Sziasztok, lenne 1 olyan kérésem/kérdésem, hogy HP7 fan-fic-eket hol találok? a Harry potter és a varázslók háboruját, meg a HP és a hősök krónikáját már olvastam. szal ha vki tud segíteni az lécci dobjon 1 link-et vagy1 oldalt, elöre is köszi.
Én ma a Sugárban a libriseknek szóltam, ott is a gyerekkönyvek között volt. Ha járok még arra a héten, megnézem, hogy sikerült-e meggyőznöm őket, és átrámolták-e...
Azért ne aggódj, a címet továbbra sem tartom jó választásnak :-D, még akkor sem, ha az előszóban megindoklod, hisz sokan csak a címet olvassák el, és az után döntenek arról, hogy elolvassák-e a fülszöveget, majd a könyvet. A Csodaidőkről meg inkább egy Értelem és érzelem jellegű-hangulatú történet jut eszembe.
Tényleg az Animus miatt rakták az ifjúsági könyvek közé. Gödöllőn a Fáma könyvesboltban átrakattam a sci-fibe, de tartok tőle, nem lehetünk ott minden boltban, hogy a helyére kerüljön.
Mert a már kiadott könyvek között keres, és még nem tették át az előkészületben lévők közül. *kuncog* Nézd inkább a buklájnon vagy az alexandrán. Ott mutatja rendesen. :-)
Az attók függ, sajnos... Rengeteg könyv van, rengeteg vevő, és attól is függ, hogy aki pakol, mennyire alapos. De amikor megkérdezték, hogy a Csodaidők milyen kategória, én a sci-fi sarkot mondtam (persze egyelőre az újdonságok között van).
Ám ha egy könyvvel nem vagyunk tisztában, legtöbbször bizony a netre hagyatkozva megnézzük, hogy ott hova sorolták. 20-25 ezer könyv van a boltban, és egy hónappal, egy évvel az érkezése után csak így lehet megsaccolni a helyét. ( a kedvenc kategóriám az Általános--> Egyéb, amikor lényegében bárhol lehet a könyv...). Most nézem, a Csodaidőket egyelőre sehová sem sorolta az Alexandra online... De nálunk helyére kerül, az tuti.
ha egy könyvnek "Mr. Murder", "Jégcsapda", "Virrasztók"vagy "Hideg tűz" a címe, azt magától senki sem teszi az ifjúsági részlegbe. De ha "Csodaidők" a címe, akkor sem a sci-fibe. Ehhez minimum el kellene olvasni a fülszöveget.
Milena, el szoktátok olvasni a fülszöveget, mielőtt kipakoljátok a könyveket?
Dean R. Koontznak van neve - plusz ottvan még a borító is. Nekem nincs nevem, és a borító sem dombormintás eléggé ahhoz, hogy a vakokat is elirányítsa.
Nálunk, a Duna Pláza Alexandrájában én raktam ki az újdonságok közé a Csodaidőket :) Halál jó, keményborítós, nagyon teccetős. Szépen körbevigyorogtam elölről, hátulról.
Larten és Thunder is erre tévedtek délután, de sajna az áru utánuk érkezett (Larten, hogy értsd, ha betérsz: kb a harmadik elköszönés után fél órával...), egyszerre az Eragon második részével, már ha ez érdekel valakit.
Nagyon várom már a szombatot.
És ha más nem, az itteni Csodaidő eladást nyomon tudom követni. Az induló darabszám 15. :)))
A bal oldali sávban van egy kategóriák, ott Könyv - Irodalom - Szórakoztató irodalom - Sci-fi. Vagy ha a keresővel kikeresed, alul rákattintasz a Kategóriák: Könyv >> Irodalom >> Szórakoztató irodalom >> Sci-fi a Sci-fire és itt a lista. Bár könnyen lehet, hogy itt a sorrendnek nincs könnyen definiálható jelentése.