Fehérváron lesz jónéhány dal a lemezbemutató buliról, de lesz sok eltérés is, meg az új dalok még nem lesznek, meg piró sem. Viszont lesznek olyan dalok is, amik meg a lemezbemutatón nem.
A 10 éves DVD nem tudom, hogy elkészül-e valaha is, mert nagy meló és sosincs rá idő. Ami elérhető belőle jelenleg, azok csak részletek, komplett dalok nincsenek. Van egy félórás több kamerából vágott anyag, rendes kevert hanggal, meg van egy bő órás vágatlan anyag kamerahanggal. Ebben a hosszabb verzióban minden elhangzott dalból van egy kis részlet. Mindkettőt odadtuk amúgy nekik is DVD-n most Pesten. Amint tudok belőle valami normális divx-et csinálni, ezek letölthetőek lesznek, meg akár a borítót is felrakom hozzá. Most a félórás van fent, de csak valami szar mpg-et sikerült belőle csinálni. Valamiért a divx-ek mindig rosszak lettek. Most meg egyenlőre nincs időm befejteni a dolgot, de sor kerül majd erre is. Ha tudtok olyan programot javasolni ehhez, ami működik is, akkor jöhet. Tehát a DVD-ről kellene begrabbelni a dalokat divx-be jó minőségben.
Töfi! Én tovább kérdezősködöm, ha nem baj: említetted, hogy a 10 éves szülinapi bulit kiadnátok dvd-n? Ez meg fog valósulni valaha? Én tutira megvenném ám!
A Maiden turnéra reagálva: ennek örülök is meg nem is. Örülök, hogy megy, de nem úgy volt, hogy az új albumon dolgoznak. Nem szeretném, ha kitolódna a megjelenés 2010-re! Ha folytatják is remélem a setlisten változtatnak! Több Somwhere-t és Seventhet a népnek!!!!!
Ez most olyan műsor lesz, ahol túl hangsúlyos szerepe nem nagyon lenne a harmadik gitárnak. Ugyanakkor jó nehéz és hosszú a setlist, ezért most nem szeretnénk túl nagy jövés-menést a színpadon, nem beszélve a pirotechnikai dolgokról, amire szintén figyelni kell, hogy senki se sétáljon bele egy robbanásba. Majd máskor biztosan lesz még alkalom hogy együtt nyomjuk Sanyival. Esetleg arról lehet szó, hogy visszahívásnál spontán beugrik a helyemre, majd még meglátjuk.
Hihetetlen, de folytatódik a Somewhere Back In Time turné...
Taking off in early February Maiden will make their first appearances in New Zealand for 16 years via Dubai and Bangalore followed by the long haul journey for a return to Mexico in some even larger venues and then finishing with an extended run through Central and South America to include countries and cities they have not visited before. The dates are as follows --
February 2009:- Fri 13th - UAE - Dubai Media City Amphitheatre Sun 15th - India - Bangalore Royal Challenge Rock In India Fri 20th - New Zealand - Auckland. Mount Smart Stadium Sat 21st - New Zealand - Christchurch. AMI Stadium Wed 25th - Mexico - Monterrey Estadio Technologico. Thurs 26th - Mexico - Guadalajara Arena VFG Jalisco. Sat 28th - Mexico - Mexico City Fero Sol Stadium Complex
1st - 29th March 2009 - South and Central America. Details to be advised soon.
Csak ezt a cikket olvasva gondoltam, hogy talán ő lesz a harmadik gitáron.
Megérdemelné.
" Lesz bp.-i koncert is,illetve egy-két vidéki nagyvárosba is eljutunk ezzel az őszre összeállitott programmal. A konkrét dátumok a honlapunkon illetve itt a főoldalon is kint lesznek. A lemezbemutató a Diesel-ben lesz, ez a régi E-klub. Ahogy illik, erre jónéhány meglepetéssel készülünk. A műsor teljesen átalakul,olyan dalokat is előveszünk,amelyek a zenekar 12 éves fennállása óta nem hangzottak el tőlünk. Egy rövid időre a három gitáros felállást is összehozzuk. A látványt ezuttal pyro-technikával is kiegészitjük,a belépőkkel lehet majd cd-t nyerni... szóval nagyon készülünk. Szeretnénk, ha ez a koncert is olyan emlékezetes lenne, mint a 10 éves születésnapi volt. "
A Dieselben lesz (volt E-klub). Lesz nagy pirózás, meg minden. Több, mint 2,5 óra lesz a buli és lesznek olyan nóták is, amiket eddig nem játszottunk. Meg persze a teljes lemezanyag elhangzik. A saját nótás projekt úgy áll, hogy három dal készen van már tavaly óta, csak valamikor fel kell őket játszani rendesen és akkor letölthetőek lesznek. Ez remélhetőleg még az idén megtörténik.
És a bandát Rick Wakeman konferálta fel. Egyébkét 2002-ben Londonban, Hammersmith Odeonban, Lord Apó búcsúturnéján Dickinson, Gers és Nicko lépett a Purple-lel színpadra. Némi jam után együtt nyomták a Smoke-ot. Létezik erről a buliról egy nem jó minőségű kalóz DVD, és persze Purple Smokin' Iron címmel cd is. .
Szeptember végén a Deep Purple a Sunflower Jam nevű jótékonysági gálán lépett fel, méghozzá ismét Jon Lordal megerősítve. De nem csak ez volt az érdekessége a koncertnek…
…mert sajnálatos módón Ian Gillan influenzás lett erre az alakalomra, így a tervezett szetlistát is át kellett alakítani. A koncert túlnyomó részében instrumentális részekkel operáltak (a Lord rajongók nagy örömére), majd az utolsó három dalban (Smoke on the Water, Black Night, Lucille) Bruce Dickinson érkezett a színpadra kisegíteni.
hallgatom az uj ossiant ez vmi q jó. vmi küldetés vagy mi. csak azért irom be ide mert szerintem a gitárbetétek tiszta újkori maiden. nem? szerintetek?
De jó, hogy írod! Pedig sokáig nézegettem, hogy lesznek-e fent fotók, vagy IMTV anyag, de már régóta nem nézem, azt hittem, hogy már bizti nem lesz. Holnap letöltöm és fel is teszem egy tárhelyre (ha a mobilnetem is úgy akarja).
Visszakerestem, már volt szó erről a felvételről itt a fórumon 2001-ben, de az már régen volt. :) Lehet, hogy rajtam kívül még másnak is újdonság, ezért bátorkodtam betenni. Sztem király!!
Biztos tudjátok hogy az Iron Maiden Tv Pesten is ott volt, de mivel én nem vagyok tagja a hivatalos fan klubnak nem tudom letölteni. Aki esetleg tag az nem tudná megosztani velünk?