Egyre inkább hihető, hogy ez a bugris szándékosan tesz tönkre mindent, amit csak lehet.
Az a kérdés, hogy ez mennyire Putyin cárevics kottája szerint történik?
Kbsztt szaudarábia? Embert fűrészelve adnak pofont alapértéknek, az életnek ...
A falépítés kamura kizárólag a szavazatokért volt szüksége!!
Ezért áll most az élet az államigazgatásban.
De ettől még ott lebeg a feje felett, es egyre több a bizonyíték (amiket minden áron akadályoz, hogy el kell számolnia róluk), h az oroszok nélkül nem lenne elnök.
Az persze az ő malmára hajtja a vizet, h a törvenyhozás nem 100 méteres spintfutáskent üzemel náluk se!!
Nagyon még engem sem, pedig én valahol a polgári középrétegben vagyok. A családom a fontos, nagyjából jól megy, a lóvét megkeresem, a törvényeket betartom nagyjából, hát ki a faszt érdekelnek a közigazgatási bíróságok vagy, hogy elzavarják a CEU-t.
Igaz, hogy Trump az elitből jött, de jól játssza az elitellenest. A politika meg olyan, amilyet az emberek szeretnének. Az a fennkölt lófasz, amiről a liberálisok beszélnek senkit sem érdekel, mert nem érinti.
Ha az elitet őmaga jelenti, akkor az ok., ha Te keresztezed az útját üzletben, politikában, igazságszolgáltatásban, akkor eltakarít, ha az érdekét szolgálod, akkor átmenetilég TESÓ vagy ...
Persze a politika nem apácazárda, de nem is elmebetegek játszótere!!
Én úgy látom helyes az irány, de ez egyébbként teljesen lényegtelen kérdés. A lényeges az alkotmány követése, betartása, nem pedig a jón és rosszon való moralizálás. Ami most előtérben lévő kérdés, a határkerités. Az USA jogszabályai azt mondják, hogy bevándorolni csak érvényes vizummal lehet, egyébbként a tartózkodás bűncselekmény - aminek betartatása a végrehajtó hatalom alapfeladata. A határkerités ennek az egyik legolcsóbb megoldása, amin persze lehet vitatkozni, csak éppen dönteni nem akárki dönthet. Másrészt százmilliárdok mennek el arra, hogy az usa a föld másik oldalán fegyveresen érvényesiti a saját érdekét (az megint csak nem ötletbörze kérdése mi az érdeke, mert törvényi szinten a Kongresszus, végrehajtó szinten az Elnök dönti el). Ráadásul a fél világ évtizedek óta azon zokog, hogy az usa a világ csendőre. Itt az óriási alkalom csökkenteni a külföldi jelenlétet és belső célokra költeni azt a pénzt, a távoli vidékek területi érdekét pedig megvédik az ottlakók - ennek csak tapsolni lehet.
De mondom ez lényegtelen - a lényeges az, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke aki az alkotmány révén a végrehajó hatalmat birtokolja, ezt látja helyes útnak - oszt jónapot.
Most ami történik az az, hogy az átlagember megelégelte az elitet, de megelégelte a kommunizmust is, most valami alakul, amit még én sem tudok mi lesz, de egyik sem.
Azon gondolkodom mindig, miért a non plus ultra nálatok a liberalizmus? Nem lesz tovább fejlődés? De lesz, a történelem nem áll meg. A liberalizmus nagyon hasonló a kommunizmushoz, mindenki mesterségesen egyenlő, de a természet és a világ nem így működik.
Nincs ezen mit filózni, most nincs más, ami meg lesz azt nem tudhatjuk. Amikor majd tudhatjuk akkor azt nem tudjuk, hogy a szavazók majd kire szavaznak, aztán egyszer majd megtudjuk és akire szavaztak az lesz az elnök - aki bárki is legyen, de az isten óvja és segitse az Államok szolgálatában!