Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 164

Sosem tapasztaltam, hogy modival alpári lett volna.

Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 163

Mit mondtam?

Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 162

ha elveszítette a kontrollt, mindig aludni tért. :)"

Hát nem.

Olyankor szokott a legalpáribb lenni. Aztán kimagyarázza azzal, hogy mindenkinek tudni kell(ene) róla, hogy minden este totálkár....:)

Előzmény: Törölt nick (159)
búvár-halász Creative Commons License 2022.05.01 0 0 161

Ez így volt, szó mi szó.:)

Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 160

A modi azonosítás az egyik legsúlyosabb vétek a fórumon.

Asszem, repülni fox...

Előzmény: Je suis 168 (144)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 1 159

Nem ugyanaz a kategória. 

Kivételesen ismertem az előző nikkjét is, és ha elveszítette a kontrollt, mindig aludni tért. :)

Ja, és amennyit én láttam, modiknak sosem esett neki olyan durván.

Neked igen, meg még pár _nem barátjának_ a fórumon.

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 158

Leszarom, ha ignorálsz(persze nem), mert igazából neked címezve egy alapigazságot írtam.

Ne vergődj feleslegesen, mert nálam te csak egy labda vagy....

Előzmény: búvár-halász (157)
búvár-halász Creative Commons License 2022.05.01 0 1 157

Szólt itt valaki? Úgy látom, hozzám senki. Legyél boldog, én téged ignorállak, amíg élek, fórum-manipulátor.:)

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 156

Te ne tudnád, hogy az ember ittasan nem nagyon tudja kontrollálni magát?

Előzmény: búvár-halász (154)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 155

Igen, igazad van.

Ha Vitó ezeket a tanácsokat megfogadná, sokkal könnyebb élete lenne a fórumon.

Előzmény: búvár-halász (154)
búvár-halász Creative Commons License 2022.05.01 0 0 154

A legjobb, hogy ez a hsz.-ed bennmaradhatott, Számtalanszor kértem Vitótól, hogy ne hívja sánta-gecinek meg hasonlóknak a modikat, ittasan sem, mert abból semmi jó nem származhat rá (a lelkisben, nem vagyok amúgy közismert a fórumon, bár nyilván mint állandó probléma és erőforrás-lekötő, igen), és sosem hallgatott rám. Ha nem tisztelsz meg egy modit,, hogy emberként, humán lényként tekints rá- kivéve Murdert félig-, akkor mindegy az egész.

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 153

Járt az aktuálban is: 
Gaston Főbus

Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 152

MI igen, mi nem. :)

Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 151

MI még nicknevet is át tudott írni.

Lónyálas ecetflip 

Utoljára MI követte el azt, hogy átírt egy nickemet:

Bakarasz-ról Regelj másik nicket-re.

Előzmény: Törölt nick (149)
Kilroy Creative Commons License 2022.05.01 0 0 150

Ja ok, már kezdtem azt hinni...

Azért nem lehetett nehéz megtalálni :) Kösz, igyekszem nem elbukni :) Az lepett volna meg, ha találtál volna ilyet, ui. full poén volt a nick :D Ráadásul ahonnan vettem, az egy másik, szerintem szintén egyértelműen poén nick (igaz, hogy tiltott, de talán más okból és amúgy se gondoltam, hogy ettől már problémás lenne az enyém).

Amikor rákérdeztem, a reakció alapján azt kell hinnem, nem csak ott...

Értem :) Kötözködés még szándék szintjén sem volt amúgy az a nick, tényleg csak szimpla humor...

Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 149

A régi jó dolgokból nem maradt semmi. :)

Mi már nem kaptunk olyan admin-felületet, nikket pl sosem tudtunk törölni.

Előzmény: Je suis 168 (139)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 148

Nincs, persze.

A reklamálásod hatására egy röpke kereséssel eljutottam az ősnikkedhez (gratulálok, nem semmi ilyen alacsony regszámú nikket birtokolni), átfutottam a topikjait, nem találtam áldoktori tevékenységre utaló nyomokat, így én visszaengedtem volna.

A nem igazolt doktori cím használata csak a betegfórumokon problémás.

Mindegy, a kitiltó kollégával kötözködésnek vették, így értettem a közvetett epizódszerepedet, nem komolyan írtam.

Előzmény: Kilroy (141)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 -1 0 147

Vastagbőr.hu

Előzmény: Wic (145)
Wic Creative Commons License 2022.05.01 -2 0 146

Upsz...

:(

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (106)
Wic Creative Commons License 2022.05.01 -2 2 145

Hüminek volt egy trollkodósabb időszaka,

Ami ugye igazából öröktől van, és sose múlt el.

:P

Előzmény: Törölt nick (87)
Je suis 168 Creative Commons License 2022.05.01 0 0 144

Cenzorok pályafutását sosem követtem.

A M(esterséges un)I(ntelligencia) is csak azért maradt meg, mert más oldalakon is előkerült a vele kapcsolatos botrány.

Előzmény: Operator (143)
Operator Creative Commons License 2022.05.01 0 0 143

Tényleg lassú járatú vagy, ez kb. 10 éves ügy...:-)

Kilroy Creative Commons License 2022.05.01 0 0 142

Azért mert őstag vagyok, még nem tudok a moderátorok dolgainak részleteiről... mivel moderátor az nem vagyok :)

A traktor korrekt modi volt, amennyire emlékszem a tevékenységére, de már jó ideje szürke, ha jól tudom. Nem tudom, miért, ezt ti modik tudhatjátok jobban :)

Előzmény: Törölt nick (140)
Kilroy Creative Commons License 2022.05.01 0 0 141

De ennek nincs köze Hümi ordenáré, teraszos szövegéhez, nem? Az jóval korábban volt.

Amúgy hogy érted, hogy részben miattam is történt veled, ami? Egyébként szerintem se volt baj a nickkel, egyértelműen poén volt, de hát hivatalosan minden dr. meg prof. nickkel gond van, azt mondták. Ezért igazából amire fel csináltam, azzal a nickkel se volt gond, mégis az is tiltva van...

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 140

Talán Kilroy, mint őstag tud róla valamit.

Én (ezen a nikken) nem ismertem, de elképzelhető hogy egy másikon született újjá.

Je suis 168 Creative Commons License 2022.05.01 0 0 139

Akkoriban is volt példa (főleg a pol.fórumosok közt), hogy többezer kommenttel rendelkező nicket töröltek, mercsak. És már akkor is megvolt a lehetőség admin oldalon, hogy csak "törölt nick legyen", de a kommentek maradjanak)

Más...

Ezzel:

Nick:békésen szántogató traktor

Email: nem publikus Weboldal:
Bemutatkozás: A szovjet-kínai határon egy kínai tankokból álló egység megtámadott egy békésen szántogató traktort. A traktor viszonozta a tüzet, majd visszarepült a bázisára.

Hozzászólások (15458)

Státusz: Adminisztrátor(*)

Nyitott topikok

Topikgazda: [x]

mi történt? Tudja valaki? Látszik, hogy nem követem túlzottan a fórumot pár éve...

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 138

Egy bőbeszédű juzer életművének törlése egyrészt sok meló, másrészt tényleg komoly károkat okoz a fórum (utólagos) olvashatóságában.

Erre találták ki a fejlesztők a nikk öntörlést, de előtte kérheti bárki a hozzávezető nyomok (beírt emailcím, telszám, stb) törlését.

Ahhoz joga van mindenkinek, és meg is csinálják a modik.

Előzmény: Je suis 168 (137)
Je suis 168 Creative Commons License 2022.05.01 0 0 137

Csak mondom: a legtöbb fórumnak (ennek meg defőleg) a legnagyobb ellenségei a cenzorok. Nem a rendtartással van a baj, hanem az ú.n. szabályok önkényes és kettősmércéjű alkalmazásával.

Lásd (20+ éves történet) : lelkesen törölgetik a nem tetszőket. Jön valaki, akinek csak úgy elege lesz az egészből és kéri a törlését. "Nem!". Mi következik? Az illető trollkodni kezd, egyre durvábban, hogy elérje amit akart. Utána valamiért visszajön, akkor ugyanezek a névtelenségbe burkolódzó alakok már csak azért is... (hasonló sztorim van a prohardverről is, ott egy intruder2k5 nickű ámokfutó csinálja ugyanezt moderátori jogok birtokában - rajta kívül kb. senki sem szemétkedik a betévedőkkel, ennek meg ez az éltető eleme :D)

Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 136

Még egy apró epizódszereped neked is volt a színjátékban, Dr Sarlatán. :)

Szerintem semmi baj nem volt a nikkel, de mások azt feltételezték hogy műteni fogsz a betegfórumon. :D

Előzmény: Kilroy (134)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.01 0 0 135

Franc se gondolta bő 1 héttel ezelőtt, hogy megismétlődik a rózsák háborúja végjátéka, és a susnyásban végzem a fórum háta mögött (régi kedves ápoltakkal cseverészve), és már nincs az a ló, ami kihúzna innen. :D

Szürreál.

(nem kérek kioktatást történelemből, nem az erősségem, és nem is az a lényeg, csak valahonnan beugrott az országomat egy lóért :))

Előzmény: Je suis 168 (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!