Lol. A részvények brutál emelkedésben vannak, és maradnak.
Nézzük a legutóbbi értesítésemet!
Tisztelt Ügyfelünk!
A(z) Demográfia Részvény eszközalap (DMA) eszközalap a megfigyelési időtartam legmagasabb árfolyamához viszonyítva (2020.10.30. 2,573026) az Ön által megadott, 10%-os mértéken felül emelkedett. Az aktuális árfolyam: 2020.11.27. 2,830527.
Felhívjuk figyelmét, hogy az eszközalapok átváltását vagy átirányítását kérheti a www.allianz.hu weboldalról letöltött vonatkozó nyilatkozat kitöltésével és az Allianz részére való eljuttatásával, vagy közvetlenül Netpartneren keresztül.
Üdvözlettel:
Allianz Hungária Zrt. 1087 Budapest VIII., Könyves Kálmán krt. 48-52. H-1368 Budapest, Pf.191. Telefon: +36 1 421 1 421 Internet: www.allianz.hu
a 25 ország kilép, csinálnak egy új EU-t, mi meg kimaradunk belőle. "
Ezt írtad, ez szerződés felmondása, mi vagyunk birtokon belül, minden kárunkat meg kell téríteni, és semmi olyat nem csinálhatnak amely hasonlít az EU-ra.
Miért kéne lelépési pénzt fizetniük? Semmi okuk rá. A gyárakat pedig a németek el tudják költöztetni simán, azon nincs magyar állami tulajdon, minden az övék.
Jó, hogy odaírtad: az LMP alapítója, mert már nem is tagja, egy hiteltelen senki. Aki ezerszer népszerűtlenebb ebben az országban, mint ahogy sejtitek.
Persze, kitűztétek a zászlótokra, értem én. Mindig is Fidesz-csicska volt az LMP, amíg ő volt az elnöke és nekik köszönhetjük a 2018-as választást is, nem is felejtette el senki.
Schiffer András ügyvéd, a Lehet Más a Politika (LMP) alapítója, majd társelnöke szúrós megjegyzést fűzött a brüsszeli házibuli szervezőjének megállapításához a Facebookon.
"Azt nyilatkozza a brüsszeli partiszervező a rendőrségi rajtaütésről: »Tulajdonképpen az én partimat felhasználva támadták a homoszexuális közösséget. Az LMBT-emberekre támadtak ezzel, itt Brüsszelben.«
A sztori most úgy lenne kerek, ha ezek után Magyarország kezdeményezne jogállamisági eljárást Belgiummal szemben” – kommentálta az expolitikus.