belépőkategóriás alap Pio sajnos nem éri el a régebbi modellek hangzását de ezért az árért nem kell csodálkozni rajt,nem véletlenül nincs súlya szinte egyik alap rádiónak sem
Már a gyárival is recsegett, sajna szerintem mielőtt vettem kinyírták. Jobb minőséget akarok venni, szerinted ha nem egybe cserélem a négyet, hanem párba kétszerire az gond lehet?
4x55w-os az egység és 80-as hangszórókat ajánlottak hozzá.
4 közép-mély és a két csipogó.
Csomagtérre szükségem van úgyhogy ilyen-olyan mély-ládákkal nem bohóckodok, meg már kinőttem, de szeretném hogy szépen szóljon hangosan.
Ez nekem is feltűnt...azért az első képeken még kerestem a motort, reméltem, hogy nem épült be a jobb 1-be. :) A későbbi képeken már meglett, a helyén maradt.
Viszont a szomorú hír ellenére nézd meg, a Lacetti utastere egész jól kibírta az ütközést, mindkét ajtó nyílt, amíg az Octaviánál kivágták az utast a tűzoltók az autóból :-((((
Aux-ra/cd-tár helyére köthető Yatour, vagy Dension Mp3 lejátszót használ valaki? Itt figyel a polcon a Yatour, amit kivettem a 6-osból, de ugye Mazda adapter van hozzá, ebay-en nem találtam Chevy-hez. Létezhet hozzá valami megoldás?
Általánosságban elmondható,hogy felejtős a kormánytávirányító,nagyobb márkákhoz lehet kapni adaptert de az annyi majdnem mint egy rádió.
Az olcsóbb DVD-k taníthatóak a távirányítóhoz.
Nekem egy Kenwood navis dvd van benn távirányító adapterrel és Bluetouth illesztővel a kocsi a nyáron megy a háztól ezért a rádió is de a minősége miatt drágább mint egy új kinai.
Ha ez nem lehet platinum, akkor miért van sedan-ból csak Platinum és Premium ? Hol találok leírást, hogy mik tartoznak bele a Platinum, Elite, Premium kategoriákba? Chevy oldalén nem lehet keresni alvázszám alapján vagy valahol máshol?
Ha már rádiós téma volt érintőlegesen szóba. Valaki cserélt már magnót a kocsiba? Milyet szabad megvenni, illetve mindegyikkel működnek a kormányon lévő vezérlő gombok?