Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42 mm II R + ajándék
Eladó keveset használt MILC fényképezőgép hozza tartozó objektívvel, dobozaival, tartozékokkal. 2019 májusi vásárlás, kb 900 expoval, még garanciális.
A gépet Double Zoom Kitben vásároltam, de a 40-150mm objektívet idő közben eladtam.
Az eladás oka, hogy egy DSLR gépet cseréltem erre, de nem használjuk. Sajnos az objektív sapka egy véletlen folytán a földre esett és ráléptem ezért az kicsit viseltes állapotban van, de a funkcióját továbbra is makulátlanul ellátja. Kárpótlásul egy 16 GB memória kártyát adok mellé. Az objektívet kezdetek óta UV szűrővel védtem.
Az érdeklődést privát üzenetben várom!
Megnézni, megnyomkodni Pėcsen lehet!
Ajándékba adok egy tárgy fotó sátrat és egy deritőlapot is.
Panasonic Lumix 12-32 APH G 3,5-5,6 Fekete. Nagyon szép állapotban, mint az új. Kicsi kompakt, árát meghazudtoló remek rajzolat.
s.n.103344
i.s. 35000 Elkelt
Olympus 12-60 2,8-4+ Viltrox JY43F 4/3-m4/3 adapter. Szép állapotban. Eredeti sapkák, napellenző, Hamma uv390 szürő, műbársony tok. E,-1-gyel elég gyöors, és elég korrekt EM-10 MII-val is (persze a m4/3-os objektívek persze gyorsabbak). Viszont remek átfogás és gyönyörű rajz, jó fényerő. S.n..230033907
79000FT.
Sigma EX 30 1,4 DC HSM 4/3-os objektív. Adapterrel működik m4/3-on, Om10-en lassú és bizonytalan Om-1-gyel (fázis eltolásos AF-fel) ok.
CBG‑10 Rendszer fényképezőgép táska (Olympos rajongóknak erősen ajánlott:))
Erről nem írnék semmit, inkább ajánlom megnézni a Olympus honlapján. Nem nagyon volt használva, inkább csak tároltam benne a gépet. Természetesen minden gyári tartozéka megvan. (esővédő, felszerelhető plusz tok, stb...)
I.ár: 35.000,-
A későbbi bonyodalmak elkerülése végett nem szívesen postázok. Amennyiben lehetséges, ragaszkodom a személyes megtekintéshez, átvételhez. Megnézhető, kipróbálható Budapesten(17.ker).
Érdeklődni a megadott email címen vagy a harmincas-26hét-511három számon.
Panasonic Lumix G DMC-GX80 MILC váz (komplett csomag+garancia)
Makulátlan, karcmentes állapotú Panasonic Lumix GX80 ezüst-fekete MFT milc gépváz (expo: 12.500). 2018. decemberi, hazai vásárlású (220VOLT), ennek megfelelően a 24 hónap gari 2020.12. hónapban jár le. Gyári dobozában, minden gyári tartozékával: töltő, szíj, vázsapka, cd, használati utasítás.
S/N: WG8HC007872
Ár: 96.000 Ft
Panasonic Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S. (H-FS12060)
Eladó makulátlan, karcmentes, újszerű állapotú 12-60 mm-es időjárásálló Panasonic / MFT lencse. Jár hozzá a napellenző, első-hátsó kupak, gyári obi szütyő, illetve igény esetén megyegyezés szerint egy HOYA cirkuláris polárszűrőt is tudok adni hozzá. S/N: XB7EF104528
Ár: 65.000 Ft
Átvehető: BP - Tatabánya útvonalon és vonzáskörzetükben.
Garanciális OMD-EM5markII gépem Eladnám! 2 hete vettem, és nem tudok vele megbarátkozni. Ezüst színű, van benne 101 expó, nulla videó. s/n: BFKB25097 - 155.000 Ft
Ennyiért adnám, és adok vele egy vadiúj Jupio akkut, ami még fel sem volt töltve, mióta megvan. Tehát a + kiváló akkuval: 155.000 Ft
Ha érdekel Eladó még egy m43 zuiko 12-50 optika is gyönyörű állapotban, fekete. s/n: ABPA50495 igen keveset használt, mivel főleg vintage optikákat használok - 55.000 Ft
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm/2,8-4 tökéletes külső állapotban, használati nyomok sincsenek rajta. Első-hátsó sapkával, gyári napellenzővel. Az objektív sajnos hibás, csak AF-fel állít élességet. A fókuszgyűrű tekerését érzékeli a váz, belenagyít a képbe, de az obi lencséit nem mozgatja. Szervízben nem járt. Ezt a hibát próbáltam az árban figyelembe venni.
XDFCIO199*
ára: 100 000 Ft --- elkelt
Panasonic Lumix G Vario 7-14/4 tökéletes esztétikai és műszaki állapotban, első-hátsó sapkával.
BR7JHIO243*
ára: 175 000 Ft
4/3-os termékek:
Sigma 50-500 mm F/4.0-6.3 DG ép, tiszta állapotban, tubuson sincs Sigmás hámlás. Első-hátsó sapkával, napellenzővel, állványgyűrűvel, tokjával. Én átalakítóval Olympus E-M1 vázon használtam, azon is tökéletesen működik. A rendszerhez elérhető leghosszabb teleobjekív automatikus élességállítással.
Panasonic Leica 14-50mm/2,8-3,5 fényerős, stabilizátoros objektív. A frontüveg belső oldalán 1,5-2mm fátyolosodás, ez a képet nem befolyásolja. 1-2 porszem a belsejében. Első-hátsó sapkával, napellenzővel.
BSGIA1075*
ára: 60 000 Ft
A termékek megtekinthetőek, kipróbálhatóak előzetes egyeztetéssel a III kerületben, a Flórián tér környékén.
Eladásra kínálom a kedvelt Lumix 30mm f2.8 G MEGA O.I.S ASPH makro objektívemet dobozával, és a Hoya UV szűrővel, mely az első perctől kezdve a frontlencsét védte, hátsó lencséje is karcmentes. Apró esztétikai hibája a képen is látható felirat kopása. Kifejezetten éles, kontrasztos obi. Bp, vagy Pest megye déli részén személyesen is átvehető.
Kb 4-5-ször volt használva, így kihasználatlanság miatt válnék meg tőle. Eredeti dobozában. Megtekinthető Szegeden, Foxpost lehetséges. jurkovics.milan@gmail.com 06307608020 ár: 22.000 Ft
Kihasználatlanságból eladó minden szempontból kifogástalan állapotban lévő Panasonic 20mm f/1.7 ASPH Lumix G H-H0220 objektív. Lens no.: BR2AE008636 Megtekinthető kipróbálható Szegeden