én nem szoktam vadászni, de szívesen kimegyek haverokkal és utána a barbecuenál nincs jobb. Amit fognak mindig a szabadban kell elkészíteni fűszerezve, parázsnál.
Az itteni halfogás sosem a horgászat, a neve pesca subacquea és hogy értsd, itt látsz róla képeket:
ezt en is tudom , meg az aktualpolitikaban vagyunk , en csak azt szerettem volna hogy itt KEVES legyen a politika , de igazad van , csinaljatok amit akartok ha nem eleg masik 888 topik a polidilire
A topik egy dalról szólt meg arról hogy Magyarország halszagú. Ha kinyitod azt a cikket, abban pontosan a halszagú dalt tárgyalja egy liberált fórumtársunk.
ha beleolvasol, ez nem off............. szerintem kérj tőle elnézést, hogy békesség legyen a fórumon. Az a normális ha különböző nézetű fórumtársak barátságosan tudnak beszélgetni. Ettől maradunk emberek.
Nekem is melozni kell néha, na meg kihasználjuk az utolsó hetet még úszásra fürdésre. Szomorúan hallom a hurrikánt de szerencse hogy megmenekültél. Ha annyira kegyetlen az ottani társadalom, hogy ha épp nincs pénzed utcán kell csövezni akkor sürgősen otthagynám, mert pokoli hely lehet.
Nem tom milyen egy hurrikán, mert errefele ilyen nincs. Nem is hiányzik. Kisebb vihar évente talán eccer van.
Amúgy nálatok ilyenkor milyen az idő?
Most pedig hogy témánál maradjunk, bemutatom a harcsa rituális megcsókolása című képet.
Úgy látszik, óriási fejetlenség lett úrrá a VI–VII. kerületi ügyészségen annak kapcsán, mit kezdjenek Tényi Istvánnak, a Fidesz tagjának feljelentésével, amit az 1956-os emlékdal költségei miatt tett hűtlen kezelés gyanúja miatt - írta a Magyar Nemzet.
en most majdnem rafaragtam , matthew hurrikan van , epphogy sikerult kivennem egy szobat mert keszpenzem szinte semmi , a bankok zarva , ha nem lenne egy hitelkartyam az utcan csoveznek , de mazlim volt
Ilyet kajálunk itthon is, a feta, a kecskesajt, az olajbogyó stimmel, széttépett salátalevelek helyett ruccola.... csak tengeri halból.. édesvízi halakat felénk nem eszik az ízük miatt...