Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1168
El akarsz tűntetni? Nocsak. És a bíróság, meg a többi...? :-)
Előzmény: guccica (1165)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1167

Nem veszed észre, hogy Te vagy itt egyedül fanatikus?

Mi itt minannyian szeretjük és tiszteljük a növényket, a madarakat és minden féle állatot. Még az embereket is néhány kivételtől eltekintve persze...

Előzmény: Törölt nick (1159)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1166
Cica, valahogy gyömöszöld már be a fejedbe: a tigris a saját ökoszisztémájában természetes ragadozó, a macska viszont - itt - nem.

Jelentekezz, ha sikerült megértened.
Előzmény: guccica (1162)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1165
Szerintem az ilyeneknek, mint Te vagy kéne eltűnni. Mert veszélyezteted az egész világot
Előzmény: Törölt nick (1158)
cantante gatto Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1164
Hát öreg ezt benézted, mert széjjel röhögöm magam rajtad! :)) Kértem kétszer is, hogy érvelj, de te nem, inkább próbálsz lenézően nyilatkozni. Mondtam ugye hogy kutyám van macskám nincs tehát csak pedálozz tovább engem nem háborítasz fel a vérengzéses látomásaiddal. Nevetségesebb vagy mint bárki más, én meg röhögök rajtad mert néhány megszólalásommal elértem hogy elfogyjon az érdemi mondanivalód és komplett hülyét csinálj magadból. :)) Na el is mentem ebédelni, majd koccintok a kollégákkal az egészségedre és elmesélem nekik milyen szánalmas vergődő kis luzer vagy. :))
Előzmény: Törölt nick (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1163
Jesszusom, tényleg, valaki elolvassa a soraimat, egyetért, aztán hazamegy, és lelövi a rigófészket kifosztó macskát! Most mi lesz? :-)

Nem vagyok vadőr, de a saját kertem a saját kertem.
Előzmény: guccica (1157)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1162

Basszus..a tigrist meg véded....

Te tényleg nem vagy normális...

Az nem ehet madárfiókát..mii?

Előzmény: Törölt nick (1155)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1161
Na, sejtettem, hogy valakiből előtör az ultraliberális...
Olvasd el még egyszer! Döglött macskákról ír. Egy szóval sem írták, hogy ő nyírta ki őket, de mindjárt holocaust-ot kell kiabálni. Érdekes, hogy egyéb politikai rendszerek áldozatairól töredéke ennyire nem emlékeznek meg, pedig sokkal többen vannak...

De szerintem ne is keverd ezt ide, itt macskákról van szó. Politizálni máshol kell.
Előzmény: em (1111)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1159
"A macskaölés meg igenis ugyanúgy gyilkosság mint az emberölés!"

Jól van, kis fanatikus, nem baj. Bár én még nem hallottam gyilkossági ügyről, melynek áldozata egy macska.
Előzmény: guccica (1157)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1158
Sokszor írtam már, hogy lényegtelen, ki tehet róla. A macska veszélyezteti az élővilágot, neki kell hát eltűnni.

A humánus módszerekkel az a baj, hogy nem lesz tőlük kevesebb macska. Legfeljebb áthelyeződnek máshová.
Előzmény: guccica (1153)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1157

Mivel nyilvános fórum, ami ráadásul tanácsadásról szól simán buzdítassz.

A macskaölés meg igenis ugyanúgy gyilkosság mint az emberölés!

Vagy netán vadőr vagy vadász vagy? Aki egy csomó szankció mellett kilőhet a természetvédelmi területen kóborló állatot?

Előzmény: Törölt nick (1151)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1156
Persze-persze.
Előzmény: Törölt nick (1154)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1155
Ember nem jön be a kertbe madárfiókát ölni, csak macska.

"főképp azért, mert mint már - tapasztalatból - írtam: egészséges, életerős példányt nem igazán bírnak elkapni."

Apám kertjéban lévő fiókák és fürdő madarak nem tűntek gyengének vagy betegnek.

"De ha nézel néha természetfilmet, abból is tudhatod, hogy a természetes szelekció is ekként működik: az esik áldozatul, amelyik gyenge."

Ez rendben van, csakhogy a macska nem természetes, hanem természetellenes szelekciót végez.
Előzmény: Törölt nick (1150)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1153

Igen, az egészben ez a bosszantó. Hogy azt bántja aki gyakorlatilag védtelen és a legkevésbé sem tehet a "károkról".

Na és a humánus módszereken meg átsiklik...

Előzmény: Törölt nick (1150)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1151
Nem buzdítok. Kijelentettem, hogy esetleg macskát fogok ölni. Évek múlva. (A macska lelövése nem gyilkosság, nem túlzol te egy kicsit?) Senkinek nem mondtam, hogy öljön macskát.
Előzmény: guccica (1147)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1149
Hát mást nem tehetek. Nem vagyok egy gyilkolászós, agresszív típus..
Előzmény: Törölt nick (1146)
em Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1148

?

én nem gyűlöllek.

viszont nagyon nem értek egyet azzal amit mondasz.

remélem, hogy amiket írsz te sem gondolod komolyan, csak cukkolod vele a népet...

Előzmény: Törölt nick (1143)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1147

Hmmm...nem gyülölködsz csak gyilkolásra buzdítassz. Egyedül...

Hála istennek...

Előzmény: Törölt nick (1143)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1146
Ha ez a reményed segít abban, hogy kiadd a dühödet, akkor csak reménykedj. :-)
Előzmény: guccica (1144)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1145
Emberre nem lövöldözök, mert azért tényleg börtön jár.
Előzmény: em (1135)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1144

Mit is mondhatnék.

Remélem mihamarabb dutyiba kerülsz és egy macskaszerető, meleg cellatársat kapsz a büntetésed mellé....

Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1143
Én nem gyűlölködöm. Ti gyűlöltök engem.
Előzmény: em (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1142
Csitulj, fiam. A vagdalkozás sehová sem vezet, csak kifáradsz. Fújd ki magad, igyál egyet, és törődj bele, hogy nem mindenki hagyja a kertjéban a macskákat garázdálkodni. nem nagyon van abból bíróság, ha egy hajnalban lelövök egy macskát, aztán bedobom a tóba, vagy szépen feldarabolom, és feletetem a madaraimmal.
Előzmény: cantante gatto (1136)
em Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1141

nem. első körben azt javaslom, hogy ülj le, és gondolkodj.

nézd meg miket írkálsz, és milyen gondolatok járnak a fejedben.

hátha még van esély, hogy jobb ember legyél....

tudod, csak a saját életed keseríted meg az ilyen negatív és gyűlölködő gondolatokkal...

Előzmény: Törölt nick (1138)
cantante gatto Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1140
Ne aggódj kicsit jobban elborul az agya mint ahogy most van, és talán erre sem kell sokat várni.
Előzmény: em (1135)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1139
De macskát igen, ha fejre állsz is. :-)
Előzmény: guccica (1137)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1138
Szerintem is. De mit csináljak? Álljak ki egy Bazookával, és ha jönnek a buldózerek, verjem vissza őket?
Előzmény: em (1132)
guccica Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1137

mint ahogy macskát sem ha csak nem kóborol az erdőbe gazdi nélkül..

Csak remélni tudom, hogy ezen felbuzdulva nem viszed majd ki kóborolni a szomszédjaid cicáit...

Előzmény: Törölt nick (1133)
cantante gatto Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1136

"Ismét felhívom a figyelmed, hogy a macska lepuffantása nem kínzás.
"

Ezt magyarázd majd el a bírónak is ha valaki feljelent adott esetben. :) Öreg, te okosabb akarsz lenni a törvénynél? Vagy az ellenkezője, képtelen vagy felfogni hogy amit itt hangoztatsz, hogy készülsz rá, az törvénytelen? Érted, fogják a rendőrök a kis kezedet, rárakják a bilincset, elvisznek, rabosítanak, bekerülsz a nyilvántartásukba, tárgyalásra kell járnod, és jó eséllyel el is ítélnek. Na ez vár rád ha elkezdesz macskákat puffantgatni. Nem kínzás, mi? Sőt totál jóérzés a macskának, sorban fognak állni az ajtód előtt hogy lepuffanthas őket mert erre élveznek.

Két lehetőség van, vagy engem nézel hülyének (sajnos ezt rosszul teszed) vagy te magad vagy az.

"A helyzet ugyanaz ma is, csak rosszabb.
"

Még ha így is van akkor sem vagy erdész sem vadászés akkor sincs jogod lelőni (bocsánat gyéríteni ) egyetlen állatot sem. Fogd fel végre. Még akkor is ha százszor rosszabb a helyzet mint Fekete I. idejeben, neked maximum annyi közöd és cselekvési szabadságod van a dologban hogy bosszankodsz miatta vagy kérvényeket irogatsz a hatóságnak hogy valaki csináljon valamit. A többi nem rád tartozik, vágod a lényeget?

"Mert szóra sem érdemesek."

Vagy mert nem tudsz rájuk mit mondani, tök hirtelen elfogytak az érvek. :) Nahát de kevés volt belőlük! :) Pedig direkt kértem hogy érvelj, de úgy látszik nem tudsz. Ugyan már nem kell a duma, ismerd be nyugodtan hogy a vitában vesztettél és nem kell tovább önérzeteskedned. :)

Előzmény: Törölt nick (1113)
em Creative Commons License 2006.05.19 0 0 1135

Én csak elsütök egy légpuskát a saját kertemben, és véletlenül pont belelép a golyóba egy macska

??????

Te normális vagy????

Ennyi erővel emberekre is lövöldözhetnél.

Előzmény: Törölt nick (1131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!