Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 448
Törpechochin tenyésztojások eladóak !
Sanya75 Creative Commons License 2008.07.30 0 0 447

Szia!

Örülök,hogy jól vannak a törpe cochinok,és annak,hogy a család kedvencei pedig pláne.A képet sajnos nem láttam nem mindig van időm nyomon követni a fórumos írásokat,ha még meg van légyszíves rakd fel ide,hogy meg tudjam nézni.Itt azért nem annyira pörögnek a hozzászólások.

Üdv:

Előzmény: AniTalpasok (445)
Balázscochin Creative Commons License 2008.07.29 0 0 446

Szia!:)

Igen tőled vannak.És napról napra szebbek.:)A sárga az kakas,a fekete tyúk,a barnákban van kakas is jérce is...végülis úgy néz ki hogy mindegyiknek lesz párja.Most már csak ezek a cochinok vannak nekem,a régi keverékeimet elpasszoltam.Na meg néhány rózsástarajú-búbos,japi,gyöngyös...

Láttam a honlapodon,hát nagyon szép állományod van ám!

ÜDV.

Előzmény: Sanya75 (443)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.29 0 0 445
Szia.A tőled vett t.cochinok nagyon szépek nálam és szelidek is.Tettem fel képet a másik forumra az egyik kiskakasról a kisfiam térdén ül az a kedvence.Nemtudom láttad e?
Előzmény: Sanya75 (443)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.29 0 0 444
Szia.Nagyon vigyázz a börzén pláne ha a keret is engedi,nagyon hamar lehet összeszedni sok jószágot.Észre sem veszed és már oda is van a pénz.Már amennyit tényleg a keret enged.Én is így jártam.Levolt beszélve is na meg ez is szép az is szép és csak azt veszed észre hogy oda a pénzed.Nem bántam csak anyagilag merített ki egy kicsit.Nekem most is levannak baszélve a pipik de biztos lesz még azon kívül is vétel egy kevés.Már nagyon várom a börzét.
Előzmény: Törölt nick (441)
Sanya75 Creative Commons License 2008.07.29 0 0 443

Szia!

Ezek törpe cochinok,ha nem tévedek tőlem valók?Nagyon szépek lettek,milyen az ívararány?

Üdv:Sanya

Előzmény: Balázscochin (442)
Balázscochin Creative Commons License 2008.07.29 0 0 442

Újabb képek...

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 441
Szia.
Nekem is az idén tetszettek meg a t. cochinok egy kollegámtól kaptam a fehér t.cochin kakast, de japik azok azért maradnak, már ez a vérvonal kb. 20éve megvannak, persze van hozzájuk hozva mindíg új, friss vér /bár úgy tudom akár 10évig is lehet egy család nem okoz gondot a rokontartás/, most a tyúkokkal egy t.cochin sárga kakas van. Nekünk nincs nagy állomány csak egy-egy család. Mi szeretjük őket, jó hobi és a hátsó udvart renbetartják, paradicsomi életük van. Én is most a Monori börzén szeretnék venni t.cochin növendékeket, más színekben, majd a Monori börzétől függ, hogy végül is jövőre milyen színű t.cochonokat fogunk tartani. A brahmákat egy haveromnak köszönhetem, kb. 2-3 éve vannak, de belölük is csak egy család columbián színben, jövőe az ő utódaikból hagyunk egy családot, úgy hogy brahmát nem akarok venni a börzén, bár tudod, ha megtetszik akkor az ember nem bír ellenállni.
Előzmény: AniTalpasok (440)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.28 0 0 440
Szia.Ezek a búbossak nagyon tetszenék szépek.Nekem most nincs sok hagyományos törpém.Ráálltam a t.cochinokra ezek nagyon megtetszettek nekem.Brahmáim meg 4 jérce és 1 kakas van eddig növendékek,most a monori börzén veszek még hozzájuk és őket is szeretném szaporítani.
Előzmény: Törölt nick (438)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 439
Az 1.képen a japi tenyészállomány van egy t.cochin sárga kas van velük, hogy ezt a színt is belevigye az állományba és egy kis kerekded formát, bár már a fekete tyúkot elvitték. A 2.képen van a vett kakas látni milyen nagy, magas. A 3. képen a két japikakas, de ők nem az enyémek hanem az unoktesóméké. A 4. képen van a másik brahma kakasom az eladó tyúkkal.
Előzmény: Törölt nick (438)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 438
A négy tyúkból nálam csak 1db fehér kotlott el, de a többi a fő szezonban hozata a 2naponként az 1tojást. Nekem még van pár japi és brahma columbiná színben. Van eladó brahmáim, a képen látható kakast most vettem /3000Ft-ért, de olcsóbban is eladom/, mert szép nagy, bár a lábain 1-1 úja el van görbülve és fucsán jár, de viszont a képen is láthatod, hogy hatalmas magas kakas. Remélem lesz tölle pár utód még az idén már elültettünk 10tojást egy japi alá, most még gyüjtünk utánna tojást 2tyúk van vele, de keveset tojnak és elültetjük. Ezt a nagy kakast is eladom, csak utódot akarok tölle, így van 2 db nagy brahma kakasom eladó és 1 vagy 2 tyúk is, bár még az egyik tyúkon vaszilálok, majd a szeptemberi vagy az októberi börzére döntök felöle is, de lehet előbb. Én egy brahama kakasért és 1 tyúkért 4500Ft-ot kérek. A csatolt képeken van 2 japi kakas is, de rajtuk kívűl van még 1 japi kakas és 1 tyúk is ezek is eladók 1000Ft/db. De még vannak japi növendékek azokat 500Ft-ért gondoltam darabját. Télire csak fiatalokat szeretnék hagyni a brahmákból és a t.cochinokból és vaszilálok azon az 1 brahma tyúkon.
Előzmény: AniTalpasok (436)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 437
Azt én is úgy látom, hogy ezek tiszta vérű t.cochinok. Én a színekre gondoltam a kevertet, hogy az apjuk pl. fekete, a tyúkok meg sárga, piros, stb. színűek és így az utódok színe sok féle lehet. A t.cochinoknál vannak olyan törzsek amik kifejezetten egységes színűek, fehér, fekete, sárga, stb.. Különben nagyon szépek, azért is érdeklődtem, hogy kb. mennyi az ilyen növendékeknek az ára.
Előzmény: Balázscochin (435)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.27 0 0 436
Szia.Nem baj ha most nem tojnak sokat de lehet hogy még késöbb beindulnak.Az a fontos számomra hogy lesz jövőre egy állományom ami esetleg jo szaporulatot ad.De mivel jol kotlanak lehet más tojást is tenni alájuk és ez is jo dolog.Nekem most is van na meg lesz is kotlom csak nem cochin mert nekem az egy tyúkocska most csibéket visz még de aztán ki tudja lehet hogy ujból elkezd tojni és elkotlik.Most egy pulykámat várom hogy elüljön van már 10db tojása az idén már 2x költött most lesz a 3.neki.Ezért szeretem még a pulykákat is gyöngyöst is költettem vele és jol sikerült 98%-os volt a kelés.Neked mik vannak még vagy csak cochinok és nincs más?
Előzmény: Törölt nick (434)
Balázscochin Creative Commons License 2008.07.27 0 0 435

Hát ezeket most nem áll szándékomban eladni,mert egyébként nem keverékek,fekete,sárga és barnaszegett színűek.Csak gondoltam megmutatom őket.Ezek biztos hogy nem kevertek.Viszont jövöre(ha sikerül vennem 1 sárga tyúkot a kakashoz,és fekete kakast a tyúkhoz,és a barnákhoz 1 kakast)akkor lesz eladó.Majd képeket még készítek,ezek elég gyenge minőségű képek...

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (433)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 434
Egy időben minden másnap hoztam be 2-2db tojást a két családtól, de mostanában ritkábban tojnak, de úgy tudom egy szezonban egy t.cochin tyúk kb.80db-ot tojik. A kendermagosok utódai között lett világos kendermagos, sötét kendermagos és fekete színű utódok, a fehéreknek minden utóda fehér lett, de mikor kikeltek akkor hamvasszürkék. Most úgy vagyok vele, hogy hagyok 1 család fehéret és 1 család kendermagosat a fiatalokból, de majd az augusztus 10-ei börze után eldöntöm.
Előzmény: AniTalpasok (431)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 433
Mennyi ezeknek a t.cochin növendékek db-jánka az ára? Ezeknek a szülei kevert színűek ugye?
Előzmény: Balázscochin (432)
Balázscochin Creative Commons License 2008.07.26 0 0 432

Üdv Mindenkinek!

Idei növendékeim:

AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.26 0 0 431
Értem reméllem nekem szerencsém lesz és még az idén tudok tőlük produkálni egy pár kotlóalj kiscsirkét.Nagyon szeretném felszaporítani őket.
Előzmény: Törölt nick (430)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 430
Sajnos nincs más színű t.cochinom, de a Monori börzén ha megtetszik valamelyik akkor lehet veszek növendékeket vagy flnőteket. Az idei kelés nagyon rossz volt, de a haverjaimnál is és nekik keltetőjük van. Mi kotlósokkal keltetünk, de a nagy meleg nem tett jót nekik úgy látszik.
Előzmény: AniTalpasok (429)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.25 0 0 429
Szia.Kérdeztem most a másik forumon hogy milyen t. cocinjaid vannak még?Mármint színre gondolok.
Előzmény: Törölt nick (428)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 428
Nem gond, az a lényeg, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot.
Előzmény: AniTalpasok (426)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 427
Már van új gazdájuk a fehér és a kendermagos t.cochin családnak.
Előzmény: tyuktartó (424)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.24 0 0 426
Bocs a fiamnak adtam a régi nevemet és nem váltotta vissza nem tudtam hogy írt ma a forumra.
Előzmény: Törölt nick (422)
talpasok Creative Commons License 2008.07.24 0 0 425
Jol van örülök neki már nagyon várom a családokat.Ha az idén elülne akár melyikük is hagynám.
Előzmény: Törölt nick (422)
tyuktartó Creative Commons License 2008.07.24 0 0 424
Helló Palcsó
Megvan még a kendermagos törpe cochin család?
Előzmény: Törölt nick (389)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 423
Van valaki köztetek szabolcsból?
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.23 0 0 422
Nincs velük gond, megvannak, tojogatnak, de már kevesebbet, amit tudunk azért még elültetünk, a kelés nálunk az idén elég rosszul sikerült, de a haverjaimnál is, gondolom a nagy meleg okozhatta, bár a haveromnál keltetőgép van. Most úgy néz ki semmi gond és augusztus 10-én viszem őket.
Szia! A legjobbakat!
Előzmény: AniTalpasok (421)
AniTalpasok Creative Commons License 2008.07.21 0 0 421
Szia.Hogyvannak a leendőbeli jószágaim?Remélem nincs gond velük semmi.Üdv.
Előzmény: Törölt nick (414)
viktor1990 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 420
Sziasztok.

Tavalyi és idei törpe chocinok és hamburgi pettyesek eladók.
Győrbe a kisállatvásárba fel tudom vinni.

Üdv.
Sanya75 Creative Commons License 2008.07.12 0 0 419
Sziasztok!

Korlátozott számban még kaphatók Törpe cochinok tavalyiak,illetvei idei fiatalok.A honlapomon a tenyészcsaládok megtekinthetők,illetve a telefon számom,email címem ott megtalálható.
www.cochin.gportal.hu

Hamarosan új képekkel jelentkezem a honlapon.

Üdv mindenkinek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!