Ha az Inner Light kell, azt el tudom küldeni (vagy felrakni valahova, ha tud valaki egy jó helyet). Rajta van a 30th anniversary soundtracken is, az meg meglett valahonnan...
Szerintem a "The Inner Light" c. epizód zenéjére gondolsz. Letölteni nem tudom, honnan lehet. Azt viszont tudom, hogy a "The Best of Star Trek, vol.1"-en van rajta.
Megprobalom nem elfelejteni es este megnezem. Addig ird le, hogy mi lenne a kovetkezo lepes. Feltegyem valahova mp3-ba? Vagy ape, flac vesztesegmentes formatumban kered? Vagy nem is kell, csak erdekel?
Le is masolhatom az egeszet es ha pesti vagy, akkor odaadom valamikor, valahol.
Csak, mert ha egyszer kezemben a lemez, akkor "csinaljuk vegig", hogy ne kelljen ujra elokotornom es idot szannom ra ;-)
Május 12-én, szombaton 12 és 17 óra között, a KreArt Egyesület Star Trek találkozót szervez a Rátkai Márton Klubban (Bp 1068 Városligeti fasor 38) A Klub a Hősök terétől nem messze található (két perc séta a Dózsa György úttól) Ruhatár, megfizethető büfé áll a rendelkezésünkre.
Belépő Egyesületi tagoknak 500 Ft, a többieknek 600 Ft.
A kon témája: TV a trekben, Trek a tv-ben. Ezzel kapcsolatban vicces és komoly előadások, vetítések lesznek. Például megnézhetitek egy trekkes tévéhíradó részleteit.
Remélhetőleg az új hely és a szombati időpont megnyeri majd tetszéseteket! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A focimzenek + 1-2 egyeb ST zene; kozottuk nehany masodperces "atvezeto effektek". A Telarc kiadasaban, akik nagyon kihegyezett hangzasu CD-ket kevernek.
Jaja. És lényegében sajna már szinte, csak ők vannak!:-((( És nem is tudom, h melyik a rosszabb. Na jó még talán a zone. De nem kéne arra a kétes hírnévre törekedni, h itthon is tudnak olyan sz*rt csinálni, mint kint a románok:-((
Ezt én is megerősíthetem, az hbo által az axn-nek készített szinkronok ritka trehány munkák. Igazából szvsz ez az egyik cég a "nagy" hármas közül (zone, masterfilm digital, hbo-axn), akik tönkreteszik a régen szebb napokat látott magyar szinkront. :-(
Köszi :-) Akkor ezt szerencsére nem gányolták szét, mint az ENT-et. Ez utóbbiból sikerült egy-két negyedik évados epizódba belenéznem, de az "eugenik háborútól" sírógörcsöt kapva inkább más elfoglaltság után néztem :-(