holnap majd leszedegetem őket, nekem az a vadászgépes hasonlítás nagyon bejött, bevallom őszintén a szpojler mögé bújva néha éreztem magam vadászgépen motorozás közben egy egy tökiggázas kanyarban, még az a fütyüljünk egy sugárhajtóműhangot is megvolt :-D (én már úgysem növök fel:-D, de elmondható hogy beleéltem magam rendesen:-))
mivel az előző generációt már láttam képen a 90 es években hirtelen le sem esett hogy ez két lengőkaros és valami spéci agy van benne. Látszik hogy a hornyok ott vannak a tengelynek, hogy tudjon elfordulni. Szvsz. eléggé sikerül megbonyolítani, gondolom valami gömbszeleten(vagy hogyishíjják) tud fordulni a csapágyastól a kerék...
megnéztem a villanybakancsot is, nagyon nem tetszik(a formája valahogy Dagobert bácsi kacsacsőrére emlékeztet) de a technikájába belebújnék szívesen pár óra tanulmányozásra. lehet hogy ezé a jövő...
meglestem-letöltöttem a carver egyik demóját (repülőset). Egyre jobban tetszik a koncepció. Király lehet vele egy zárt pályán bohóckodni. Először mikor láttam a motorkerékpárt kerestem benne és ezért érdekesnek találtam de annyira nagyon nem tetszett. Így e demo után viszont azthiszem tudnám szeretni.
pénteken megfigyelgettem a motorláncokat, két félét láttam, az egyiken volt valami műanyag gyűrű (piros) a másikon nem. Külsőre ez volt az egyetlen külömbség. Ez lenne az O gyűrű? A csávó azt mondta hogy az a műanyag fixálja a görgőt is, hogy ne tudjon pörögni szabadon, így csak hajlik a lánc, és kevésbé kopik. Ami a láncok árát illeti, annyi pénzből már működőképes nagymotort is lehet venni amibe a komolyabbak kerülnek:-( jobban járnék ha ventillátor tolná a gépet, akkor lenne ilyen mad-maxes fílingje:-)
nyam-nyam ez teccik, nagyon technós, annyira le van kopaszítva, hogy már attól vagány, "csak a vas és a lovas, semmi sallang" valahog így tudnám megfogalmazni. A bimotát mindigis csíptem de valahogy az áraik nagyon riasztóak voltak. Ez így kerül utcára? A családi kasszát videózással egészítem ki, pont megjöttem, zuhany és fogmosás közben még neteztem egyet.
hööööö?!?!?!? :-( ) leesett a pofám, na ilyet még nem láttam, érdekes szerkezet. hasonló az ecomobile. csak az 2 ill 4 kerekű. parkolásnál meg kis sebességeknél.