"Én egy kicsit mindig csalódott vagyok, ha a részvételi arány kevesebb, mint száz százalék, mert abból indulok ki, hogy Magyarország jövőjéről van szó. Még csak nem is a saját személyes jövőnkről, hanem a gyermekeinkéről és az unokáinkéról, egy nagy horderejű ügyről. Nekem csalódás egyetlen olyan ember is, aki nem érdeklődik a saját hazája sorsa iránt.Ezért természetesen a százszázalékos részvétellel lennék elégedett, de pontosan tudom, hogy ez a politikai realitásoktól messze áll."
Talán így te is értelmezni tudod, én tudom, hogy nem érdeked.
Na ja , és hatezer magyar sofőrt meg kirúgni , mert az ukránok olcsóbban dolgoznának ... A szarházi persze , hogy hallgat mert kiderült az első dolga kormánymegbízottként a saját zsebébe tömni vagy hatmilliárd forintot az általa kitalált törvénymódosítás által ...
... azt , hogy a kormány csak a vállalkozók kérését teljesíti ... bár egy vállalkozót sem említett példaként , aki könyörgött az ukrán munkaerőért ;-P bár vicces , hogy a könnyített munkavállalás mellé még jó pár egyéb juttatás is belefért .
A minap beszélgettem egy építőipari vállalkozóval , aki szidta , mint a bokrot Orbánékat , hogy a közmunka mekkora baromság , mert emiatt nem kap segédmunkásokat az építkezésre , mert ugye az amőbáknak bőven elég amit ott kapnak a napi berúgásra és hülyék lennének gürizni a betonkeverő mellett .
Durvul a liberónáczik népszavazási kampánya. Mindent és mindenkit ócsárolnak és sárral dobálnak, akik kiállnak a magyarság és a magyar kultúra ügyéért. Tehetetlen dühükben, aljas hazudozást folytatnak. Európa és az európai kereszténység értékei végveszélyben vannak, amit bagatellizálni próbálnak. A bevándoroltatottak által, tömegesen elkövetett, erőszakos bűncselekményeket elhallgatni, megmásítani próbálják.
Esélytelenek, de nemzetárulásukkal mérgezik a közéletet.
Ezért is megyek el az egész családommal, október másodikán szavazni.
Én úgy gondolom, hogy azzal kéne a világ okosainak ezer gondolkodni, hogy miként tartsák otthon a menekülőket, vagy legalább a kényszerből, mert ütik verik, megerőszakolják, éheztetik, vagy nincs ivóvize útnak indulókat.
A magyaroknak meg főleg, hisz van kerítés, biztonságos az ország, és tény hogy nálunk okosabbak nincsenek, csak a Marson.:))