Jelöld ki a sorszám oszlop kivételével a táblázatrészt (a felső sor sem kell, csak a név, pont, helyezés...), az adatok menüben találsz egy sorba rendezés sort, ott állítsd be, hogy rovatfej nélkül rendezze, majd az oszlop betüje szerint, asszem pontszámnál F csökkenőben, de lehet helyezés szerint is (talán G) növekvőbe.
Tisztelt Adóhivatal !
Alulirott azzal a kéréssel fordulok a T. Adóhivatalhoz, hogy adóhátralékomat
törölni sziveskedjék.
INDOKLÁS :
A falu határában van egy kis picsányi földem, kopasz mint az anyósom valaga,
nem terem rajta lófasz sem. Ez a kurva adóhivatal (elöljáróság) mégis annyi
adót baszott ki rám, ha összeszarom magam, akkor sem tudom kiszoritani.
Van ugyan két pusztám: a puszta valagam, meg a puszta faszom, de ez nem
jogositja fel az Adóhivatalt arra, hogy adómat oly nagyban állapitsa meg,
mint a tenyészvásáron dijat nyert bika fasza.
Abban a reményben, hogy a T. Adóhivatal a kérésemet elfogadja, az adómat
olyan kicsire szállitja le, mint a hangya picsája,
Maradok kiváló tisztelettel:
Taszajtó András
újgazda
Ui.:
T. Adóhivatal !
Amennyiben kérésemet elutasitja, kénytelen leszek visszabújni az anyám
picsájába, és ebben az esetben egy faszagyerekkel kevesebb lessz ezen a
búvalbaszott keserves világon.
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába.
Egy levelet talál az ágyon, azonnal mohón olvasni kezdi, remego kezekkel.
Kedves Anya, Apa,
Nagy sajnálattal tudatom, hogy elszöktem az új barátommal. Igazi szerelmet találtam általa és annyira aranyos; különösen a piercingjei, sebhelyei, tetoválásai, és a hatalmas motorja.
Ez még nem minden.
Terhes vagyok és Ahmed azt mondta, hogy igazán bolgogok leszünk az
erdoben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tolem és nekem ez a nagy álmom.
Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak, és a barátainknak. Ok védenek bennünket. Lesz kokain és ecstasy is, amennyi csak kell. Közben majd imádkozunk az AIDS ellenszeréért, hogy Ahmed jobban legyen. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Leroy-jal és Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeikben, amiket az alagsorban forgatnak. $ 50-t kapok egy jelenetért, még 50-et, ha 3-nál több pasival csinálom, és még 100-at, ha ló is van az adott jelenetben.
Kedves anya, mivel most vagyok 15 éves, tudom hogyan vigyázzak magamra.
Majd egyszer meglátogatlak benneteket, és találkozhattok az unokáitokkal.
Üdvözöl Benneteket: szereto lányotok
UI: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, ha az ANGOLOK KIKAPNAK EGY 11-ES MIATT ! ! ! ! !
Egy nő vásárol a szupermarketben: * egy doboz tojást, * egy doboz narancslét, * egy fej káposztát, * egy negyed kiló kávét, * 20 dkg sonkát. Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, halkan megjegyzi: - Te biztosan egyedül élsz. A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló. Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez: - Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek? Erre a részeg: - Mert ronda vagy!