolt estére...majd next time.
De ez tényeleg nagyon király helyszín.Kíváncsi vagyok meddig...
semmilyen conputer nem vezérli a turbókat ha erre gondolsz,manuális.
és irt chip van benne.
Most készül egy külön computer de az sem a turbókat fogja vezérelni.