Sziasztok!Némi névváltozás/Arwald70/után újra itt vagyok.Igaz,távmérős felszerelésem jó részén is túladtam,némileg ésszerűsítve is a felhalmozott dolgokat...Ma bővült a családunk. Íme a jövevény néhány képpel bemutatva.Azt nem mondanám,hogy újszülött,mert kb. velem egyidős.:-)) Kívül-belül megtisztítva,1.5V-ossá átalakítva,újraszigetelve a fényzáró részeket... Itt is köszi canonp olvtársnak.:-)Kapott is már egy tekercs "óccsó" szines negatívot,holnap melóba el is viszem...
ez nagyon jo:) olympus trip 35-ot arul valaki a vateran 58 ezer ft-ert:) termesztesen kiabalava nagy betukkel (vagy csak a caps lock ugy maradt)...
asszem 2e-ert vettem ilyet anno a soosban, de ha ennek elmegy 58-ert akkor felteszem az enyimet is:)))
OLYMPUS TRIP 35 FÉNYKÉPEZŐGÉP IGAZI RITKASÁG!!!
EREDETI JAPÁN OLYMPUS TRIP 35 KOMPAKT ANALÓG FÉNYKÉPEZŐGÉP ELADÓ! NAGY TUDÁSA ÉS ELŐNYE HOGY NEM KELL AZ ÜZEMELÉSÉHEZ SEMMILYEN AKKUMULÁTOR, TÁPELLÁTÁS NÉLKÜL LEHET VELE FOTÓZNI!!! EZ A TECHNOLÓGIA A MAI NAPIG ELÉRHETETLEN!!! A GÉP HIBÁTLANUL MŰKÖDIK IGAZI RITKASÁG ÉS ANTIK DARAB, EGY ÉKSZER!! 1967-BEN KERÜLT GYÁRTÁSRA!!!! AMI JÁR HOZZÁ: EREDETI BŐR TOKJA ÉS SUNPAK SP140-ES VAKUJA!!! GYŰJTŐKNEK ÉS HÍRES FOTÓSOKNAK AJÁNLOM AKIK MESTERIEN ÉRTÉKELIK!!!
Olympus XA2 fényképezőgép A11-es vakujával, friss elemekkel, tokkal és manuállal, tökéletesen működő állapotban eladó! Észtétikailag korához képest szép. Ajándékba adok hozzá egy tekercs szavatos színes filmet is.
ismeros a szitu:) kb 10-15 geppel ezelott megfogadtam hogy nem veszek tobbet mert annyi van, azokat is alig hasznalom, erre tessek, mindig van egy kihagyhatatlan kuriozum... :)
A pénzgyűjtögetés nem erős oldalam. (Nem is nagyon van miből...)
Szerencsére még 10000 alatt is lehet jó fotós holmikat találni, így efölé az összeg fölé nem nagyon tudom felhízlalni a malacperselyt. Addig tutira bejön valami, amit nem lehet otthagyni, és már kezdhetem is elölről a gyűjtögetést... :o))
Ja, amúgy meg igyekszem olyasmit venni, ami használható, vagy kis költséggel azzá tehető. Ez nekem (bizonyos mértékig) fontosabb, mint a harmatos külső, így aztán elég kevés gépem van. Viszont egy-kettő kivételével időnként mindegyiket használom egy kicsit, nehogy elfelejtsék, hogy mi végre alkották meg őket...
vgyel egy duflexet. egesz eletedre le van a gondja. nem kell hozza sok hely sem. az eleted 90%-ban gyujtogeted ra a lovet es a maradek 10 ben nezegeted otthon a polcon ;)