Engem is érdekelne, hogy mi a címe a pannon gsm családi csomagban elhangzó reklámnak. Ha valakinek az segít akkor meg tudom adni azt a címet, ahonnan a reklám letölthető: http://www.pgsm.hu/sajtoszoba/fotogaleria/reklamfilmek/
Belenéztem a Pickwick-reklámba. Igen, valóban koppintás, ez az eredeti (és logikusan sokkal jobb) verzió: Yann Tiersen - Les Jours Tristes ( instrumental )
Ha van rá igény, este majd egy rokonom, akire nincsen feljelentési kötelezettségem, (törvénysértő módon - otthon ne próbáljátok ki, gyerekek!) felteszi valahová, a fülembe súgja a címet, én pedig jól közzéteszem itt... ;)
Mirko Ruzic
Ja, és köszönöm a segítséget a "Kerekek és lépések"-kel kapcsolatban.
a pickwick reklám alatt az amelie csodálatos élete c. film zenéjének másolata (jól lelopták) szól, ha tetszik, keresd ezt a filmzenét, vagy bármi mást Yann Tiersen-től.
Na most akkor egy idézet következik a Jamie-ék fórumáról és ezt az infót vehetitek hivatalosnak:
"Nos, igen, a dal Robi keze munkáját dícséri, és ő is énekli. Jelenleg ennyi van belőle, amit hallhattok a reklámban. További tervekről még nem tudunk. "
u.i.
A Robi alatt Hrutka Robi értendő. Ja és a Jamie nem ír reklámzenéket, csak elénekelt anno egyet-kettőt.
Na ennyi voltam, aki még ezek után se hiszi el, az keresgélje tovább a zenét, hátha mégis megtalálja ;-)
Elnézegettem a hozzászólásokat, és engem is érdekelne az új pannon családi csomag zenéje, de szerintem nem hrutka/whinchester zene. Próbáltam rá keresni a Hands in hand -re, gondolván, hátha ez a szám címe. még nem ártam sok sikerrel. ha van új infó írjatok.
ja, a McCann Erikson honlapjának a címe megvan valakinek?
vki nem tudja a ford fiestás reklam zenejet?asszem ugy kezdodik h neni meg bacsi ul a kocsiba es kihajtanak vmi parkolohazszerusegbol.(de aztan lehet h nem is igy kezdodik,nem tudom)szoval ha vki tudja legyszi irja meg.
Piqla: miert van az h van quicktime-om de megse tudom megnyitni azt a szaros szamot?
aham! a zenekar istenigazabol akkor lett (szerintem) ismertebb a fiatalok koreben, amikor elkeszitettek ezt a reklamzenet.. mert ugye jamie bacsi sem 4 honapja lakik itt Magyarhonban :) zened fent van, remelem van quicktimeod, mert valamiert csak azzal hajlando lejatszani. ha nincs, ott egy link, toltsd le :)