Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Kivi dolgozik? ;-) Mondjuk tavasz van, ideje elkezdeni... :-p
Köszi a válaszokat!
A Rozmaringot mi is néztük, de augusztusban nem szerettünk volna szúnyog partyt rendezni. :) Amúgy mi a Normafával jártunk így: megláttuk, jó volt az ajánlat is, köszönjük, foglaljuk.
Kivi öltönyben... Atyaég... :-D a végén még nem merek majd viccelődni vele! Az jó viszont, hogy szépen ráigazították, bizonyára snájdig lesz benne. A gyűrűre nekem is mondták, hogy célszerű aránylag előre megrendelni, hogy ki ne csússzunk az időből.
Cukinak tudom ajánlani a Csokóliát is, mi onnan visszük a sütit. Sőt, ők viszik ki a helyszínre! A XII. ker. Szendrő u. 34 szám alatt vannak (isteni a kapucsínójuk, igazi tejszínnel). Rugalmasak, kreatívak, mindent próbálnak elkészíteni, amit a kedves vevő kitalál. Ha hazafelé jártok, érdemes felmenni a hegyre, kipróbálni. :)
Még a dekoráción parázok kicsit: a Normafa erősen mediterrán stílusú (narancos falak), oda max. fehér dolgokat lehet vinni. De mit? Lufit nem akarnék, 1-2 fehér drapériát a mennyezetre + némi virágfélét, mécsest az asztalra. Ja, és virágosom sincs! :-o Majd lesz, sztem azt könnyű lesz találni. :)
Kivi dolgozik, megkért válaszoljak a kérdéseidre :))))
Megjegyzem ügyesen szervezgetitek a dolgokat, szépen haladtok! ;) A létszám már nálunk is kezd kikristályosodni. Az éttermet már le is foglalóztuk, nem titok :) Rozmaring Étterem III. kerületben a Tímár utcai hévmegálló mellett van a Dunaparton. Nagyon szimpi minden, a hely - szupi -, az ott dolgozó emberek... szóval minden nagyon bejött Kivinek és nekem. Lényegében megláttuk és már máshova el sem akartunk menni. Kicsit rizikós volt, mert már volt a mi napunkra érdeklődő, de most már a miénk! :)))))
Ma hívtam a Glamour Ruhaszalont az Oktogontól nincs messze - Kivi ruhája elkészült ;) (Amúgy egész ember kinézete van ám öltönyben :D szuper jól néz ki...) Pénteken mehetünk is a ruháért és akkor lesz a főpróba - inggel, meg mindennel. Szerintem az Ő ruhájával is szerencsénk volt 32eFt lett az öltöny - és még lesz majd mellénye és nyakkendője is, ezeket majd külön vesszük meg.
Hát a meghívó még nekünk is hátra van és a gyűrűk kiválasztása is - de szerintem még nem vagyunk elkésve. Személy szerint március közepe felé már elkezdeném a meghívókat szétosztani, de majd meglátjuk hogyan készülünk el vele. A gyűrűkre egy hónapnál több időt kell szánni - sajnos. Csapattársaim jártak úgy, hogy olyan gyűrűt választottak, ami nem volt a méretükben. Három hetet mondtak nekik és több, mint egy hónap múlva készült el a gyűrű - balhé árán. Erre figyelni kell, inkább előbb legyenek meg. Ja, a cukit is ki kell még választanunk :) ez a legjobb része. Egyben már voltunk, vettünk háromféle tortából szeleteket és kostóltunk :D de még megyünk majd másikba is. Sminkes és fodrász nekem is van - bár én még sosem voltam eddig náluk, viszont olyan ember ajánlotta, akiben bízom.
Augusztusban lesz az esküvő. Nem vettek fel előbb hivatalosan a listára. Ellenben nem telefonon, hanem személyesen kellett bemenni és ott és akkor egy előzetes listára felvettek. Ceruzával. :-) Ami jó volt, mert ha közben pl kitaláltuk volna, hogy nem itt, hanem ott szeretnénk vagy helybe hívunk egy anyakönyvvezetőt, akkor még lehetett volna módosítani. Egyébként döbbenet az egész, mert január első(!) hetében már csak 5 db szombati időpontjuk volt május 1. és szeptember 7. között. Innetől feleslegesnek érzem a 6 hónapot. Úgyis mindenki előbb lefoglalja, csak a "rendszerbe" nem tudtak felvinni. Minek gyötrődni...? :-o
Ha nem olvasom ezt a fórumot, én még vártam volna a bejelentkezéssel. De az olvasottak alapján muszáj volt időben lépni. Csakúgy, mint az étteremnél.
nemtom mikor lesz a lagzitok, de nem késő a márciusi bejeletkezés? elvileg max 6 hónapra lehet előre, de nálunk, meg haveroméknál is az volt, h rédekes módon már volt arra a napra foglalás... vagy felétek is működik a "ceruzás elójegyzés telefonon"? :)
Szóval mi most leálltunk picit. Márciusban vesszük, nézzük, tervezzük, akármi a gyűrűket, utána megtervezzük a meghívókat, májusban kiküldjük, Resuah ruhája + cipője van még, meg a virágok és a dekoráció. A cukrászdába júliusban kell menni, fodrász, sminkes, műkörmös lefoglalva (monnyuk eddig is hozzájuk jártam :) ). Ja március elején megyünk hivatalosan bejelentkezni az önkormányzathoz, és fizetni a cechet. A vendégeket nagyjából már értesítettük telefonon, majdnem mindenkinek jó, pár elmaradásunk van még, de alakul a névsor, kb 90-92,3875 %-os. ;-p
Melyik étterem lesz végül nektek? Vagy titok? :-) Dolgoznak a ruhádon? Már nyírják a birkát, a gyapjúhoz, mi? ;-) Mikor lesz kész és végül hol vettétek meg?
Én 2 üzletében voltam, az egyik a XIII. Hollán E. u. és Budai N. A. utca sarkán van, a másik a XIII. Dózsa Gy. 126. - Szabolcs u. sarka. (gondolom a honlapon fent van az összes cím: vanilin.hu)
Nekem másfél éve volt az esküvőm, és a kozmetikusom csinálta a sminkemet 6000 Ft-ért (plusz a próbasminkért is elkért azt hiszem egy ezrest). De nagyon szép lett, és ő is olyan profi anyagokkal dolgozik mint a profi sminkesek. Az alapozó eleve olyan cucc volt hogy feltette, alig látszott hogy van rajtam valami (nem volt vakolat) de mégis gyönyörően fedett. És a végén ő is szórt az arcomra egy fixáló spay-t, amitől még másnap reggel sem fénylett az arcom, csak a szemfesték kenődött el addigra egy kicsit. A rúzst meg kölcsönadta, és hétfőn visszavittem neki. Szóval sztem ha van egy jó kozmetikusotok, aki profi cuccokkal dolgozik (érdemes megkérdezni/megnézegetni hogy miket használ) akkor negyedannyiért ugyanolyan jó sminket csinál mint egy profi sminkes.
Szeretném kérni a segítségeteket. Olyan marcipán figurát - készítőt keresünk, aki csinál különleges marcipán díszt is a tortára, nem csak a hagyományosat.
Olyasmire gondoltunk, hogy a menyasszony áll és a gallérjánál fogva húzza a földön a vőlegényt vagy valami ilyesmi viccesre.
Hat nem egyszeru ez az eskuvoi video kereses. Az a baj, hogy sokszor nagyon rossz minoseguek a videok amik fel vannak rakva. Hiaba mondjatok, hogy a legjobb...valahogy nem latom az eredmenyt. Aztan meg egy olyan jobb hangulatot sem kapnak el, minidg elojon valami gagyi benne. Ez az eskszerviy ez nem hangzik rosszul ez jon most az eskuwo.hu utan/mellett az eskuvo videon belul. Fotos az mar van egyebkent.
A www.eskuwo.hu -s srac nagyon igenyes kepeket csinal es a megvagas is nagyon jo. Kedves srac egyebkent es nagyon jo meglatasai vannak. Az oldalon egyebkent lehet latni 2 videot is. Na a mienk is ilyesmi, csak kicsit masabb :) Az eredmeny elkepeszto szerintem. Szoval nyugodtan hivd fel ot es nem eroszak a disznótor. :)
Sziasztok! eskuvoi videost keresek. Felhivtam a felejthetetlen emleket, ami eleg draga, de nagyon profinak tunik, de sajna nem volt mar megfelelo idopont. Gondolom ismeritek oket. Aztan talaltam www.eskuwo.hu -t. Errol tudtok valamit? Ez is eleg profinak tunik.
"Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket ne vegyétek zokon, ágynemű, törülköző, étkészlet, nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon. Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba: előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged!"
"Ajándékon ne törd fejed, háztartásuk komplett, perselyünk viszont üres."
"Kedves Vendég, ne fáradjál, ajándékért ne szaladjál! Konyhánk teljes, felszerelt már, és más sincsen mire vágynánk, így ha nászajándékot hoznál, örömöt borítékkal okoznál! Megköszönjük kedvességed, s ígérjük, okosan fektetjük be!"