4+1 TUTI
A hétvégi totókínálatból a 6 leginkább háromesélyes (odds szerint) meccsből kell 4-re tippelni, itt mindhárom esély játszik, csak a kínálat meghatározott,
és a 13 főmeccsből 1 papírformát, úgymond tutit kell pluszban megtippelni.
Az itt szereplő odds-ok a csütörtöki SzZrt, vagy BWIN-es szorzót mutatják és a pontozásnál ezt veszem alapul.
A pontozás.
Az elért találatok oddsainak összeszorzásából áll.
A tippelés határideje szombat 12 óra.
Én köszönöm a válogatottnak a tgnapi szép estét, egy darabig legalább csökkenhet a pepsifocin "károgók" száma! Már nagyon rossz volt olvasni, amiket előre jósoltak!
Egy meglehetősen tartalékos csapattal sikerült megszakítani egy nagyon hosszú rossz sorozatot, s ha ez még nem is lesz elég az EB-hez, mindenesetre több, mint biztató, hogy alapemberek nélkül, (Dzsudzsák, Juhász és Gera, hogy csak a legnagyobbakat említsem) nem éppen kiemelkedő játékkal sikerült legyőzni a "mumust", átlépve saját árnyékunkat, két utolsó percekben rúgott góllal, ami nem ránk jellemző! Ehhez plussz az elején nem kaptunk jogos büntetőt, az utána jogosan kapottat pedig kihagytuk, néhány meghatárónak hitt játékosunk a hiányzókon kívül nem játszott csúcsformában (Hajnal, Koman, és az új reménység Stieber), mégis sikerült, amiben itt sem sokan hittek. Ez nem a szép játék, hanem az akarat diadala volt, amikor az utolsó percekben összefejelt a mezőnyben 2 magyar 1 svéd fölött, na az jellemezte a legjobban a különbséget, - mi jobban vágytunk erre a sikerre - talán ennek is köszönhetjük ezt a kisebb csodát, és talán nem szép győztes meccs után kiemelni embereket, de RUDOLF szerintem csupa nagybetűvel, és Varga, Korcsmár, Priskin, is kiemelhető, de a CSAPAT ezenkívül egységes volt, tehát mindenki előtt le a kalappal!
SZÉP VOLT FIÚK! Csak így tovább, és okozhatunk még ennél is nagyobb pozitív meglepetést!
FVB… -nek GRATULÁLOK, nyitásnak kiváló eredményt ért el, első heti eredményével rögtön az élre ugrott az összetettben is. (a tuti találat csak 4+1 hibátlan esetén számít itt, de a külön TUTI-ban így is számít.)
A TUTI mostani szakasza 10 helyett 9 hetes lesz (a válogatott meccsek hetét kihagyjuk), tehát a 37. hét zárja (viszont mindenkinél a leggyengébb hetét kiveszem az összesítésből - tehát egy hét kihagyás nem fog hátrányt jelenteni).
Csak mivel jutalomjáték , ezért kellett egy húzó meccs!!! Sajnos a Wolfsburg semmi ellenállást nem tanúsitott Freiburg-ban ezért ma már nem hibázhatok!!! Tegnap a Genk igy is nagyobb nyereménytől ütött el!! :(
A tutiban azért majd megmaradok a "csendesebb" tippeknél!! Bár az összetettben ez most jól jön!!
Tévedésben vagy, ebben a játékban lehet viccelni, csak elsőre nem értettem.
Amúgy a kölni győzelem eltalálásához én is gratulálok tzuiko-nak! (bár számomra nem volt igazi meglepetés, mivel két rossz formában levő csapat találkozásából bármi lehet!)