Keresés

Részletes keresés

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 308
Előzmény: Törölt nick (305)
ooloo Creative Commons License 2016.05.28 -1 0 307

A pénze működni fog tovább (vélhetően általa gondosan kiválasztott kezekben).

Előzmény: Törölt nick (305)
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 306

Csak azt nem értem, hogy ki vert kit egy hallókészülékkel:DDDD

Előzmény: martinaxe7 (303)
gillotine Creative Commons License 2016.05.28 -1 0 304

ti meg lélegeztetőgépeket vennétek inkább.

Errôl talán kérdezd Szijjártót! 

Előzmény: Haragossy Dezső (289)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.05.28 0 0 303

Soros bűne ennek a kopasznak a pénzelése

Küldte volna el a sunyiba!

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 302

Semmi gond, csak égnek, mint a rongy. Én meg jókat derülök ezen

Előzmény: Törölt nick (300)
ooloo Creative Commons License 2016.05.28 -1 0 301

Soros már 1988-ban sem rejtőzködött.

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 299

Lelepőlező videó

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 298

A 1988. május 4-én írt III/III-87/5.-as jelentés beszámol arról, hogy

„Soros György f. hó 5-én felkeresi a Rajk László Szakkollégiumot, ahová a Jogász Szakkollégiumból is várnak hallgatókat. A találkozón a fiatalok beszámolnak a kollégium működéséről általában és az alapítványból kapott támogatás felhasználásáról. A Soros Alapítvány titkársága képviseletében jelen lesz Kardos László és Vásárhelyi Miklós. Kardos kívánsága, hogy a Jogász Szakkollégium képviselői között jelen legyen Kövér László és Orbán Viktor (mindketten a Fidesz szervezői) is. Az információ forrása megbízható; tartalma részben ellenőrzött. Intézkedés: megszervezik a találkozó operatív ellenőrzését.”

A találkozón Kövérnek és Orbánnak be kellett számolnia annak a 400 ezer forintos támogatásnak a felhasználásáról, amit a Bibó István Szakkollégium 1987-ben kapott a Soros Alapítványtól a Századvég című kiadványsorozat elkészítésére. 

444

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 297

Orbán: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat

Lázár János kért leigazítást a miniszterelnöktől az erkölcsii dilemmában. Tovább »

forrás: Index.hu

Lol:DDD

Ez már vérciki

Előzmény: isauragyűjt (296)
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.28 0 0 296

A kormányszóvivőt 23 millióval támogatta Soros

Kovács Zoltántól pár napja megkérdezték, hogy mennyivel tartozik a főmumusnak, de nem árulta el. A Magyar Nemzet viszont kiszámolta. Tovább »

forrás: Index.hu

John Doe(520i) Creative Commons License 2016.05.27 0 0 295

"...Mindeközben a magyar ellenzéki pártok és a ma már egyértelműen ötödik hadoszlopként működő „civil” szervezetek lesik a fejleményeket, mindent megtesznek a kormány, sőt az ország gyengítése érdekében, s mivel tudják, hogy a nép bizalmából nem kerülhetnek hatalomra, ezért szívesen megelégednének a remélt majdani gyarmati birodalom magyar helytartói tisztségeivel is..."

vs

"Tavalyi panaszom nyomán az Európai Bizottság ma kötelezettségszegési eljárást indított a magyar kormánnyal szemben a roma gyerekek iskolai szegregációja miatt. Kár, hogy Brüsszelnek kell rászorítani a magyar kormányt a szegregáció felszámolására, és nem maguktól értik, hogy a szegregált oktatás minden szempontból alacsonyabb hatékonyságú és rosszabb következményekkel jár. Ha valaha egy pillantást vetettek volna a finn oktatási rendszerre, akkor ők is tudnák."

Jávor Benny

ys7hg1 Creative Commons License 2016.05.27 0 1 294

sajnos hogy az orszagot vezette , de 2010 ota a fidesz es igy a nemzet legnagyobb nyeresege hogy ez a hulye fleto tovabb politizal mert lehet vele remisztgetni 

Előzmény: ys7hg1 (293)
ys7hg1 Creative Commons License 2016.05.27 0 0 293

fleto sajnos tenyleg beteg agyilag

Előzmény: Haragossy Dezső (292)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 0 292

"És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek. Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól, meg a jobboldaltól és tanulja most már meg magát nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádtam. Életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálok."

Előzmény: voks02 (291)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 291

Inkább völgyhidat a mezőbe.

Ha egyszer a Fidesz azt akarta.

Előzmény: ötmilliárdkevés (290)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2016.05.26 0 0 290

ti meg lélegeztetőgépeket vennétek inkább.

Lélegeztetőgépeket se.

Inkább völgyhidat a mezőbe.

Előzmény: Haragossy Dezső (289)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 1 289

Én azt látom, hogy a Zeneakadémia 13 milliárdos felújítást, csodazongorát kapott (az MNB-től), hazahozták a Seuso-kincseket, Tizianóba fektetjük a pénzünket, ti meg lélegeztetőgépeket vennétek inkább.

Előzmény: voks02 (288)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 288

Neked is elég elitista szemléleted van tévéről, kereskedelmi szórakoztatásról, nyelvet kerékbe törőkről, meg mindenféle ilyen kulturális értelemben véve meglehetősen jöttment alakokról. Nyilván nem mered ezt kiterjeszteni erre a nem csak gazdasági értelemben vett parvenü bandára. Bennem van annyi önérzet, hogy én igen (és nem csak a fideszesekre, de most ezek a hólyagok vannak felül éppen).

Előzmény: Haragossy Dezső (287)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 1 287

Irigykedsz rá, mert ő tényleg szereti a zenét, énekelni is szeret.

Te azt hiszed, attól válsz kultúremberré, hogy felöltözöl pingvinnek, és végighallgatod egy helyben, behugyozás nélkül más zenéjét, és lősz róla egy szelfit is, hogy más is lássa.

Előzmény: voks02 (285)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2016.05.26 0 0 286

Itt van egyébként Orbán beszéde, amikor átadta a Zeneakadémiának a 13 milliárd forintos felújítást:

Ilyet egy balos entellektüell nem csinál.

Az követelőzni szok.

Mint a fiserádi, mikor a nagy követelőzésben az önkontrollját is sikerült elveszítse.

Fischer Iván karnagy úr kezdi elveszíteni az önkontrollját. Amennyiben nem képes befejezni a követelőző hisztériát, fenyegetőzést és zavarkeltést, úgy át kell gondoljuk a támogatását. Továbbra is elismerjük az ő kvalitásait, de fordíthatjuk ezt a pénzt más, szintén nemzetközi hírű magyar zenekarok bármelyikére, amelyik nem rúg bele a feléje nyújtott kézbe.  -Tarlós

Na ezek balosok meg ilyenek.

Előzmény: Haragossy Dezső (281)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 285

Vele ellentétben, velem meg is történik, igen.

Előzmény: Haragossy Dezső (284)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 0 284

Felújította neked, élvezd! Orbánozz a koncert alatt jó hangosan, ahogy egy balliberális entellektüeltől talán el is várható.

Előzmény: voks02 (283)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 283

Nem teljesen. Előttem is ülhet. Sőt, még az erkélyt is gönnolom neki.

Előzmény: Haragossy Dezső (280)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2016.05.26 0 0 282

Magyarországon már rég nincs faji lisztázás.

Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy ezzel az újabb "cigányozással" Brüsszel újra a nácizmus útjára lépett. És mindenki tudja, hogy ez az út hova vezet.

Nem kéne annyit igyanak a sörfejűek, talán kevesebb ökörséget találnának ki.

Előzmény: voks02 (277)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 0 281
Előzmény: voks02 (278)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 0 280

Mert nyilván attól válik entellektüellé valaki, hogy mögötted ül.

Előzmény: voks02 (278)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 0 0 279

Hiába látszik a kalányoson, hogy cigány, ha nem lehet felírni, akkor semmilyen statisztikában nem fog látszani ez az infó.

Pont azok ragaszkodtak hozzá, hogy így legyen, akik fennhangon követelőznek, hogy célzottan segítse a kormány a cigányokat.

Előzmény: ötmilliárdkevés (275)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 278

Ha egyszer mögöttem ült volna a Zeneakadémián, akkor biztos másképp tekintenék rá.

Előzmény: Haragossy Dezső (276)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 277

Gyilkosság sem történik az országban egy szem, hiszen senkinek a személyijében nincs benne, hogy áldozat. Kocsit se lopnak, hiszen a forgalmiban sincs benne, hogy ellopandó.

Azért ekkora hülyeséget még a Fidesz környékén se mondanak mindennap.

Előzmény: ötmilliárdkevés (275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!