> Attol a pillanattol kell foglalkozni vele, ha az olimpikon magánemberként való megnyilatkozása nemzetközi feszültséget és kiutasitást kelt.
ha en maganemberkent leirom, hogy kibaszott kinaiak, akkor magasrol szarom le, hogy az milyen nemzetkozi feszultseget general. (amugy az egvilagon semmilyet) napjaban kb szazmillio ember irja le, hogy kibaszott kina. vannak olyan dolgok, amiket el kell engedni. ez is egy ilyen ugy. kiposztolta, hogy kibaszott kina, 20 perc mulva a kutya nem foglalkozott volna ezzel, ha nem kerekedik belole "hu de megsertodtem" ugy. a kinaiak soprogessenek sajat hazuk tajan otthon, nezzek meg mi tortenik hong kongban, mi tortenik az ujgurokkal, mi tortenik az atnevelo taborokkal, az emberi jogokkal az orszagban, a kinai kornyezetvedelemmel ..., me egy balfasz gyerek kibaszottkina posztjabol krealjanak vilaghaborut. lofasz a seggukbe.
> Biztos forrásból tudom, hogy Borkai nem polgármesteri minőségben, hanem magánemberként dugott félre.
ez pontosan igy van, magam se gondoltam maskepp. lopni ellenben polgarmesteri minosegben lopott, hiszen maganemberkent legfeljebb ket zsomlet tudott volna lopni a tescobol. a felrebaszos hetvege tizmillios szamlajat nem maganemberkent fizette, hiszen maganemberkent a fizeteset leadta otthon a nejenek, hanem a polgarmesteri minosegeben korrupcioval es lopassal szerzett milliardokbol fedezte.
Szégyellném, ha úgy neveltem volna a gyerekemet, hogy vénségemre nem ő etet engem, hanem én őt. Az önkéntes is kap a havi hatvanezerből, ami a propagandistáknak jár? Az legfeljebb a rezsi felének kifizetésére elég, enni már nem jut. Igaz elképzelhető a falvakban nem így van. Fűtenek a lószarral, isszák a kútvizet, legfeljebb az áramot kell kifizetni, de az meg ingyen van a kultúrházban, meg a net is.
Hagyd rá! A vénasszony nem bírja abbahagyni. Azt hiszi az nyeri meg a vitát, aki utoljára szól valami marhaságot. Fel nem fogja, hogy egy kicsit is okos ember nem játszik feleselőst. Főleg nem az ő stílusában. Egyszerűen nem éri fel. Neki a lényeg, ő mondja utoljára, bármi is az.Azt hiszi akkor ő nyert. Nem véletlenül van annyi neve. Ez a nyomorult élete.
Neki volt annyi esze, hogy nem áll neki megmagyarázni, hogy miért nem sértő a kibaszottkínázás, amin megsértődött legalább egy kínai. A fórumballiberális szerint ez irtó laza, vicces szófordulat.
És ezt éppen te monodod? Pedig nem sok olyan élményed lehetett az életben, hogy azt mondták, okos vagy kislányom. Miért hiszed, ha itt ostoba panelekkel operálsz, amit egy kanmajom is be tud tanulni, akkor majd oksnak látszol?