Keresés

Részletes keresés

hunserv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 457
Az valszeg iroda amugy... miert ne lehetne ;) Amugy elerhetosegek alatt ott egy rakat telszam meg mailcimes is...
Előzmény: P9R (456)
P9R Creative Commons License 2005.02.28 0 0 456

Nyet.

Aczél.

Bár érdekes lehet ez a cég. A Béke 69. elvben egy 8 emeletes panel. Nem hiszem, hogy itt a kínálatuk :)

Majd még gondolkodom a dolgon, a megfelelő stratégián, illetve felületkezelési eljáráson.

A segítséget pedig köszönöm!

Előzmény: hunserv (455)
hunserv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 455

Ja, ugye nem ALU tokos a cuccod... ha nem az, akkor nem festve vala, hanem barnitva AMugy szant is erdemes lenne kromoztatnod, ha mar beelfogsz, legalabb kivulrol, mert ha viselgeted bizony az elek menten hamar kivirul majdan.

De ha van penzed TiCN bevonatot is rakathatsz ra (az sotet, majdnem fekete), vagy egyebet, nezd meg a kinalatukat :)

Előzmény: P9R (454)
P9R Creative Commons License 2005.02.28 0 0 454

Köszi, mindjárt felhívom őket.

A tokot (+cső) akarom krómoztatni + a "stifteket" - ha lehet.

Szán, kakas, elsütőbill., sátorvas, rugók és miegyebek maradnának eredetiek.

Érekes, hogy pl. a szánról, sátorvasról, elsütőbillentyűről nem kezdett e lekopni a festék, viszont a tok az gyk. magától fémszínűvé változott elég nagy felületen.

Előzmény: hunserv (451)
dos48 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 453
    Az, az .   Feszteleníteni is csak elcsettintéssel lehet.   Viszont kicsi, jó lesz a kocsiba állandóra.   Most kínálgatnak egy Góliátot, azt is ilyen célra fogja megvenni valaki.
Előzmény: gvass1 (452)
gvass1 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 452

"Kösz. És a  FBI 8000, ahol rugó repíti az ütőszeget, az micsoda ?"

Szimpla kakasnelkuli, utoszeg tipusu, csak single action elsutoszerkezet. A letezo legprimitivebb megoldas.

Előzmény: dos48 (450)
hunserv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 451

Jah, ugye csak a kulso alkatreszeket (kakas, els.billentyu, tok, szan, cso kivulrol) akarod kromoztatni?

Előzmény: hunserv (449)
dos48 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 450
     Kösz. És a  FBI 8000, ahol rugó repíti az ütőszeget, az micsoda ?
Előzmény: gvass1 (448)
hunserv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 449
Ha elvallaljak, akkor tutijora meg fogjak csinalni.
Előzmény: P9R (445)
gvass1 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 448

"   Gvass ;          A jó értelemben vett tunningolgatással az ember nem átalakítja a ketyerét ,hanem a gondatlan szerelést korrigálja, esetleg kisebb konstrukciós változtatásokat eszközöl, leginkább a rugóknál.  Egyébként a hozzászólásokból azonnal kiderül, ki az , aki többé-kevésbé ért hozzá. "

Nos, nem bantasibol, de kiderul biza:-))

De persze, amikor felhivjuk a figyelmet, hogy szakertelem hijan ne tuningolgassunk, akkor mindjart mink leszunk a "misztifikalo idiotak".

Az is elofordul, hogy olyasvalaki sertodik meg rank, aki ketszer is veletlen elsulest produkal a legostobabb modon, majd ezt azzal magyarazza, hogy "elessel ovatosabb lenne".

Ugyi miylen erdekes kis dolgok ezek?

Node, hogy segitsek is muvelodni, beidezem a mar megtargyalt repulo utoszeg fogalmat:

""A repulo utoszeg az rovidebb, mint az utoszegfeszek. 

Ergo, CSAK akkor tud beutni a csappantyuba, ha szabadon repul, mikor a kakas nagy lenduletet ad at neki. Ha a fegyver repulo utoszeges, akkor a leeresztett kakas nem nyomja neki a csappantyunak az utoszegcsucsot, igy leeseskor nem tud (jo esetben) elsulni.

" Hatrahuzott szan mellett, ha valami odafero eszkozzel a szan adott feluletenek (utoszeg koruli resz) sikjaig benyomod az utoszeget, ES ekozben elol az utoszegcsucs nem kandikal ki a tuzfalbol, akkor az valszeg repulo utoszeges."

Előzmény: dos48 (446)
dos48 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 447
       Eredeti PP-t meg csak képen láttam, de hát minden majomnak a maga farka a legszebb.
Előzmény: gvass1 (440)
dos48 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 446
     Gvass ;     Hát az enyém repülő ütőszeg volt. Anyaghiba ( fekete, szenes jellegű zárvány )  miatt lerepült a hengeres részről.  Nna. Egyébként az milyen ütőszegtipus, ami a Recska 8000-ben van ?
Előzmény: gvass1 (442)
P9R Creative Commons License 2005.02.28 0 0 445

Köszönöm!

Ismered őket? (Munka minőségére gondolok...)

Nagyon kényelmes volna, ha jók volnának; ui. 2 házzal lakom odébb.

Előzmény: hunserv (444)
hunserv Creative Commons License 2005.02.28 0 0 444

itt probalkozhatsz:

www.innopress.hu

Előzmény: P9R (438)
telefongyula Creative Commons License 2005.02.28 0 0 443

Sose tartsd a fegyvert arra, amit nem akarsz lelőni.

Két másik fontos szabály:

1. A fegyvert mindig úgy kezeljük, mintha töltve lenne.

2. Semmi keresnivalód a sátorvason belül, amíg célon nincs a fegyver.

Ne haragudj, de a hideg futkos a hátamon a történetedtől. Azt javaslom, ne tégy különbséget gáz- és élesfegyver között, mert a szokás nagy úr...

tgy

Előzmény: .Mike. (439)
gvass1 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 442

"Én úgy sejtem,repülő ütőszeg némelyik egyszerű öntöltőben van, jelesül pont az említett Reck FBI 8000-ben."

Eros fogalmi zavaraid vannak. Javaslom tehat a kerdesnek utana nezni a gazpisztolyos topikban.

A repulo utoszeg TELJESEN MAS DOLOG!

Előzmény: dos48 (412)
gvass1 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 441
"

A GRPnél az üres tár ugye szánakasztóként működik, vagyis az utolsó lőszer ellövése után a szán hátulmarad. Kérdés: ha ekkor egy másik tele tárat csattintok a fegyverbe, nem kellene a szánnak előreszaladnia, és ezzel csőre töltenie?

Én csak Makarovval lőttem a Walter-klónok közül, ott ez működött,"

Akkor az nem Makarov volt.

Vagy almodtal es bilibe logott  a kezecske:-)))

Előzmény: Rijswand (415)
gvass1 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 440

" Egyébként a GRP-9  szebb, mint az eredeti PP.   "

Naaaa!!!!!!!!

Teccett mar latni eredeti, eles NEMET gyartasu PP-t???

Mert akkor nem teccene egy napon emliteni a FEG egyetlen 1945 utani termekevel sem!

Előzmény: dos48 (401)
.Mike. Creative Commons License 2005.02.28 0 0 439

Ez még korábban volt, amikor még tapasztalatlan voltam.

Viszont tisztában voltam vele, hogy gázpisztolyt babrálok nem éleset :)

Azért egy élessel nyílvánvalóan óvatosabb lennék.

És tisztában vagyok az alapszabályokkal, és be is tartom őket, a legfontosabb alapszabály: Sose tartsd a fegyvert arra, amit nem akarsz lelőni.

Előzmény: P9R (437)
P9R Creative Commons License 2005.02.28 0 0 438

Felületkezelés:

Van valakinek kedvenc/kipróbált/ajánlható keménykrómozó helye?

(Kultúrált munka kellene...)

P9R Creative Commons License 2005.02.28 0 0 437

Bakker.

Azért ez nem gyenge.

Mi lenne veled, ha lőfegyvered lenne?

:O

Előzmény: .Mike. (432)
.Mike. Creative Commons License 2005.02.27 0 0 436
ki akarta hajítani a gbr-t :))))
Előzmény: .Mike. (435)
.Mike. Creative Commons License 2005.02.27 0 0 435
így így... :)
Előzmény: dos48 (434)
dos48 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 434
        ......és utána sokáig, sokáig behúzott nyakkal kellett közlekedni az emberfiának, mire feledésbe merültek a dolgok.
Előzmény: .Mike. (433)
.Mike. Creative Commons License 2005.02.27 0 0 433
Azt meg nem is írtam, hogy az asszony éppen netezett, ráadásul fülhallgató nélkül.....
.Mike. Creative Commons License 2005.02.27 0 0 432

Ne is mondd........már 2x is előfordult, hogy elsütöttem a pityut(GBR) a szobában, de akaratlanul:

1.: forgattam, nézegettem, és ilyenkor általában szoktam egyet-kettőt csettinteni is,

viszont most elfelejtettem azt a tényt, hogy előtte 6+1 re táraztam be....  és DURRR    :DD

2.: volt félretéve az asztalomon 2db hibás lőszer, ami nem durrant el, de a többitől kormos lett a kupakja, és úgy nézett ki, mint egy ellőtt, természetesen pár centire a két tölténytől ott voltak a "tényleg ellőttek". Az egyiknek elég gyengén ütött oda a szeg, és meg akartam nézni, hogy milyen lesz, ha még csattintok rá párat, és mivel egymás mellett voltak a töltények, azt hittem hogy ez is ellőtt, beraktam a csőbe és........ismét DURRRR

:DDDDD  maga kárán tanul az ember ugye....

Előzmény: dos48 (430)
dos48 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 431
         Képzeld csak el.   Az asszony a másik szobában alszik..... hogy ne zavard, halkan csőretöltesz......és nagyon-nagyon halkan és finoman meghúzod a ravaszt.
dos48 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 430
       A szobában próbáltad már?
Előzmény: .Mike. (429)
.Mike. Creative Commons License 2005.02.27 0 0 429

Én is gondban vagyok a próbálgatással, durrogtatással,

ha kimegyek a kert végébe, a kertszomszéd akad ki, ha a hátsóudvarba megyek, a szomszéd, gondoltam kimegyek a közeli homokbányába, és ott szétlődözök mindent....hát hogyne.....a haver mondja, hogy mostanság van vadetetés, és ha éppen akkor jár arra egy vadőr, akkor megszívtam.....a F..SZ KIVAN

Előzmény: dos48 (428)
dos48 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 428
        Tudod, mi jutott az eszembe ?  A házunkban a pince kétszintes. Az alsóból rég ki lettek takarítva a pincerekeszek, egy terem az egész, ajóistenis próbateremnek teremtette.   Csinálok egy próbát és ha alíg hallatszik ki, akkor csak le kell mennem  és durrbele!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!