A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Ez a videó, helyesebben ez a verseny nagyon komoly felkészültséget kíván mind technikai tudásban, mind állóképességben. Simán extrém kategória.
Engem is vonz letérni a szilárd burkolatról, de inkább soft-off road (ha létezik ez a kategória, vagy fogalom), úgy mint murvás út, vagy földút, kis hepe-hupa. Nem is csak a motoros élmény végett, hanem a "kiszakadni a tumultusból" feeling, és a természet látványa miatt. Mindemellett van bennem egy belső gát is, hogy olyan helyen nem motoroznék, ahol (szerintem) zavarnám a természetet. Inkább bringával.
De egyelőre papírhajó vagyok, a GS-t sem dobálnám szívesen - nesze neked túra-endúró :-))) -, másik vas meg egyelőre nincs tervben (meg helye sem nagyon), mert akkor nincs vége; kellene egy könnyű 200-300as endúró, megy egy 125ös robesz, meg...
De azon erősen gondolkodom (már vagy 2 éve), hogy tavasszal el kellene menni egy enduró-képzésre, mert a tapasztalatom zérus, és amúgy a közúti motorozási képességekhez is állítólag hozzá tud tenni egy ilyen tapasztalat.
Csak rinyáltam azon, hogy ezt tuti be nem vállalnám..
És rinyáltam azon, hogy ilyen hidegben nem motorozom...
PLusz 5-10 fok még elmegy, de szakadó esőben, minuszokban nem ülök motorra az is tuti..a sarat meg utálom..nagyon:-)
Volt lehetőségem dec végén belekóstolni sarazós terepbe..hát nem az én műfajom..méltóságomon aluli a sárban fetrengeni:-))))))))
ÚH az, amit a vidin csinálnak, az számomra kb az önkínzás és a motor kinyírása nagyjából.....de úgy láttam, ott egy pár embernek van egy felesleges Husqvarája...akkor gyilkolja... ez volt a végkövetkeztetésem:-)
Ez poén! Zavarjunk fel egy csomó embert enduroval a triálpályára, majd nézzük, hogy hullanak el sorban, a triálosokat kivéve :) Érdemes megnézni, kik szokták nyerni az Erzberget is :)
Sziasztok! Most lettem először BMW motor tulaj. Egy r 1200 gsa DOHC utolsó szériájának lettem a gazdája. Gyári doboztartó van a gépen. Ehhez keresek használt hátsó dobozt, konzollal.
Aki tud esetleg nekem ebben segíteni, kérem írjon!
A garázsok előtt van egy térkövezett rész , nem oly nagy kb olyan 85 m2 . :D
Ott gyakorlatoztam a minap , 6 m szélességben minél kisebb körben megfordulni .
De abbahagytam , mert a kutya elrontotta a bulit . Nem igazán tetszett neki , hogy körzőzök körbe-körbe .
Pedig lehetne 8-st is csinálni .
Amúgy ha jutyúb , akkor Valle on tour , meg Hétköznapi Motoros
De januárban felújítottam az önindítót , felolajoztam a hátsó gátlót, megjött az új akksi (az még kazánházban pihen ). A széles taposóm kell még feldobni .
Egyáltalán mikori a motor, meg milyen ABS van benne? Szervós, vagy sima?
Kicsit fura ez így, mert ha le tudja tesztelni az érzékelőt, akkor nemigen halott az agya. A két modulátort meg az érzékelők előtt teszteli, és ha ott hiba van, akkor nem fut el a teszt az érzékelőkig.