Szia! Sajnos gyári számot nem tudok mondani hozzá, mert nem találtam benne sehol. Viszont utánanéztem és pl. GIVI TE705 oldaltáskatartó jó a Street Triple-re. Gondolom más doboz és táska gyártó cég is készít hasonlót, de egy jó lakatos olcsóbban is tudna hasonlót készíteni. Egyébként a textiltáskát kimondottan a naked- és a sportmotorokra találták ki. Nekem túra endúróm van és ahhoz a műanyag doboz jobban illik. Találtam képet is, remélem sikerül beszúrni. Üdv.
köszönjük a pólók intézését, tényleg tetszik a csapat, pedig én új vagyok...megpróbálok valamit keverni aug. végére Agárdra... - majd írok, ha van eredmény...
(de, ugye nem baj, ha valaki bort inna Becherrel? :-))))) )
Sástó: szerintem király volt! A csapat nagyon jó fej továbbra is, jó lenne még egyszer idén összezördülni, esélyt adva azoknak is akik nem tudtak most megjelenni, de szeretnének! Csibu köszi a szervezést! A kemping kicsit gázos volt, de ki lehetett bírni:)
Egy medence jól jött volna szerintem a melegben. Bár ez csak a szombati napra igaz, mert vasárnap elég ijesztő lett az idő. de végül is mi nem futottunk bele esőbe, pedig átugrottunk Szlovák "barátainkhoz" is egy kis kerülőre.
Póló: 1 db XXL-es fekete maradt végül is mára, ha még érdekel valakit, nálam átvehető. Én örülnék, ha nem maradna rajtam!!!
De ha valakinek XL-es kellene, akkor fel tudom ajánlani az enyémet. Egy fekete és egy fehér van nekem.
Ja és lehet még rendelni, szóval ha összegyűjtitek, akkor tudunk még rendelni.
Sokan látták, amit én sem tudtam, hogy van karcsúsított női fazon is és abból a zöld szín más és szebb mint a fiúké szerintem. Én akarok egy ilyet... nem magamnak!:)
Egy szó mint száz, nyár végén összejöhetnénk újra egy pár üveg sörre és könnyed beszélgetésre...
Én spec ilyet még nem láttam, elég sokat tudó kütyünek tűnik, de a fene se tudja mit csinál, én tuti nem dugnám rá az enyámre, nem hogy cseszik neki valamit, és többet nem nyerít a ló! :) TuneECU-val (http://www.tomhamburg.net./), vagy TuneBoy-al (http://www.tuneboy.com.au/) biztos lehet! Egyik pénzes, másik nem, itt találsz leírásokat hogy bütykölheted az ECU-t. Mi pl. TuneECU-t használjuk, ez jónak tűnik, lehet állítgatni a lovat, szépen nyerít tőlle! De csak ésszel! :)
Ha érdekel valakit lenne egy gyári Triumph nyeregtáskám eladásra. 20 pénzért odaadnám. A motoromhoz kaptam, de egyszer sem használtam. Szinte zsír új, makulátlan állapotú! Tel: 70-362-5872