Na még egy adag LZs! Tegnap hallottam a hangját néhány percig a JAG-ban és utána folyamatosan a fülemben volt. Annak idején BP-vel voltam így, de már idegesített és rányomtam (akaratilag) Artúrt (hangilag). Na, én is elnézek még máshova!
Nahát! Elmentél és hirtelen mondanivaló nélkül maradtam. Mitől van ez?
LZs-t 3 nap különbséggel láttam a BB-ben és a Haramiákban, akkor hosszú haja volt. Ezek 2000-es képek, akkor volt ilyen haja. Most mennyire rövid? Nagyon-nagyon? (A vágy villamosánál láttam róla olyanokat régről.)
Tegnap újra belenéztem egykori tévéfelvételembe (Miénk a kép, fiatalokat bemutató sorozat). LZs olyan aranyos Füles volt! (Malacka: Görög Laci, Micimackó: Tóth Ildikó)
BB:
igyekszem irni, de már egyik lábam kint van :)
a képek jók, holnap bővebben :)
télleg levették, de benen maradt a listámba :(
LZS-t én mg hosszú hajjal láttam, úgy nekem jobban tetszett, legalábbis a Figaróban.
A Bűn és Bűnhődésben, meg jobb volt a rövid.
Na rohanok :)
Talán gyere 21-én, akkor találkozunk.És akkor nem leszel egyedül. Fő kérdésem: lehet akkorra még jegyet kapni? Te mikor vetted meg? (Hetekkel ezelőtt?)
Aszittem, máshova mész 21-én (Anconai). Vagy az 22 volt? Már nem is tudom követni ezt a sebességet.
A szemtelenség teteje, hogy sportot hozok a topicba, de remélem, hogy olyan tempóban haladunk, mint most és így gyorsan a süllyesztőbe kerülhet a képem (Hanzival vagyok rajta látható - természetesen ő a főszereplő, pénteken engedélyt adott a leközlésére).
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tessék egy kis Figaro! Természetesen L.Zs. miatt. Előre aggódom, mit fog szólni a levelemhez? Sűrűn kap ilyesmit vagy senki nem mer írni neki? Eddig én is csak Artúrnak írtam, de neki van nyilvános e-mail címe, oda könnyebb. Ó, jaj!
Gyaloggalopp nekem is bejönne, mert az eredetit is naoyn birom. De asszem ez átcsúszik őszre, ha lesz még :) Biztosan, hiszen nagy siker! Én is megyek újra és újra! Akárcsak Sóskára és Kövekkelre (májusban másodszor, ill. harmadszor).
Kövek a zsebben A Kövekkel a zsebében nem érdekelne? Steve és Gyurma tuti jó benne!
Antonius és Cleopátra Biztos vagy benne? Eddig még nem láttam dícsérő kritikát.
Máli néni Szervét? Jöhet!
Mizantróp Emberbarát után feltétlenül meg kell nézni.
Patkányok Szervét :-))
ROkonok De hiszen levették műsorról, nem? Májusban már nem játszák.
Ványa bácsi A héten végre látom! 1997-ben úgy olvastam el a könyvet, hogy ezt a szereposztást láttam magam előtt. :-)
A többihez nem tudtam hozzászólni. :-(
szerintem nem is néz ki jól, és egyáltalán nem csinos Ny.Zsuzsa. Igazad is van!
Érdekes :)
Én a múltkor, teljesen véletlenül/de ezt ugye mondanom sem kell :)))/
kicsit előbb értem a szinházhoz, és akkor jött P.CS. és már kint áll Dózsa Zoltán is. Ők egyáltalán nem zavartatták magukat, pedig volt ott nem kevés, nem szinházi ember is.
Na lassan összekészülődöm, d emég bekapcsolva maradok, hátha irsz még.
A 21-t meg gondold át :)
Ma Öreghölgy lesz :) /Hálaisten, van benne rendesen kedvenc szereplő! :)/ Látod? Ilyen az, amikor csak úgy darabokra megy az ember színházba és nem tekinti át az egész programot úgy, ahogy van. Most néztem bele ebbe a szereposztásba is, és rátaláltam BP-re, meg KZ-ra! Rajtuk kívül Ujvári és Rátóti Zoltánt is láttuk péntek este. Mind a ketten néztek egyet, hogy mit keres két csaj este 10-kor a színház képeinél, de sebaj. UZ pont akkor ment el mellettünk, amikor a BB-képre mutatva dicsekedtem: "Ezt a darabot láttam itt először!" Rátóti mobilozott az utcán, KZ csak kijött volna, ha nem megyünk éppen akkor arra, így inkább visszafordult az ajtóból. BP rendezkedett egy kicsit (miközben cigizett - pfúj!): lomtalanítás lehetett arrafelé, mert tele volt az utca hulladékkal, 2 pasi pedig őrizte a kifeszített szalagot (nekem legalábbis úgy tűnt). Nekik szólt BP, hogy a 2 ott álló kocsi a színházhoz tartozik és majd időben elviszik őket onnan. Szerencsére nem vett észre. Milyen lett volna már, hogy egyszer (nem kell irigykedni, csak ritkán) egy asztalnál ülök vele és illedelmes színházbajáró módjára viselkedem, máskor meg idejövök éjjel bámészkodni...
Talán gyere 21-én, akkor találkozunk.És akkor nem leszel egyedül. Én elég jól elszoktam bámészkodni, mindig kimászkálok, nézegetem a képeket, esetleg beleütközöm egy-egy szinészbe. stb.
Nem olyan vészes.
Mármint egyedl lenni.
/A nyilt szini tárgyalások, na igen. Hát mondtam, hogy kib...tt lusta vagyok, és anti sportoló. Igy az egésznapos üléstől, plusz még ugye a szinházban is ülök, hát sikerült tekintélyes fenékmértet összehoznom :)
Sajna, csak a tévéből :(
Szinészekben jobban otthon vagyok, mint sportolókban.
/Talán mert "szinjátszásból" én is jóvagyok, + sokat és sokukkal dolgoztam anno együtt, sportolásból, viszont anti vagyok!/
Gyaloggalopp nekem is bejönne, mert az eredetit is naoyn birom.
De asszem ez átcsúszik őszre, ha lesz még :)
Szerdai F+J -n az első sorba ülök, az tuti.
/csak viszek valami kaját, vagy előtte beeszem, mert ha megint főz Cs., és pedig ugye főz, akkor én ott fogok meghalni, ha megint megkordul a gyomrom :)
Kezdjem el sorolni,hogy mi az ami még jöhetne?
Mivel úgyis csak mi ketten vagyunk itt, gondolom, nem fog zavarni.
Hedda Gabler
Időzavar
Kövek a zsebben
Álszentek összeesküvése
Antonius és Cleopátra
Chioggiai csetepaté/ ezt már láttam eccer rég a Várszinhházban
Éjjeli menedékhely
Kripli
Máli néni
Mizantróp
Mulatság
Patkányok
Pókasszony / De csak Vári Évával
ROkonok
Ványa bácsi
hirtelen ennyi juttt eszembe.
Én szintén nem szoktam kiabálni, viszont hangosan suttogok, és a Hugom szerint csak a kómás betegek nem hallják, amit megjegyzek. Pont a Figaró házasságánál volt asszem, hgoy kb. csak 40 ember fordult hátra, mikor nem éppen kedves szavakkal méltattam, hogy szerintem nem is néz ki jól, és egyáltalán nem csinos Ny.Zsuzsa.
Megvannak a kapcsolataim, de ugyebár, műhelytitkokat nem árulunk el :-))) Némi tárgyalások azért zajlottak nyílt színen is, nemdebár? ;-)
Csakszólok, hogy tudd, 21-22 az uccsó két előadás, ha érdekel :) Húha! 19. Pinokkió (10:30), Padlás (19:00), 23. Rocky Horror (ARTÚR!), 24. Anconai. 21 és 22 üres. Na de lehet oda még ilyenkor jegyet szerezni? És ha igen, hányat? Még nem is voltam egyedül színházban (moziba szívesebben megyek úgy, ott nincs szünet, amikor el kell foglalnom magam).
Huh, Szervétileg, ...Én tutkó 22-én megyek :) Affene! Akkor most sem találkozunk! :-(
"Örülök! A Bárkáról pedig beszélj csak akár részletesebben is, számomra teljesen ismeretlen a hely, pedig a Klinikák és a Nagyvárad tér között dolgozom (vidéki lévén innen szoktam színházba indulni)..."
Visszanéztem a korábbiakat és úgy látom, nem reklámoztam előre, hogy 26-án Galoppra megyek (vagyis mentem). Ismeri itt valaki Hanzély Ákos öttusázót? Miatta vettem fel a HanzimániÁkos nevet és részben őt is ünnepeltem aznap, hiszen krisztusi korba lépett. 08:09-kor kedvesen válaszolt a köszöntő sms-emre, onnantól fogva már biztosított volt az egész napos jókedvem. :-)
A Galoppot most láttam másodszor, ismét remek társaságban. Mindkét oldalamon ismerős ült, így nem kellett a szomszédom (esetleges) rosszalló tekintetével foglalkoznom, ha már vinnyogtam a röhögéstől (na, azért Sóska-szintig nem jutottam el!). Két "új" szereplőt is avattak aznap: Hujber Feri szerepét Selmeczi Roland vette át, az övét pedig egy főiskolás(?). HF velünk egy sorban ült az erkélyen (3 lányka oda is ment autogramot kérni, mindenki röhögött). Na, oda sem megyek többet! Ha mindent akartunk látni, előre kellett hajolnunk. Előadás végére már rendesen fájt a kezem is meg a lábam is a támaszkodástól.
Steve kétszer is beleröhögött a szövegébe, könnyen lehet, hogy Kolovratnik fejétől és egész kinézetétől. Mi tapssal bíztattuk. Nekem most már ő is (Steve) legjobban tetszett Oberfrank mellett. Ja, ő a lépcsőn beszélgetett, amikor az erkélyre igyekeztünk, így el is mentünk mellette. Már megint értelmes voltam: nem, nem kezdtem el kiabálni, hogy itt van Palika, egyszerűen csak tátott szájjal és merev tekintettel igyekeztem fölfelé (gondoltam, így nem leszek olyan feltűnő)...
Az előadás végeztével kérésemre elsétáltunk a Stúdiókhoz is, képeket nézegetni. Innen folytatom, csak megnézem, Te (Ananova) írtál-e közben valamit.
Bővebbet nem tudok még annyit de remélem, pótolom, nemsokára !
Ami még bejönne nekem onnan az Előhivás, 6 szereplő szerzőt keres, és a Hazatérés.
Szóval, megyek, megyünk, mert még a végén levesznek mindent, és aztán csak rághatom a kefét,hogy mit is hagytam ki.
Szivem szerint, én mennék minden este szinházba, /1000 inkább mint moziba/ de azért nem árt néha otthon is lenni, dolgozni, miegyéb. :)
Visszatérve a Vészmadárra, olyan jó volt a szövege, hogy nem is lehet elmondani. Én /mi/ ráadásul az első sorban ültünk, és elég közel voltak hozzánk, mindet lehetett látni, a grimaszokat, könny és izzadságcseppeket, mindent.
És jó sok szereplő van, amennyi kell egy ilyen darabhoz.
Aktuális, még sem húz se jobbra, se balra.
Megvannak a kapcsolataim, de ugyebár, műhelytitkokat nem árulunk el :-)))
Csakszólok, hogy tudd, 21-22 az uccsó két előadás, ha érdekel :)
Huh, Szervétileg, én le vagyok maradva, mert én csak kettőt, de ugye azt egy héten :)
/Én tutkó 22-én megyek :)
Viszont Pindrochilag ottan vagyok, mert majd minden darabban láttam :)
És ezen a héten is meg lesz a kettő :)
/Ha valamelyik ismerősöm olvasná a soraimat, halálra röhögné magát :)
Örülök! A Bárkáról pedig beszélj csak akár részletesebben is, számomra teljesen ismeretlen a hely, pedig a Klinikák és a Nagyvárad tér között dolgozom (vidéki lévén innen szoktam színházba indulni)...
Viszont 21. hétre rendesen bevállaltam :)
Emberbarát, Vészmadár, Anconai. Három egymást követő napon :) Hoppá! Az Anconait nem 24-én nézed még véletlenül? (Nemtom, mikor játszák még.) Mert mi igen (Vincerével)! Ebben a hónapban igencsak összeszedtük magunkat Szervétileg: 4. Ványa bácsi, 5. Emberbarát, 24. Anconai!
Amint látod, én (ill. mi) ezen a héten megyek 3-szor színházba (1. Padlás). :-)
A Vészmaradat láttuk, fergeteges. Nem gondoltam volna, hogy végig röhögöm az egészet, persze nem csak én, az egész nézőtér. :) Egy kutatólaborban dolgozom, az egyik végzős orvosegyetemista srác szokott ügyelni a Bárkában (orvosként, nem színházi ügyelőként), ő mondta egyszer, hogy jó a Vészmadár, de több szót nem ejtett róla. Nahát!
Hogyhogy már a 21. hétre is megvan rá a jegyed, miközben most láttad először?
És nem utolsó sorban, remek a kávézó, és a kiállitás :)
Ötletesen oldották meg az egészet. Nekem különösen tetszik az Amfiteátrum. És persze a gyönyörű burkolat.Na télleg nem ömlengek többet :)
Ma Öreghölgy lesz :)
/Hálaisten, van benne rendesen kedvenc szereplő! :)/
Szerdán Frenki és Dzsoni, másodszor.
Viszont 21. hétre rendesen bevállaltam :)
Emberbarát, Vészmadár, ANconai.
/Három egymást követő napon :)
Jut eszembe.
Végre valahára eljutottam a Bárkába.
És azonnal elkezdtem csodálkozni, hogy eddig miért nem.
A Vészmaradat láttuk, fergeteges. Nem gondoltam volna, hogy végig röhögöm az egészet, persze nem csak én, az egész nézőtér. :)
Azt gondolom, kicsikét mostohán bánnak, bánunk a Bárkával. Pedig nem érdemli meg. Szóval, el kell menni, meg kell nézni darabokat.
Már megint elbénáztam valamit. Az aláhúzott részre kattintva előjön Steve honlapja (ha érdekel). Tök jó fej! Csak miatta nézem a hülye Koós műsort... persze a nevét ott sem tudják rendesen, rövid u-val leírni.
Ha valaki tud valami friss hírt Für Anikóról akkor az irja meg.(pl: vajon miért nem lehet látni egyik médiában sem kisbabájával aki állitólag tavaly szeptemberében született)?
Köszi