Ma este megy egy mail, de most nincsenek nálam az e-mail címek.
Mindenki küldje meg lszi a pontos nevét, ahogy a személyi igazolványában írva vagyon, címét és személyi igazolvány számát, hogy a szolnoki fűtőház látogatáshoz belépési engedélyt tudjunk kérni.
A bbmot-os túrára megy valaki az ország nyugati feléből? (pl. szombathely) tud valamit ajánlani akár olcsószállás ügyben, akár úgy, hogy valaki aznap kora reggel megy pestre autóval és esetleg lenne még egy szabad hely... Előre is köszi a segitséget
Pont a vonat színe miatt, és egyben az egyedi fűtés miatt lesz a 252-es psz kormányzati étkező, amin igen kevés feirat van, de zöld színű, jól fognak együtt kinézni.
Nézd, a "mellékkocsi" ügy már sajna eldöntött, nem szeretnék rajta változtatni. Nem volna jó, ha emiatt mondaná le X ember az utat.
Menetjegy: mégnem tudom, az árba nem volt bekalkulálva, majd lehet, hogy írok valamit egy papírfecnire :-))) Komoyan nem kaptad meg a visszaigazolást tőlem, hogy ideért a pénzed?? Pedig mindenkinek írok, ha ideért az utalás, Neked is küldtem mailt!
A többi logisztikai kérdést januárban fixáljuk (érkezés/helyelosztás). Feltételezem, hogy mindenki szeretne tartózkodni egy ideig a Bbmot-ban is, meg az étkezőkocsiban is, így valami "körforgás félére" tippelek, legalábbis az ülőhelyek X százalékában.
De előbb még várom vagy 20 embertől a befizetést! Amúgy a létszám meg volna, sőt már várólistások is vannak!
Szerintem ne legyenek aggályaid. Minden a legnagyobb rendben szerveződik, nap mint nap beszélek marslakóval, senkinek nem vész el a befizetett pénze és nem fogja ( sajnos :-))))) ez vicc ) Nohab továbbítani a menetet és szerintem olyan normális társaság gyűlik össze, hogy aki szeretne, biztos fel fog jutni a motorkocsira is.
Valszeg újra kell szkennelnem őket, mert nem találom a gépemen, lehet, hog kitöröltem őket. Türelmedet kérem, ui. vizsgaidőszakom van december 5-éig. TIA
Kezd egész jól alakulni a február 11-i Bbmot-os túra, már majdnem 80-an jelentkeztek. De a maradék 20-25 embert még össze kell szednünk, úgyhiogy mindenki szóljon fűnek-fának, ismerősöknek! És tessék tesót, szülőket, kedveseteket, gyermekeiteket is magatokkal hozni! :-))) Előre is köszi!