Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 0 2 3407

Akinek Guy Verhofstadt a barátja, annak nincsen szüksége ellenségre. :-)

Előzmény: Törölt nick (3403)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.11.23 0 3 3406

jól ismerjük ezt a jómadarat, elhúzhatna Európából az elvtársaival együtt

Előzmény: Törölt nick (3404)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 0 1 3405

Brüsszeli propahanta. Unalmas. Liberális seggnyalás. A brüsszeli aparátus faszának leszopása.

Még is mitől lesz jobb szegény katalánoknak, attól, hogy az Európai Unió kijelenti, hogy egyenlőség
van meg humanista társadalom szóban, csak a valóságban mindössze a hatalom fenntartása
a fontos, és le van tojva az ember?

Na, erre feleljél, Vili a véreb!

A valóság más: szabadságot akarnak a katalánok, értve?  És azt , hogy maguk dönthessenek
a sorsukról, nem akarnak spanyol gyarmat lenni és nem akarnak brüsszeli gyarmat lenni.

Mindegy, hogy a liberálisok milyen hazug szavakkal akarják átmagyarázni a valóságot.

Katalónia jelenleg egy európai uniós gyarmat. És szabadok akarnak lenni.

És el fogják küldeni a halál faszára ezt a liberális nőszemélyt, ha erőszakkal akarja
a torkukon lenyomni a nagy európai egységet!

Előzmény: Törölt nick (3400)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 -2 0 3404

(és ha valaki nem tudná:

Guy Verhofstadt, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoport vezetője a Twitteren azt közölte:

"Kérésemre az Európai Parlament elnöke magához kéreti Magyarország uniós nagykövetét annak érdekében, hogy leállítsák az úgynevezett „nemzeti konzultációt” Soros ellen."

vele is találkozott Inés)

Előzmény: Törölt nick (3403)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 -2 0 3403

ezt nézd és olvasd swordfish!

"nagyszerű találkozóm volt guy verhovstadt-tal, a kihívásokat és a céljainkat vitattuk meg

a populizmus és a  nacionalizmus nagy fenyegetés európára nézve"

Inés Arrimadas

Előzmény: The Lazy SwordFish (3395)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 -1 0 3402

(leegyszerűsítettem, spanyol gazdaság része de részben autonóm, hatással van spanyolországra, unióra, gondoltam ez mindenkinek nyilvánvaló, de hát tévedtem.

viszont rendhagyó módon lesz még egy kép, főképp swordfishnek ajándék!

Előzmény: grálizidor (3401)
grálizidor Creative Commons License 2017.11.23 0 1 3401

Brüsszel aggódik a katalán gazdaság miatt, egyértelműek számára a problémák," 

Nahát, katalán gazdaság az van, autonómia meg nincs! Hogy van ez?

Előzmény: Törölt nick (3400)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 -2 0 3400

(többféle forrásból)

...Ma az európai parlamentben elmagyaráztam a reformprojektünket

..Olyan üzenetet hoztam brüsszelbe, mely olyan európai értékeken alapul, mint a szolidaritás, a demokrácia , az egység. El kell érni, hogy itt, európa szívében azon katalán többség hangja is hallattszon, akik magukat egyszerre érzik katalánnak, spanyolnak és európainak. Puigdemont politikája, a nacionalizmus az európai unió antitézise. Vannak problémák spanyolországban, például az autonóm közösségek finanszírozásának módja, egyebek mellet, de én a reformokban hiszek. Spanyolországot reformálni kell, nem szétszakítani.

Brüsszel aggódik a katalán gazdaság miatt, egyértelműek számára a problémák, melyet a bizonytalanság és a politikai stabilitás hiánya okozott . nem engedhetünk meg újabb négy hasonló évet, Vessünk véget ennek és kezdődjön egy új időszak december 21. től...."

inés arrimadas

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.23 -1 0 3399

majd ha lesz kedvem, lesznek képek, de nem itt, ide csak linkelem őket.

most ontopicra váltunk.

Előzmény: grálizidor (3397)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.11.23 0 0 3398

Tehat megint igazam volt, nyugoskodsz az arcoldali landolas miatt topikugyileg.

Majd maskor nem irogatsz okorsegeket a topikcimbe.

Előzmény: The Lazy SwordFish (3390)
grálizidor Creative Commons License 2017.11.23 0 0 3397
Előzmény: Törölt nick (3393)
grálizidor Creative Commons License 2017.11.23 0 0 3396

A gazdagabbak nőkkel is közösülnek, ráadásul többel, ezekből lesz a rengeteg szabad ISIS harcos.)

Előzmény: Törölt nick (3394)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2017.11.22 0 0 3395

Egy liberális feminácitól nem is várok mást. :-)

Előzmény: Törölt nick (3393)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.22 -2 0 3394

ne tevebaszózz!

Előzmény: The Lazy SwordFish (3392)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.22 -1 1 3393

és jól elvan a franco-időkből ittmaradt emberekkel teli jobbos, nacionalista spanyol vezetéssel

Előzmény: The Lazy SwordFish (3391)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2017.11.22 0 0 3392

katalóniában a többség katalán, spanyol és európai is egyben, egy újjáépülő katalónia európa egyik motorja lehetne, fontos szerepet játszhatna a jövőt jelentő, nagyszerű "európa-projekt" kivitelezésében

Hogyne, Inés drága!   Amikor a Guardia Civil, a spanyol csendőrség tevebaszó afrikai arab
migránsokat utaztat a katalán városokba, az biztosan a nagyszerű Európai projekt része, ugyebár!
Ezt már csak a főnököd, az USE-párti Mariano Rajoy hiszi el neked, szépségem! :-))

Előzmény: Törölt nick (3388)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2017.11.22 0 0 3391

A csaj az Európai Egyesült Államok híve és liberális.

Kell még valamit mondanom, Ildikó? :-)

Előzmény: Aurelius Respectus (3389)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2017.11.22 0 0 3390

Lajos, csak azért nem szólok be neked durvábban, mert Jobbikos lettél és az már fejlődés,
a te szinteden. >:-)

A végén még kiderűl, hogy valamennyire mégis magyar voltál, csak hát balliberális lettél. A fixációd
a putrisor miatt elnézhető valamennyire, azért emlegeted folyton. >:-DDDD

Ami a sikertelenséget illeti, nem én akartam a Peterboroughi putrisorra költözni Nógrád megyéből.
>:-D

Pest Megye, ahol én élek, Peterboroughoz képest Bécsnek számítana (mármint a régi Bécsnek),
ezért nekem eszem ágában nem lenne odamenni, ahová te mentél. :-D

A topik nagyon is aktuális, ugyanis az Európai Unió a szétesés szélén áll. Ami meg a katalánokat
illeti, egyenlőre ők állnak nyerésre a játszmában, a lázadásuk tehát sikeres volt és sikerült
bónuszként ezt polgárháború nélkűl megoldani eddig. :-))

Az Inés csaj egyre jobb nő, de kár , hogy esze annyi van, mint a Szabó Tímeának itthon, és ugyannyira eszetlenűl USE párti, mint az itthoni libsi nők, csak ezeknél a nőknél Inés legalább
jobban néz ki. Demeter Márta van nálunk ezen a szinten, csak ő meg okosabb, mint Inés mert
a süllyedő hajót legalább van esze otthagyni.

Inést lassan meg fogom kedvelni. Verhofstadt helyén jól mutatna az Európai Bizottságban. Hülyeségeket ugyanúgy tudna dumálni, de Inés sokkal csinosabb, mint Guy. 2019-ig elnézegetném
szívesen az összeomló Európai Bizottság élén, mielőtt átveszi a helyét Silvio Berlusconi, az olasz
csődör, Trump, Orbán és Putyin haverja. >:-DD

Előzmény: Luis Nevis (3386)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.11.22 0 2 3389

nagyszerű "európa-projekt"

ha valaki képest ezt állítani, minden gazemberségre kész

Előzmény: Törölt nick (3388)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.22 -2 0 3388

Inés Arrimadas az általa "európa szívének" nevezett Brüsszelbe utazott és európai vezetőkkel találkozott, találkozik.

Akivel beszél, biztosítja arról, hogy katalóniában a többség katalán, spanyol és európai is egyben, egy újjáépülő katalónia európa egyik motorja lehetne,  fontos szerepet játszhatna a jövőt jelentő, nagyszerű "európa-projekt" kivitelezésében

Luis Nevis Creative Commons License 2017.11.21 -1 0 3386

Ennyire zokon vetted a méretes pofáraesést a topikoddal vagy mi történt?

Előzmény: The Lazy SwordFish (3385)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2017.11.21 0 1 3385

Lehetséges, bár a stílusuk rohadtul hasonlít, ahogyan lenácizzák a jobboldalt. Igaz, a liberálisok
ebben nagyon hasonlóak.

Pl. a Lajost is összekevertem egy másik nyikkel, akiről végül Árpádné világosított fel, hogy
Andrisskát ne keverjük már össze a Lajossal. Előbbi nikk még Lajosnál is butább , mert
csak orbán gecizéséről tud dumálni. Igaz, conductort se láttam képeket betenni csajokról,
de ettől még gondolhattam azt, hogy több felé partizánkodik, mert a stílus, az rohadtúl
hasonlított.

Előzmény: Törölt nick (3378)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.21 -1 0 3384

nem érdekel különösebben

de remekül modellez sokmindent

van ott jobbos "nagyspanyol" nacionalizmus, van mindent szétverő idióta etnicizmus csak ott balos színezettel, nem úgy mint nálunk, tökéletesen megfigyelhető, mennyi kárt okoz a hülyeség, és mennyire önzők a különféle rétegek, mennyire nem érdekli őket, az átlagos, egyszerű polgárnak mi az érdeke, mi lenne a jó.

tanulságos a magyaroknak is:)

Előzmény: Hesperia 2 (3381)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.21 0 0 3383

Én meg pont azt vártam Vilitől, hogy végre valami feslett erkölcsű, ámde buja nőkről tegyen be képeket - asszed tesz be ilyeneket?

Előzmény: Hesperia 2 (3377)
Hesperia 2 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 3381

És ez a spanyol-katalán zóna miért érdekel ennyire? (Komolyan kérdem.)

Előzmény: Törölt nick (3380)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.21 -1 0 3380

nagyon sajnálom mindegyiket, akit valami kár ér, rohingya vagy sem, de az igazság az, hogy az a vidék nem igazán érdekel, ahogy fekete-afrika és számos más vidék sem.

ha a világ népessége tizedére csökkenne, na akkor örülnék valamennyire.

Előzmény: Hesperia 2 (3377)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.21 -1 0 3379

te miért haragszol rá annyira? nekem inkább kellene, mert hát ő széljobbos

mondjuk inés is jobboldali bizonyos értelemben, az egész pártjával együtt, volt egy náci tagjuk is régen, de már ezeken túlléptek---meg katalóniában a keményen antiszeparatistákat leszéljobbosozzák

a szeparatistákat meg nacionalistázzák, holott éppen az unionista spanyol kormány a nacionalista, emezek inkább etnicisták, stb.

inés régésznek készült anno, csak hát mégsem az lett, jogászkodás-politikusság jobban fizet:)))

Előzmény: Hesperia 2 (3375)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.21 0 1 3378

Miss Trelease nem Glavi, két külön ember, Ember!

Előzmény: The Lazy SwordFish (3353)
Hesperia 2 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 3377

Hát igen, közben néztem, próbáltam keresni neki valami fogára valót. De látom, hogy nem eléggé dekoratívak. Meg ugye Vili az ápolt, jól öltözött lányok iránt érdeklődik (ezért is jön be neki annyira a szappanopera-vonal), ezek meg szegények mind eléggé elhanyagoltak.

Előzmény: Aurelius Respectus (3373)
Hesperia 2 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 3376

Jó, hát azért tudom, hogy annyira nem vagy perverz.

Előzmény: Törölt nick (3374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!