Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Ja, ugye nem ALU tokos a cuccod... ha nem az, akkor nem festve vala, hanem barnitva AMugy szant is erdemes lenne kromoztatnod, ha mar beelfogsz, legalabb kivulrol, mert ha viselgeted bizony az elek menten hamar kivirul majdan.
De ha van penzed TiCN bevonatot is rakathatsz ra (az sotet, majdnem fekete), vagy egyebet, nezd meg a kinalatukat :)
A tokot (+cső) akarom krómoztatni + a "stifteket" - ha lehet.
Szán, kakas, elsütőbill., sátorvas, rugók és miegyebek maradnának eredetiek.
Érekes, hogy pl. a szánról, sátorvasról, elsütőbillentyűről nem kezdett e lekopni a festék, viszont a tok az gyk. magától fémszínűvé változott elég nagy felületen.
Az, az . Feszteleníteni is csak elcsettintéssel lehet. Viszont kicsi, jó lesz a kocsiba állandóra. Most kínálgatnak egy Góliátot, azt is ilyen célra fogja megvenni valaki.
" Gvass ; A jó értelemben vett tunningolgatással az ember nem átalakítja a ketyerét ,hanem a gondatlan szerelést korrigálja, esetleg kisebb konstrukciós változtatásokat eszközöl, leginkább a rugóknál. Egyébként a hozzászólásokból azonnal kiderül, ki az , aki többé-kevésbé ért hozzá. "
Nos, nem bantasibol, de kiderul biza:-))
De persze, amikor felhivjuk a figyelmet, hogy szakertelem hijan ne tuningolgassunk, akkor mindjart mink leszunk a "misztifikalo idiotak".
Az is elofordul, hogy olyasvalaki sertodik meg rank, aki ketszer is veletlen elsulest produkal a legostobabb modon, majd ezt azzal magyarazza, hogy "elessel ovatosabb lenne".
Ugyi miylen erdekes kis dolgok ezek?
Node, hogy segitsek is muvelodni, beidezem a mar megtargyalt repulo utoszeg fogalmat:
""A repulo utoszeg az rovidebb, mint az utoszegfeszek.
Ergo, CSAK akkor tud beutni a csappantyuba, ha szabadon repul, mikor a kakas nagy lenduletet ad at neki. Ha a fegyver repulo utoszeges, akkor a leeresztett kakas nem nyomja neki a csappantyunak az utoszegcsucsot, igy leeseskor nem tud (jo esetben) elsulni.
" Hatrahuzott szan mellett, ha valami odafero eszkozzel a szan adott feluletenek (utoszeg koruli resz) sikjaig benyomod az utoszeget, ES ekozben elol az utoszegcsucs nem kandikal ki a tuzfalbol, akkor az valszeg repulo utoszeges."
Gvass ; Hát az enyém repülő ütőszeg volt. Anyaghiba ( fekete, szenes jellegű zárvány ) miatt lerepült a hengeres részről. Nna. Egyébként az milyen ütőszegtipus, ami a Recska 8000-ben van ?
A GRPnél az üres tár ugye szánakasztóként működik, vagyis az utolsó lőszer ellövése után a szán hátulmarad. Kérdés: ha ekkor egy másik tele tárat csattintok a fegyverbe, nem kellene a szánnak előreszaladnia, és ezzel csőre töltenie?
Én csak Makarovval lőttem a Walter-klónok közül, ott ez működött,"
Ne is mondd........már 2x is előfordult, hogy elsütöttem a pityut(GBR) a szobában, de akaratlanul:
1.: forgattam, nézegettem, és ilyenkor általában szoktam egyet-kettőt csettinteni is,
viszont most elfelejtettem azt a tényt, hogy előtte 6+1 re táraztam be.... és DURRR :DD
2.: volt félretéve az asztalomon 2db hibás lőszer, ami nem durrant el, de a többitől kormos lett a kupakja, és úgy nézett ki, mint egy ellőtt, természetesen pár centire a két tölténytől ott voltak a "tényleg ellőttek". Az egyiknek elég gyengén ütött oda a szeg, és meg akartam nézni, hogy milyen lesz, ha még csattintok rá párat, és mivel egymás mellett voltak a töltények, azt hittem hogy ez is ellőtt, beraktam a csőbe és........ismét DURRRR
Képzeld csak el. Az asszony a másik szobában alszik..... hogy ne zavard, halkan csőretöltesz......és nagyon-nagyon halkan és finoman meghúzod a ravaszt.
Én is gondban vagyok a próbálgatással, durrogtatással,
ha kimegyek a kert végébe, a kertszomszéd akad ki, ha a hátsóudvarba megyek, a szomszéd, gondoltam kimegyek a közeli homokbányába, és ott szétlődözök mindent....hát hogyne.....a haver mondja, hogy mostanság van vadetetés, és ha éppen akkor jár arra egy vadőr, akkor megszívtam.....a F..SZ KIVAN
Tudod, mi jutott az eszembe ? A házunkban a pince kétszintes. Az alsóból rég ki lettek takarítva a pincerekeszek, egy terem az egész, ajóistenis próbateremnek teremtette. Csinálok egy próbát és ha alíg hallatszik ki, akkor csak le kell mennem és durrbele!