A legjobb, hogy ez a hsz.-ed bennmaradhatott, Számtalanszor kértem Vitótól, hogy ne hívja sánta-gecinek meg hasonlóknak a modikat, ittasan sem, mert abból semmi jó nem származhat rá (a lelkisben, nem vagyok amúgy közismert a fórumon, bár nyilván mint állandó probléma és erőforrás-lekötő, igen), és sosem hallgatott rám. Ha nem tisztelsz meg egy modit,, hogy emberként, humán lényként tekints rá- kivéve Murdert félig-, akkor mindegy az egész.
Azért nem lehetett nehéz megtalálni :) Kösz, igyekszem nem elbukni :) Az lepett volna meg, ha találtál volna ilyet, ui. full poén volt a nick :D Ráadásul ahonnan vettem, az egy másik, szerintem szintén egyértelműen poén nick (igaz, hogy tiltott, de talán más okból és amúgy se gondoltam, hogy ettől már problémás lenne az enyém).
Amikor rákérdeztem, a reakció alapján azt kell hinnem, nem csak ott...
Értem :) Kötözködés még szándék szintjén sem volt amúgy az a nick, tényleg csak szimpla humor...
A reklamálásod hatására egy röpke kereséssel eljutottam az ősnikkedhez (gratulálok, nem semmi ilyen alacsony regszámú nikket birtokolni), átfutottam a topikjait, nem találtam áldoktori tevékenységre utaló nyomokat, így én visszaengedtem volna.
A nem igazolt doktori cím használata csak a betegfórumokon problémás.
Mindegy, a kitiltó kollégával kötözködésnek vették, így értettem a közvetett epizódszerepedet, nem komolyan írtam.
Azért mert őstag vagyok, még nem tudok a moderátorok dolgainak részleteiről... mivel moderátor az nem vagyok :)
A traktor korrekt modi volt, amennyire emlékszem a tevékenységére, de már jó ideje szürke, ha jól tudom. Nem tudom, miért, ezt ti modik tudhatjátok jobban :)
De ennek nincs köze Hümi ordenáré, teraszos szövegéhez, nem? Az jóval korábban volt.
Amúgy hogy érted, hogy részben miattam is történt veled, ami? Egyébként szerintem se volt baj a nickkel, egyértelműen poén volt, de hát hivatalosan minden dr. meg prof. nickkel gond van, azt mondták. Ezért igazából amire fel csináltam, azzal a nickkel se volt gond, mégis az is tiltva van...
Akkoriban is volt példa (főleg a pol.fórumosok közt), hogy többezer kommenttel rendelkező nicket töröltek, mercsak. És már akkor is megvolt a lehetőség admin oldalon, hogy csak "törölt nick legyen", de a kommentek maradjanak)
Más...
Ezzel:
Nick:békésen szántogató traktor
Email: nem publikus Weboldal: Bemutatkozás: A szovjet-kínai határon egy kínai tankokból álló egység megtámadott egy békésen szántogató traktort. A traktor viszonozta a tüzet, majd visszarepült a bázisára.
Csak mondom: a legtöbb fórumnak (ennek meg defőleg) a legnagyobb ellenségei a cenzorok. Nem a rendtartással van a baj, hanem az ú.n. szabályok önkényes és kettősmércéjű alkalmazásával.
Lásd (20+ éves történet) : lelkesen törölgetik a nem tetszőket. Jön valaki, akinek csak úgy elege lesz az egészből és kéri a törlését. "Nem!". Mi következik? Az illető trollkodni kezd, egyre durvábban, hogy elérje amit akart. Utána valamiért visszajön, akkor ugyanezek a névtelenségbe burkolódzó alakok már csak azért is... (hasonló sztorim van a prohardverről is, ott egy intruder2k5 nickű ámokfutó csinálja ugyanezt moderátori jogok birtokában - rajta kívül kb. senki sem szemétkedik a betévedőkkel, ennek meg ez az éltető eleme :D)
Franc se gondolta bő 1 héttel ezelőtt, hogy megismétlődik a rózsák háborúja végjátéka, és a susnyásban végzem a fórum háta mögött (régi kedves ápoltakkal cseverészve), és már nincs az a ló, ami kihúzna innen. :D
Szürreál.
(nem kérek kioktatást történelemből, nem az erősségem, és nem is az a lényeg, csak valahonnan beugrott az országomat egy lóért :))