Hát lehet, hogy ez van mögötte, de azért csináltunk már ott teltházat a vendégben. Azt azért nem hiszem, hogy jobb a b.őrön spórolni, mint beszedni a teltházért a jegy- és büfébevételt. Persze, most lehet, hogy nem lenne tele. De ezt simán ki lehet küszöbölni azzal (amit most is csinálnak), hogy nincs helyszíni jegyárusítás és akkor előre tudják hány főre kell számolni.
kevesebb jegyet is elég nekik adni, es igy gondolom kevesebb embert kell fizetniuk biztonsagi szemelyzetkent. Meg gondolják, ez a mennyiség is alig fogy el majd.
Mondjuk engem hergelni nem tud.. szerencsére épp csak vártam valamire, úgyhogy az időmből kitelt ide irogatni.. :) csak kicsit jobb lenne, ha normálisan lehetne itt beszélgetni és nem itt is lesüllyedne minden a bb1-es színvonalra. Engem tényleg érdekelne, hogy mi az oka a kevesebb jegynek. Ha egyáltalán nem én emlékszem rosszul és tavaly is ennyi volt. Én tudtam venni, meg ahogy nézem, még van pár szabad hely, csak egyszerűen kíváncsi lennék az okára.
Koszonom bohoc sarga de nem elek az adomanygyujtessel…de ha kell mi ossze dobunk nektek egy rendes koreora mert amiket csinaltok még szurkolasotoknal is gyengebb…
Akinek az okoz oromet, hogy nevtelenul hergel masokat az az eletben negy nagy nulla. neki ez okozza a lelki beket, igy tud egy kicsit tagja lenni a tarsadalomnak.
Ha latnatok egy kepet rola talan meg gyujtest is szerveznetek neki...
Hát igen.. én is erről beszélek, ovi pillangó csoport. Főleg, hogy a saját szánalmas viselkedéseteket próbálod kivetíteni ránk, amikor fel se merült itt hasonló.. Ez olyan körmendi, nem falcos stílus. Lehet, hogy nehéz megérteni, de a felnőtt emberek szeretnek normálisan megbeszélni dolgokat.. ;) Elég gagyi, hogy mostmár csak annyi telik a körmendiektől, hogy szétbasszák az index fórumot is.. Jó lenne, ha mindenki a saját keresztjét viselné itt is.. pl. Téged a Körmend-topic :P
Mivel ez egy "sárga" fórum.. :D Bár megértem, hogy Te is inkább nonstop a Falcoval foglalkozol! :D Ezzel nincs is semmi baj, csak ezekkel az óvodás, amúgy ide nem illő, "beszólásnak" gondolt logikátlan kommentjeiddel örvendeztethetnéd sajátjaidat inkább.. :)